nlkorting.org

River Island Kortingscode & Korting September 2020

Bezoek River Island
  • Alle
  • Deals

River Island Beoordelingen

Tessa
2020-05-18 22:21:53

Super ervaring gehad met River Island!

Super ervaring gehad met River Island. Ik moet zeggen dat ik van tevoren na het lezen van de slechte reviews toch een beetje huiverig was om te bestellen bij River Island. Maar buiten de hoge verzend- en retourkosten heb ik niks aan te merken op het bedrijf. Fijne en snelle service. Binnen drie dagen na aankomst van mijn retour geld terug zonder gedoe. Ook vond ik de klantenservice erg behulpzaam en kreeg ik een snelle reactie op vragen die ik had. Al met al, dus niks aan te merken op het bedrijf.

Willemijn
2019-05-25 12:10:09

Heb een uitstekende ervaring met de…

Heb een uitstekende ervaring met de klanten service van River Island (geholpen door Jacqueline); naar aanleiding van een klein defect direct super snel, ongelooflijk vriendelijk en geweldig geholpen. Ik zou absoluut weer kleding bij hen kopen. En wat betreft het retourneren van kleding heb ik ook een goede ervaring, het geld stond zeer snel weer op mijn rekening. Helemaal niets te klagen dus.

H. Willems
2019-05-06 08:46:52

Snelle service!

Per abuis de verkeerde maat besteld. Het artikel geretourneerd en binnen 3 dagen stond het geld weer op de rekening. Snelle service!