nlkorting.org

Reggefiber Aanbieding & Coupon April 2024

 • Alle
 • Deals

ADVERTENTIE

 • eindelijkglasvezel.nl

  Probeer alle Reggefiber-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • Reggefiber Beoordelingen

  kzepkq
  2015-06-26 21:36:47

  snel en goed

  de aanleg ging lekker vlot en netjes.

  Aggie
  2015-05-20 22:44:09

  Duidelijk en helder

  goed geregeld en word goed op de hoogte gehouden.ga zo door

  Azara
  2018-09-28 09:24:44

  Van 1 naar 5 sterren

  Vooralsnog 1 ster. Vanmorgen zou glasvezel bij ons op de achtste etage aangelegd worden. Het ging om een ochtendafspraak. Ik heb hiervoor de buren onder ons zover gekregen thuis te zijn tussen 8:00 en 14:00 uur. Het aanleggen van de vezel van de begane grond tot de 8ste etage vereist toegang tot alle meterkasten van de buren vandaar die moeilijkheid om iedereen tegelijk thuis te kunnen hebben. Gisteren met Reggefiber via Whatsapp datum en tijd herbevestigd en gevraagd of de monteur een half uur van te voren ons belt. Vanmorgen kreeg ik te horen dat ‘volgens planning’ de afspraak in de namiddag is (en niet zoals eerder gecommuniceerd in de ochtend) en waarschijnlijk erg laat zou worden ivm 2 grote opdrachten die het team nog moet uitvoeren. Reggefiber stelde daarom voor de afspraak te verzetten. Maar ik kan niet zomaar weer met 8 buren op één ochtend afspreken , bovendien zijn ze boos omdat ze vanmorgen voor niets thuis zijn gebleven. De vraag is nu of Reggefiber wel op tijd vanmiddag is om de glasvezel alsnog aan te leggen. Ik vrees het ergste…Reggefiber heeft snel gereageerd en inderdaad de glasvezel naar tevredenheid aangesloten. Goed werk Reggefiber. Van 1 naar 5 sterren!

  Walter
  2015-10-28 18:14:20

  Eindelijk kan ik weer terug naar mij vertrouwde provider

  Gedwongen door trage DSL verbinding kan ik NU weer terug naar XS4all

  TWIN Sound
  2015-06-15 08:15:40

  Helder!

  Duidelijke site met goede info. Bestellen is makkelijk.Top!

  Soeters
  2015-09-30 09:49:23

  Prima site!

  Heldere uitleg en tools die je verder helpen

  Mohamed Boudouh
  2018-04-24 15:43:24

  Reggefiber met een gevoel voor humor en leugenachtig karakter

  De mensen van Reggefiber - of hoe die organisatie ook mag heten - hebben wel humor hoor. Komt er op dag 1 een monteur langs die helemaal niks kan doen. Vervolgens werd mij verteld dat medewerking van de bovenburen nodig is en dat ik een afspraak moet maken met die bewoners. Deze opdracht heb ik uitgevoerd, zodat op de geplande dag de monteur de kabel(s) kan trekken vanuit de bovenburen naar ons toe. Wat blijkt? De monteur is niet eens komen opdagen. Ik nog bellen om 16:00 om te vragen of er iemand nog komt, werd er belooft dat hij vandaag nog zou komen, want "er is sprake van enige uitloop." Ik vind dat echt humor. Ze hebben daarna ook geen kontakt met mij opgenomen. Maar ach, waarom zouden ze ook.Die buren zullen wel denken dat ik gek ben of dat ik die buren in de maling probeer te nemen. De volgende dag had ik maar even gebeld naar die tent zodat zij nog meer leugens konden verkondigen. Expliciet werd mij beloofd ("dat beloof ik u meneer") dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden (vandaag dus) door de planning of wie dan ook. Ik schoot in de lach en zij vertelde mij dat dat echt gaat gebeuren. Vervolgens moest ik nog harder lachen. Het was niet eens 1 april! En natuurlijk ben ik nooit teruggebeld. Niet dat ik daar van schrok, ik had immers niks anders verwacht. Ik zou pas verbaasd zijn als ze me wel had teruggebeld.Een werknemer van KPN zegt zelf dat ze dit soort verhalen over Reggefiber vaak horen van klanten.Ze heeft wel een gevoel voor humor die mevrouw. Een beetje aparte humor, maar niettemin. Reggefiber of hoe ze zichzelf ook noemen heeft wel een gevoel voor humor. Dat is eigenlijk de enige reden waarom ze vijf sterren krijgen. Ik zou deze tent alleen aanbevelen als je in bent voor wat droge humor. Voor de rest is het gewoon een k** bedrijf met een leugenachtig karakter. Maar daar zullen ze vast anders over denken.

  Bram
  2015-12-08 12:28:53

  Goede service

  Overzichtelijke website en goede service bij het aanleggen en afsluiten

  Jeroen Geradts
  2015-11-04 20:00:04

  Transparant

  Ik heb verschillende vergelijkingssites geprobeerd. Alleen bij Reggefiber heb ik het gevoel dat ik alle aanbieders te zien krijg. Bovendien worden ze getoond op basis van hun normale abonnementsprijzen en niet op basis van tijdelijke prijzen.

  heer E.J. Sahureka
  2015-11-11 20:37:46

  okido

  uitstekend super

  FAQ for Reggefiber

  Heeft Reggefiber korting voor nieuwe klant?

  Ja. Reggefiber heeft momenteel speciaal voor nieuwe klanten exclusieve aanbiedingen voor nieuwe klanten ontwikkeld via zijn eigen speciale Reggefiber Kortingscode -systeem. U kunt als nieuwe klant genieten van de gemiddelde besparing van €34 wanneer u de producten van Reggefiber de eerste keer koopt.

  Hoe lang gaat Reggefiber Korting mee?

  Onthoud dat niet elke Reggefiber Kortingscode een erg lange geldigheidsperiode heeft. In dit geval moet je de geldigheidsperiode van je Reggefiber Aanbieding bevestigen, en je kunt 55% korting krijgen als je geld uitgeeft bij Reggefiber binnen de geldigheidsperiode.

  Hoe contact opnemen met Reggefiber?

  Om klanten een betere koopervaring te bieden, is er 24 uur per dag een Reggefiber -klantenservice om klanten adviesdiensten te bieden. Voor veel soorten vragen die klanten gemeen hebben, zullen er ook overeenkomstige antwoorden zijn op eindelijkglasvezel.nl. klanten kunnen de bijbehorende antwoorden bekijken door het type vraag te selecteren dat ze willen raadplegen in de eindelijkglasvezel.nl interface voor veel voorkomende vragen.

  Geldige Aanbiedingen Net Zoals Reggefiber Actiecodes

  • verkoop

   DEALS Lowik Meubelen

   Alle Actuele Acties Van Löwik Wonen & Slapen Vind Je Direct Op De Website

   Verloopt 24-3-24
   Zie alle Lowik Meubelen Korting
  • 10%

   Korting
   DEALS Hulpmiddelwereld

   Schrijf Je In En Krijg 10% OFF Op Je Eerste Bestelling

   Verloopt 25-3-24
   Zie alle Hulpmiddelwereld Korting
  • 5%

   Korting
   DEALS Canon

   Repeat & Save: Ontvang 5% Op Inkt Of Toner Met Herhalingsbestellingen

   Verloopt 26-3-24
   Zie alle Canon Korting
  • 20%

   Korting
   DEALS Interrail

   Bespaar Nu 20%, Reis Later Korting Op Global En One Country Pass

   Verloopt 24-3-24
   Zie alle Interrail Korting
  • verkoop

   DEALS Wohi

   Aanmelden | Nieuwsbrief Bij Wohi

   Verloopt 25-3-24
   Zie alle Wohi Korting
  • verkoop

   DEALS Video Van Sint

   Video Van Sint Compleet Voor €14,95

   Verloopt 27-3-24
   Zie alle Video Van Sint Korting
  • 15%

   Korting
   DEALS Sasastore

   15% OFFaanbieding

   Verloopt 27-3-24
   Zie alle Sasastore Korting

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.