nlkorting.org

Praxis Kortingscode & Coupon November 2021

Bezoek Praxis
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Praxis Beoordelingen

Thomas
2021-07-06 17:53:34

Ik kon mijn cadeaukaart niet gebruiken…

Ik kon mijn cadeaukaart niet gebruiken bij het afrekenen. Ben naar de winkel gegaan en daar verliep het prima. De webshop is iet wat onduidelijk.

sasja
2021-07-01 12:37:33

Nutteloos vliegen gordijn van 50 euro

Wij hebben bij Praxis in dieren een pvc vliegen gordijn gekocht Rome blauw artikel nummer: 4500-2020 maar het is helaas totaal niet functioneel. De sliertjes draaien in elkaar en de vliegen gaan er zo doorheen, je moet ook nog oppassen dat je ze niet aan je nek meetrekt omdat ze helemaal op een rol gaan zitten als je er doorheen loopt. Ze hangen er al bijna een week nu. De kwaliteit is heel goed, daar gaat t niet om. Probleem is dat ik de verpakking heb gebruikt om op te schilderen en het nu niet kan ruilen tegen een ander gordijn, snap praxis ook wel, zitten ze met een product wat niet meer verkocht kan. Dus bij de fabrikant maar proberen of er een andere oplossing is misschien? Of gewoon de kliko in en er niet om treuren, weg 50 euro? Jammer...

Jorian Machielsen
2021-06-14 10:01:37

Perfect

Voor al de slechte reviews hier dan ook maar juist een heel goede.Op de website een paar vouwdozen besteld. In plaats daarvan kreeg ik een onkruidborstel(??). Gebeld met de klantenservice, de borstel mocht ik houden en het juiste product werd de volgende dag alsnog geleverd. Prima!

Johan Brik
2021-06-03 12:17:23

Als senioren mensen die moeten wel een…

Als senioren mensen die moeten wel een bestelling laten bezorgen, kleine auto en artrose.€40,- bezorgkosten voor een kleine afstand.En dan palen niet willen doorzagen omdat ze geïmpregneerd zijn.

Michiel
2021-05-29 16:38:51

Defecte douche thermostaatkraan

Onze douchethermostaatkraan (b)leek niet meer goed te werken. Na overleg met Praxis Nuenen werd een goede optie aangeboden. We konden de defecte thermostaat in de winkel ruilen voor een nieuwe. Top geregeld

Krijgsman
2021-05-07 16:05:32

Top advies van Hans Bergen op Zoom

Top advies van Hans Bergen op Zoom. We hadden voor de woning van onze dochter advies nodig ivm verf, behang en materiaal om dit te verwerken. Alle vragen die we aan Hans van de verfafdeling in Bergen op Zoom werden geduldig beantwoord en kregen zeer goed advies. En heel veel bruikbare tips van Hans. Dank je Hans. Hopen echt dat je leidinggevende dit leest.

jrm Emmink - van Spijker
2021-04-05 20:23:12

Central Park tuintafel Gabrio

Bij de praxis een tuintafel besteld en afgehaald. Bleken 4 moertjes te missen om hem in elkaar te zetten. Moertjes netjes van ze gekregen. Maar het in elkaar zetten ..... tja laat ik het zo zeggen met atechnische kennis en weinig kracht in je handen is deze tafel niet in elkaar te zetten.

Ronal Hannina
2021-04-01 12:22:24

Goede winkel en service.

Ik doe vaak bestellingen bij Praxis om deze verder zelf op te halen. Dat gaat altijd goed. Retourneren is 60 dagen lang. Nooit problemen gehad met deze winkel. Ik zag de rating en de commentaren en was erg verbaasd dat sommige mensen Praxis als slecht winkel bestempelen.

Patrick de Haan
2021-03-28 19:51:25

Wij komen nu al een lange tijd bij de…

Wij komen nu al een lange tijd bij de Praxis en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven. In de afgelopen periode hebben we het één en ander opgeknapt en het meeste materiaal bij de Praxis gekocht. We zijn tevreden.

De heer PETRO
2021-03-19 10:38:31

TOP. Praxis Zevenbergen.

Praxis Zevenbergen.storemax schuifdeuren besteld. Netjes en snel ingemeten en besteld. Ook de montage kon vlot worden gerealiseerd. Montage werd zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Communicatie top, inmeten en leveren top, montage TOP!Zelfs in deze tijd met coronamaatregelen is er met de klant meegedacht en is alles vlot, netjes en soepel verlopen. Dik verdiende 5 sterren.

Annemieke Van Rooij
2021-03-15 12:27:05

6 meubel panelen besteld Praxis locatie…

6 meubel panelen besteld Praxis locatie veghel, daarna gebeld met de afmetingen waarop ze afgezaagd moesten worden en dit was echt veel maar ze hebben dit perfect gedaan!! Onze dank!!

Gekko
2021-03-05 17:32:33

Komt zijn beloftes na

Na een hele vervelende ervaring met VIDAXL.. heb ik mijn plantenkas bij de praxis besteld.We kregen hem binnen 5 dagen binnen. Helemaal compleet. Zonder verbogen of kapotte onderdelen.De kas is heel erg sterk en heeft al verschillende najaarsstormen gehad zelf een dik pak sneeuw kon hij makkelijk hebben.Kortom! Had ik maar gelijk bij praxis de kas gekocht dan was me een 3 maanden ellende bespaard gebleven!Als ik uitbereiding nodig heb dan koop ik weer dezelfde kas bij Praxis

M tims
2021-03-05 05:18:34

Fijne winkel

Net ff besteld omdat een ander het laat afweten En kan het gelijk ophalen om 9:00 Eindelijk beginnen

Nico Biesheuvel
2021-03-04 15:01:11

Wij komen regelmatig bij de praxis in…

Wij komen regelmatig bij de praxis in zoetermeer of in capelle aan de IJssel of bergschenhoek wij zijn zeer tevreden kan alleen maar zeggen top personeel wordt altijd heel vriendelijk geholpen als een produkt er niet is doen ze uiterste best om het zo snel mogelijk te krijgen en bellen ze op als het er is nogmaals vinden wij praxis Een top winkelbedrijf een dikke tien

Jelle
2021-02-28 19:57:17

Op een drukke zaterdagochtend met…

Op een drukke zaterdagochtend met meerdere in de rij. We werden achter elkaar vlot geholpen. Niemand stond lang in de rij. Vriendelijke bediening met een lach (denk ik achter het mondkapje)...

FAQ for Praxis

Heeft Praxis korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft Praxis kortingen voor nieuwe klanten. Zolang je nog niet eerder bij Praxis hebt gekocht, kun je Praxis Korting krijgen voor je exclusieve eerste bestelling. Dit is toch zo'n goede manier om het product van Praxis te consumeren? kom gewoon naar praxis.nl en ga nu winkelen!

Hoe lang gaat Praxis Kortingscode mee?

Elk van de Praxis Aanbieding heeft een overeenkomstige geldigheidsperiode en elke coupon kan een andere duur hebben. Wacht niet tot de Praxis Kortingscode is verlopen, dan heb je een kans gemist om de korting te krijgen om 50% te sparen voor je aankoop op praxis.nl.

Hoe contact opnemen met Praxis?

Praxis stelt het klantenservicekanaal in onder aan de startpagina van praxis.nl en op elke gedetailleerde pagina, en klanten kunnen tijdig met de klantenservice communiceren. als er algemene vragen zijn, biedt Praxis een interface die gerelateerde veelgestelde vragen beantwoordt, en klanten kunnen ook zoeken en zien op praxis.nl.