nlkorting.org

ROSEFIELD Watches Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek ROSEFIELD Watches
  • Alle
  • Deals

ROSEFIELD Watches Beoordelingen

Janna Bremmer
2020-05-18 12:21:51

Super!!

Ik heb echt een hele goede ervaring met Rosefield, want de kwaliteit van de spullen is echt heel goed, en bovendien was ik een keer met mijn armbandje en een keer met mijn horloge blijven haken, en allebei de keren werd ik uitstekend geholpen en kreeg ik het gelijk terug gestuurd! Dat is bij andere winkels wel anders! Bovendien hebben ze regelmatig hele goede acties in de sale. Kortom, Rosefield is echt topp!

wendy
2020-05-02 19:36:50

Geen duidelijke informatie!

Ik heb een week geleden 2 ringen besteld en na een orderbevestiging nog steeds helemaal niks gehoord. In de orderbevestiging stond een t&t code maar hierop word aangegeven dat 'de bezorgtijd onbekend is' (al een week dus). Op de site staat dat het streven is om binnen 48u het pakketje te versturen. Tot op heden dus niks gehoord, ook geen uitleg dat het misschien later komt? Ik baal heel erg want dit is een cadeau wat ik op 5 mei wilde geven. Nu sta ik hoogstwaarschijnlijk met lege handen. Ik had graag deze informatie van tevoren willen krijgen. Ik had voor mijn moeder ook een mooi cadeau gezien voor moederdag, maar ik denk dat ik op zoek moet naar iets anders.Vandaag toch mijn pakketje mogen ontvangen! Ik ben superblij met de ringen, ze zijn erg mooi! Ondanks het gedoe met slechte communicatie en onduidelijkheid zijn de producten super!

Lienne
2020-04-30 08:09:55

Een week geleden een bestelling…

Update 6 mei 2020Het heeft even geduurd maar de bestelling is binnen! Bedankt voor het contact! Een week geleden een bestelling geplaatst tot op heden geen reactie. Betaling is voldaan en wil graag het product zsm ontvangen. Dit is namelijk een cadeau!Al een mail gestuurd maar ook daarop geen reactie behalve een automatisch bericht dat het druk is. Vermeld dit dan op jullie site voordat mensen iets bestellen!Hopelijk krijg ik hier wel een reactie en word het product tijdig geleverd.

Hoi Koekel
2020-04-17 17:09:50

Drukte met verzenden

Na een melding op trustpilot ben ik netjes gebeld en twee keer gemaild. Daarna was het pakketje er in 2 dagen. Met excuses voor het wachten. Nou, vooruit dan maar, het is ook druk op online webwinkels. Het horloge zelf ziet er prachtig uit, dat dan weer wel.Eerder bericht:Meer dan een week geleden een online bestelling geplaatst en betaald. Geen levering. Klantenservice onbereikbaar.

Tillaar
2020-04-17 14:06:07

Informatie en bereikbaarheid moeten beter

Lang op mijn bestelling moeten wachten. Twee maal contact gezocht met klantenservice maar helaas geen reactie. Op een negatieve review krijg ik ineens wel een reactie. Dan wordt mij toegelicht dat bestelling inderdaad vertraging heeft opgelopen. Was beter geweest dat ze me dat eerder verteld hadden of dat het uit de status van de bestelling op te maken was. Informatie en bereikbaarheid moet dus beter. Gisteren bestelling ontvangen, inhoudelijk is alles in orde. Ik zou wel liever zien dat het als normaal pakket geleverd zou worden en niet als brievenbuspakket. Envelop was al beschadigd.

Isa elsinga
2020-04-11 20:16:12

Schade van horloge opgelost

Mijn horloge was helaas kapot gegaan maar ben duper goed geholpen en vanuit Rosefield zelf een persoonlijke e mail gekregen en het is helemaal op gelost super goede hulp! Super blij mee

Fv
2020-04-08 21:19:23

Hele snelle service en vriendelijk…

Hele snelle service en vriendelijk contact via de mail.

Chloé
2020-04-07 12:21:36

Ketting zag er perfect uit!!!

Femke
2020-04-07 11:40:27

Tevreden over reactie review

Niet tevreden over service met betrekking op kortingcode. Naar aanleiding van mijn review contact gehad met de klantenservice en zij hebben mij zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Mijn kijk op rosefield is hierdoor zeker veranderd. Door deze klantvriendelijkheid van een slechte indruk naar een beter indruk gegaan.

Gaby d. Z.
2020-03-11 08:19:45

Een heel mooi product en een zeer…

Een heel mooi product en een zeer vriendelijke klantenservice!

Rinske
2020-03-08 08:29:15

Prachtig horloge

Prachtig horloge, goede service! Ook de klantenservice top!!

Linda
2020-02-22 11:09:15

Horloge besteld op 2 maart 2019

Horloge besteld op 2 maart 2019. In februari 2020 gemerkt dat hij best erg verkleurd was. Heb op de love chat gevraagd of ze überhaupt nog iets voor mij konden betekenen, gezien ik het horloge al bijna een jaar gedragen heb. Er werd direct een passende oplossing geboden en ben heel vriendelijk te woord gestaan. Keep up the good work!

Christa Hogeboom
2020-02-21 10:09:23

Bestelling ging mis maar heel goed opgelost

Bestelling ging fout, veel te laat verstuurd. Daarna meer vertraging waarvan ik niet oo de hoogte werd gebracht. Armbandje is leuk maar op de muntjes met gravering zaten al krasjes bij het uitpakken. Niet wat ik had verwacht voor het geld. Na deze recensie meteen contract gehad met rosefield. Ze hebben het heel netjes opgelost! Kreeg zelfs nog een cadeautje, al met al tevreden dus

Chiara
2020-02-12 19:08:41

Uitstekend!

In tegenstelling tot veel negatieve reviews hier heb ik een uitstekende ervaring gehad met Rosefield. Ik had eerst een horloge besteld, maar bedacht me een dag later dat ik toch liever een andere wilde. Contact op genomen met klantenservice via de livechat en binnen 3 minuten was mijn bestelling geannuleerd (geld moet nog worden teruggestort maar dat zou 5 werkdagen duren). Toen het nieuwe horloge besteld, was er met 2 werkdagen. Het enige is dat het contact met PostNl niet helemaal soepel loopt, deze geeft niet de goede updates. Ik wist namelijk niet wanneer mijn pakketje zou worden geleverd. Verder ben ik zeer tevreden!

Franca Claassen
2020-01-26 10:59:17

Graag telefoonnummer van Rosefield

Kan geen telefoonnr vinden van jullie!Graag contact i.v.m. bestelling van horloge waarvan het plastic clipje ontbreekt!

FAQ for ROSEFIELD Watches

Heeft ROSEFIELD Watches korting voor nieuwe klant?

Ja. Als dit de eerste keer is dat u in ROSEFIELD Watches wilt consumeren, kunt u een speciale korting krijgen. Zolang de rosefieldwatches.com verifieert dat u geen winkelgeschiedenis heeft in ROSEFIELD Watches, kunt u de speciale ROSEFIELD Watches Aanbieding gebruiken om uw korting te krijgen.

Hoe lang gaat ROSEFIELD Watches Kortingscode mee?

Voor elke ROSEFIELD Watches Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 50% korting en voordelen met ROSEFIELD Watches Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als ROSEFIELD Watches Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met ROSEFIELD Watches?

U kunt de homepage van rosefieldwatches.com en alle gedetailleerde pagina's bezoeken, er zullen gerelateerde methoden voor contact met de klantenservice zijn. Via de methode rosefieldwatches.com om met de klantenservice van ROSEFIELD Watches te praten. Op rosefieldwatches.com zijn er natuurlijk manieren om te bellen en te e-mailen.