nlkorting.org

Refurbished Kortingscode & Korting November 2020

Bezoek Refurbished
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Refurbished Beoordelingen

Mathijs
2020-02-05 15:05:02

Ik heb een toestel besteld

Ik heb een toestel besteld, deze werd heel snel geleverd en alles werkte uitstekend.

R Krabbendam
2018-10-08 15:03:21

In 2016 een iPhone 4S besteld die…

In 2016 een iPhone 4S besteld die geleverd werd met een versleten accu. Een 'reparatie' werd aangeboden maar ik had het toestel snel nodig dus heb 'm zelf maar vervangen. Onlangs bij overstap van Telfort naar Vodafone kwam ik erachter dat de telefoon een provider lock heeft van het Amerikaanse Verizon. Contact gezocht met de klantenservice en het zou liggen aan een Apple update (is er al geruime tijd niet meer voor een 4S) of de vervangen accu. Die lock staat echter geregistreerd op servers van Apple, niet op de telefoon. Mijn conclusie is dat ze goedkoop (uit de VS bijvoorbeeld) toestellen opkopen en doorverkopen als zijnde 'refurbished'. In werkelijkheid zijn basale onderzoekspunten als provider lock en accu status nog niet eens uitgevoerd.Het ding werkt verder probleemloos overigens.Aanvulling / correctie (9 oktober 2018)Ik kan mijn eerdere conclusie niet staven dat men goedkoop telefoons opkoopt en ongecontroleerd doorverkoopt. Dus dat neem ik terug. Wel ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat de telefoon voor levering voldoende is gecheckt op accu en lock status. Mijn waardering blijft vooralsnog 3 sterren, wat staat voor "redelijke ervaring, met een paar tegenvallers".Aanvulling 15 oktober 2018Ik kon met een Vodafone simkaart wel bellen/gebeld worden en sms ontvangen, alleen geen sms sturen of iMessage/Facetime gebruiken en kreeg meldingen dat de telefoon niet geactiveerd kon worden, met het verzoek een telefoonnummer te bellen dat van Verizon bleek te zijn.

FAQ for Refurbished

Heeft Refurbished korting voor nieuwe klant?

Ja. Als u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Refurbished, kunt u Kortingscode verkrijgen door te bladeren door refurbished.nl. Presenteer Refurbished Kortingscode die u heeft ontvangen toen u aan de kassa gaat betalen, en u kunt gemiddeld €34 besparen. aarzel niet om deze perfecte kans bij Refurbished te grijpen om 80% te besparen!

Hoe lang gaat Refurbished Korting mee?

Onthoud dat niet elke Refurbished Kortingscode een erg lange geldigheidsperiode heeft. In dit geval moet je de geldigheidsperiode van je Refurbished Aanbieding bevestigen, en je kunt 80% korting krijgen als je geld uitgeeft bij Refurbished binnen de geldigheidsperiode.

Hoe contact opnemen met Refurbished?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Refurbished. Je kunt ook contact opnemen met Refurbished via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop \"contact opnemen met klantenservice\" voor klanten van Refurbished. klik op deze knop om een ​​bericht naar Refurbished te sturen. De klantenservice van Refurbished zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.