nlkorting.org

Planet Sports Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek Planet Sports
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Planet Sports Beoordelingen

Frans Heijmans
2019-11-15 12:03:33

surfboard

Ik had een surfboard besteld. Levertijd 3 - 5 werkdagen....en inderdaad keurig binnen deze periode bezorgd. Gratis levering, normaal kan dat voor een board nogal oplopen. Dus tevreden!

Kaylee Kolenbrander
2019-11-06 20:20:34

Retour vlot afgehandeld

2 bestellingen gedaan, 1 retour moeten sturen. Na het lezen van de reviews wel wat huiverig met het retour. Na een week kreeg ik de bevestiging dat ze het pakket hebben ontvangen, met de vraag of ik mijn rekening nummer wilde doorsturen. Aangegeven dat ik met Ideal heb betaald en ze dit rekeningnummer kunnen gebruiken. 2 dagen later het geld ontvangen. Erg tevreden!

Gwen
2019-10-24 07:47:04

Ik was eerst huiverig toen ik een jas…

Ik was eerst huiverig toen ik een jas bestelde via Zalando. En later de reviews zag vooral de reviews over de retoursToch de jas terug gestuurd via Zalando. Duurde 2 weken voor mail dat de jas was ontvangen. 2 dagen later geld terug.

Jim Rijsberman
2019-10-14 14:20:31

O'neill jas te klein besteld, binnen 2 weken mijn geld teruggehad

Retourprocess juist als goed ervaren. Jas besteld, zat niet goed. Toen getwijfeld of ik hem terug ging sturen door alle negatieve reviews hier. Uiteindelijk toch gedaan, netjes bericht gehad van ontvangst zo'n 2-3 dagen nadat zij hem ontvangen hadden. Een paar dagen daarna kwam de terugbetaling.Persoonlijk dus helemaal geen last gehad van wat de anderen beschrijven. Ik zou zeggen, retourneer het gewoon. Duurt het wat langer, dan krijg je alsnog je geld. Het is wel gewoon een serieuze partij met goede prijzen.

Kennedy van Rijsingen
2019-08-03 07:44:51

Gewoon top

Schoenen besteld (vanwege de lage prijs) en gewoon op tijd geleverd ( 3 werkdagen ) Ik was eerlijk gezegd eerst huiverig, na het lezen van de reviews. Maar ik zie dat, voornamelijk, de slechte reviews gaan over retouren, maar helaas heb ik hier geen ervaring mee.5 sterren voor planet.sports !!

Michelle Boersma
2018-10-17 09:10:46

Niks te klagen!

Hallo,Ik las van te voren de reviews en was wat huiverig. Toch de schoenen besteld, aangezien ik ze alleen hier nog kon bestellen en nog 10% korting ook. Schoenen net, na een week, binnen gekregen en helemaal gelukkig. Passen precies, precies wat ik besteld heb en binnen de aangegeven bezorgtijd. Geen negatief woord te vermelden. Mensen zijn geneigd alleen de negatieve ervaring te delen en ik vond het wel zo eerlijk ook wat positiviteit te delen.Groet,Een gelukkige klant.

A.R. VISSER
2018-09-06 19:13:30

Prima service

Prima service. Schoenen besteld. Kwamen binnen drie dagen aan. Te klein. Teruggestuurd. Mail gekregen met bevestiging van ontvangst. Bankrekening gevraagd. Binnen een week mijn geld terug. Prima!!

Jitsgrs
2018-05-16 09:36:17

We hadden twee longboards besteld

We hadden twee longboards besteld, binnen de 5 werkdagen toegekomen (ook al waren we even in de war door de feestdag) en perfect zoals verwacht, veilig in dozen verpakt!

CF
2018-03-20 10:12:08

Geld terug ontvangen heeft lang geduurd, maar retourneren was kostenloos

Ik had snowboardschoenen besteld, maar deze heb ik teruggestuurd omdat het niet de goede maat was. Het retourproces heeft zeer lang geduurd. Waar ik normaal gesproken het geld in twee weken terug heb, was het hier een maand. Het artikel bleek te lang in het centrale magazijn gestaan te hebben. Wel fijn dat ik zonder kosten kon retourneren, daarom een gemiddelde beoordeling.

Ahwell
2018-02-18 19:31:10

Prima deal en snelle levering!

Ik was een beetje huiverig door de slechte reviews, maar het was zo'n goede deal dat ik het riskeerde. Gelukkig maar, want alles liep op rolletjes. De wandelschoenen waren maar liefst €50 goedkoper dan waar ik ze eerst wilde kopen. Daar word ik blij van :-)

Sanne Jans
2018-02-15 07:30:05

Uiteindelijk heb ik 2 jassen moeten…

Uiteindelijk heb ik 2 jassen moeten retourneren. Je moet geduld hebben, maar ik heb uiteindelijk mijn geld netjes teruggekregen. Ook de klantenservice was top. Ik werd goed geholpen over de mail. Enige wat ik gek vind is dat er later gevraagd wordt om rekeningnummer, om geld terug te kunnen storten. Verder prima service.

Sandral
2018-01-17 18:05:05

Super prijzen

Super prijzen. Je moet even iets meer geduld hebben. Ongeveer 1 week heb ik moeten wachten op mijn schoenen. Ik was er een beetje bang voor na het lezen van alle negatieve berichten hier. Gelukkig kwam alles goed en ben ik dik tevreden.

Fabienne de Rijcke
2017-12-15 07:33:06

Veel slechte beoordelingen gelezen

Veel slechte beoordelingen gelezen. Uiteindelijk toch een paar schoenen besteld. Super snelle levering. Niks op aan te merken!

Nout de Laat
2017-10-30 19:02:53

Snowboard besteld en netjes geleverd

Snowboard besteld en netjes geleverd! Daarvoor ook al veel vaker schoenen, jassen en t-shirts besteld. Lage verzendkosten en altijd netjes binnengekomen. Wel uit duitsland, dus duurt altijd iets langer.

Nick
2017-09-26 18:11:10

Bestel hier regelmatig en nooit …

Bestel hier regelmatig en nooit problemen! Vaak goede prijzen en altijd netjes op tijd geleverd.

FAQ for Planet Sports

Heeft Planet Sports korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor die nieuwe klanten die slimmer willen winkelen in Planet Sports mogen hun eerste speciale aanbieding niet missen. Gebruik de exclusieve Planet Sports Kortingscode om u te helpen veel te besparen bij het afrekenen, haast u om naar planet-sports.com te komen om het uit te geven!

Hoe lang gaat Planet Sports Kortingscode mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Planet Sports verschillen. Als u de exacte gebruiksperiode wilt bevestigen, kunt u op elke Planet Sports Korting klikken om de pagina met uitleg over het gebruik te openen om de vervaltijd en andere regels voor het toepassen van uw Planet Sports Kortingscode te bekijken.

Hoe contact opnemen met Planet Sports?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u zoeken op planet-sports.com, elke pagina heeft een klantenservicekanaal zoals "Contact", de klantenservice van Planet Sports kan online communiceren als u een speciaal noodgeval heeft, u kunt ook de hotline van de klantenservice van Planet Sports bellen