nlkorting.org

Refurbished Kortingscode & Korting Oktober 2021

Bezoek Refurbished
  • Alle
  • Deals

Refurbished Beoordelingen

Mathijs
2020-02-05 15:05:02

Ik heb een toestel besteld

Ik heb een toestel besteld, deze werd heel snel geleverd en alles werkte uitstekend.

R Krabbendam
2018-10-08 15:03:21

In 2016 een iPhone 4S besteld die…

In 2016 een iPhone 4S besteld die geleverd werd met een versleten accu. Een 'reparatie' werd aangeboden maar ik had het toestel snel nodig dus heb 'm zelf maar vervangen. Onlangs bij overstap van Telfort naar Vodafone kwam ik erachter dat de telefoon een provider lock heeft van het Amerikaanse Verizon. Contact gezocht met de klantenservice en het zou liggen aan een Apple update (is er al geruime tijd niet meer voor een 4S) of de vervangen accu. Die lock staat echter geregistreerd op servers van Apple, niet op de telefoon. Mijn conclusie is dat ze goedkoop (uit de VS bijvoorbeeld) toestellen opkopen en doorverkopen als zijnde 'refurbished'. In werkelijkheid zijn basale onderzoekspunten als provider lock en accu status nog niet eens uitgevoerd.Het ding werkt verder probleemloos overigens.Aanvulling / correctie (9 oktober 2018)Ik kan mijn eerdere conclusie niet staven dat men goedkoop telefoons opkoopt en ongecontroleerd doorverkoopt. Dus dat neem ik terug. Wel ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat de telefoon voor levering voldoende is gecheckt op accu en lock status. Mijn waardering blijft vooralsnog 3 sterren, wat staat voor "redelijke ervaring, met een paar tegenvallers".Aanvulling 15 oktober 2018Ik kon met een Vodafone simkaart wel bellen/gebeld worden en sms ontvangen, alleen geen sms sturen of iMessage/Facetime gebruiken en kreeg meldingen dat de telefoon niet geactiveerd kon worden, met het verzoek een telefoonnummer te bellen dat van Verizon bleek te zijn.

FAQ for Refurbished

Heeft Refurbished korting voor nieuwe klant?

Ja. Refurbished brengt inderdaad een uniek eerste bod uit voor de nieuwe klanten van het merk. Vergeet daarom niet om deze te gebruiken als u voor het eerst geld uitgeeft in Refurbished! Met de specifieke Refurbished Korting kunt u zelfs meer besparen dan u zich kunt voorstellen.

Hoe lang gaat Refurbished Kortingscode mee?

Er zijn veel verschillende Refurbished Aanbieding, sommige hebben een specifieke gebruikstijd, sommige kunnen alleen worden gebruikt voor specifiek toepasselijke producten. Voor dit type Refurbished Kortingscode dat alleen van toepassing kan zijn op een bepaald type product, zolang het product niet is uitverkocht, kan het worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Refurbished?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Refurbished een klantenservicekanaal geopend bij refurbished.nl. u kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen\" op de officiële website van Refurbished klikken om deze specifieke diensten bij Refurbished te ontvangen, die u veel kunnen helpen.