nlkorting.org

Reggefiber Aanbieding & Coupon December 2021

Bezoek Reggefiber
  • Alle
  • Deals

Reggefiber Beoordelingen

Azara
2018-09-28 09:24:44

Van 1 naar 5 sterren

Vooralsnog 1 ster. Vanmorgen zou glasvezel bij ons op de achtste etage aangelegd worden. Het ging om een ochtendafspraak. Ik heb hiervoor de buren onder ons zover gekregen thuis te zijn tussen 8:00 en 14:00 uur. Het aanleggen van de vezel van de begane grond tot de 8ste etage vereist toegang tot alle meterkasten van de buren vandaar die moeilijkheid om iedereen tegelijk thuis te kunnen hebben. Gisteren met Reggefiber via Whatsapp datum en tijd herbevestigd en gevraagd of de monteur een half uur van te voren ons belt. Vanmorgen kreeg ik te horen dat ‘volgens planning’ de afspraak in de namiddag is (en niet zoals eerder gecommuniceerd in de ochtend) en waarschijnlijk erg laat zou worden ivm 2 grote opdrachten die het team nog moet uitvoeren. Reggefiber stelde daarom voor de afspraak te verzetten. Maar ik kan niet zomaar weer met 8 buren op één ochtend afspreken , bovendien zijn ze boos omdat ze vanmorgen voor niets thuis zijn gebleven. De vraag is nu of Reggefiber wel op tijd vanmiddag is om de glasvezel alsnog aan te leggen. Ik vrees het ergste…Reggefiber heeft snel gereageerd en inderdaad de glasvezel naar tevredenheid aangesloten. Goed werk Reggefiber. Van 1 naar 5 sterren!

Mohamed Boudouh
2018-04-24 15:43:24

Reggefiber met een gevoel voor humor en leugenachtig karakter

De mensen van Reggefiber - of hoe die organisatie ook mag heten - hebben wel humor hoor. Komt er op dag 1 een monteur langs die helemaal niks kan doen. Vervolgens werd mij verteld dat medewerking van de bovenburen nodig is en dat ik een afspraak moet maken met die bewoners. Deze opdracht heb ik uitgevoerd, zodat op de geplande dag de monteur de kabel(s) kan trekken vanuit de bovenburen naar ons toe. Wat blijkt? De monteur is niet eens komen opdagen. Ik nog bellen om 16:00 om te vragen of er iemand nog komt, werd er belooft dat hij vandaag nog zou komen, want "er is sprake van enige uitloop." Ik vind dat echt humor. Ze hebben daarna ook geen kontakt met mij opgenomen. Maar ach, waarom zouden ze ook.Die buren zullen wel denken dat ik gek ben of dat ik die buren in de maling probeer te nemen. De volgende dag had ik maar even gebeld naar die tent zodat zij nog meer leugens konden verkondigen. Expliciet werd mij beloofd ("dat beloof ik u meneer") dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden (vandaag dus) door de planning of wie dan ook. Ik schoot in de lach en zij vertelde mij dat dat echt gaat gebeuren. Vervolgens moest ik nog harder lachen. Het was niet eens 1 april! En natuurlijk ben ik nooit teruggebeld. Niet dat ik daar van schrok, ik had immers niks anders verwacht. Ik zou pas verbaasd zijn als ze me wel had teruggebeld.Een werknemer van KPN zegt zelf dat ze dit soort verhalen over Reggefiber vaak horen van klanten.Ze heeft wel een gevoel voor humor die mevrouw. Een beetje aparte humor, maar niettemin. Reggefiber of hoe ze zichzelf ook noemen heeft wel een gevoel voor humor. Dat is eigenlijk de enige reden waarom ze vijf sterren krijgen. Ik zou deze tent alleen aanbevelen als je in bent voor wat droge humor. Voor de rest is het gewoon een k** bedrijf met een leugenachtig karakter. Maar daar zullen ze vast anders over denken.

Henk Bettonvil
2016-03-04 09:45:18

Positieve ervaring

Alle gemaakte afspraken nagekomen,prima werk verricht door team 2 vanreggefiber. Vanuit de voortuin via bestaande leidingen is de glasvezel doorgetrokken naar de meterkast.Geen zichtbare leidingen of snoeren.Prima vakmanschap van deze 2 monteurs (=team 2)Gemma en Henk BettonvilRosmalen

Bram
2015-12-08 12:28:53

Goede service

Overzichtelijke website en goede service bij het aanleggen en afsluiten

Ronald Lankheet
2015-12-02 20:55:07

eerst even afwachten maar ziet er goed uit

duidelijk en helder, maar we wachten de installatie af. De praktijk heeft me al eens voor verrassingen gesteld, dus een mens telt zijn knopen. Aan deze site zal het niet liggen.

heer E.J. Sahureka
2015-11-11 20:37:46

okido

uitstekend super

Henk Aalders
2015-11-06 18:47:14

overzichtelijk

prima overzicht. Ik had mijn keuze echter al gemaakt: blijven bij de provider waarover ik tevreden ben

Jeroen Geradts
2015-11-04 20:00:04

Transparant

Ik heb verschillende vergelijkingssites geprobeerd. Alleen bij Reggefiber heb ik het gevoel dat ik alle aanbieders te zien krijg. Bovendien worden ze getoond op basis van hun normale abonnementsprijzen en niet op basis van tijdelijke prijzen.

Walter
2015-10-28 18:14:20

Eindelijk kan ik weer terug naar mij vertrouwde provider

Gedwongen door trage DSL verbinding kan ik NU weer terug naar XS4all

Ger Walraven
2015-10-14 11:50:23

Zeer goede hulp gekregen.

Goede uitleg bij het kiezen van de providers.

Thomas van Reusel
2015-10-10 06:21:54

Zeer duidelijke website

zeer duidelijke website. Alles is helder omschreven en bestellen ging ook heel makkelijk. Dus alles bij elkaar heel erg goed.

sander te Hoonte
2015-10-04 18:47:59

Top geholpen!

Geen enkele opmerking te maken. Top!

Soeters
2015-09-30 09:49:23

Prima site!

Heldere uitleg en tools die je verder helpen

trudy muller
2015-08-19 08:46:39

code 78RUSB

Wat betreft het aanlegproces; dit had heel wat voeten in de aarde, omdat wij een apartementengebouw van 15 zijn en de meterkasten van de bovenste etage niet boven de 2 andere etages liggen. In eerste instantie konden wij dus niet worden aangesloten, maar na overleg is de bovenste etage via het dak aangesloten. Keurig werk geleverd!

Albert-Jaap
2015-07-31 05:07:33

Gewoon goed

Duidelijk en overzichtelijk. Filmpje voor promocode deed het niet, maar dat kan natuurlijk even gebeuren. Via de mail daarna goed geholpen.

FAQ for Reggefiber

Heeft Reggefiber korting voor nieuwe klant?

Ja. Reggefiber heeft momenteel speciaal voor nieuwe klanten exclusieve aanbiedingen voor nieuwe klanten ontwikkeld via zijn eigen speciale Reggefiber Kortingscode -systeem. U kunt als nieuwe klant genieten van de gemiddelde besparing van €22 wanneer u de producten van Reggefiber de eerste keer koopt.

Hoe lang gaat Reggefiber Korting mee?

Onthoud dat niet elke Reggefiber Kortingscode een erg lange geldigheidsperiode heeft. In dit geval moet je de geldigheidsperiode van je Reggefiber Aanbieding bevestigen, en je kunt 60% korting krijgen als je geld uitgeeft bij Reggefiber binnen de geldigheidsperiode.

Hoe contact opnemen met Reggefiber?

Om klanten een betere koopervaring te bieden, is er 24 uur per dag een Reggefiber -klantenservice om klanten adviesdiensten te bieden. Voor veel soorten vragen die klanten gemeen hebben, zullen er ook overeenkomstige antwoorden zijn op eindelijkglasvezel.nl. klanten kunnen de bijbehorende antwoorden bekijken door het type vraag te selecteren dat ze willen raadplegen in de eindelijkglasvezel.nl interface voor veel voorkomende vragen.