nlkorting.org

Runnerinn Kortingscode & Korting Januari 2022

Bezoek Runnerinn
  • Alle
  • Deals

Runnerinn Beoordelingen

Pascal Moerman
2020-05-15 07:58:41

vlotte levering

vlotte levering, goede kwaliteit

Henk Ensing
2020-05-13 05:28:29

Ook hier fout in adres, na contact met Post.NL internationaal de volgende dag keurig geleverd.

*** Toegevoegd door Henk op 14 mei:Bestelling aangekomen! En dan is mijn conclusie: het heeft even geduurd, maar uiteindelijk een prima prijs kwaliteit. Mocht je in de problemen komen: schiet niet meteen in de paniek, maar check de keten. In mijn geval ging het om een fout in het adres (en dat komt blijkbaar vaker voor), zodra Post.NL wist waar het naar toe moest had ik het de volgende dag gewoon binnen. ** Samenvatting opmerkingen 13 mei:Tradeinn/Runnerinn is een Spaanse onderneming, gehuisvest in Girona. Hier staat hun warehouse, dus vandaar de internationale verzending.- Mocht je bestelling (lang) op zich laten wachten: neem contact met op met Post.nl en vraag om een 'bericht van aankomst'. Ja, je hangt 20 minuten in de wacht, maar dat levert wel het gewenste resultaat op.- Check het adres in de bevestigingsmail en klim direct in de pen wanneer dit niet klopt. Het ordersysteem heeft blijkbaar moeite met Nederlandse adressen (heb ze ook de tip aan de hand gedaan dit door te lichten). Let hier op, want als Post.NL niet weet waar het pakket naar toe moet, ga je het niet vanzelf krijgen...- De helpdesk zit in Spanje en is snel met reageren, kan alleen ook niet zoveel wanneer een pakket verzonden is en in het systeem van Post.NL beland. Hou er dus rekening mee dat je in het Engels met een Spaanse meneer of mevrouw moet communiceren.Originele review 12 mei:Op 23 april een bestelling geplaatst, op 28 april de verzendbevestiging ontvangen. De track-and-trace geeft op 30 april de laatste status aan, maar daar blijft het ook bij.Contact gehad met de helpdesk (Engels antwoord); niks aan de hand het pakket is onderweg. Helaas, via de meegestuurde link krijg ik het antwoord: "Sorry, we were unable to find your parcel details."Een wat secuurdere blik op het adres laat zien dat de vormgeving wat apart is en dat de straatnaam ontbreekt. Gezien de reacties hieronder vermoed ik een fout in de website waardoor Nederlandse adressen nog wel eens verkeerd worden geprint - er wordt in Schiedam (vanwaar dit pakket werd verzonden) dus niet goed opgelet.Ook bij mij de vraag waarom de verzending internationaal is wanneer het pakket uit Schiedam verzonden moet worden...

Jan Blomme
2020-05-06 11:18:58

Vrijdag sauconys besteld en de woensdag…

Vrijdag sauconys besteld en de woensdag erop geleverd.

Milia
2020-05-06 11:05:51

Aan te bevelen !!

Goede prijs, lage verzendkosten en snelle bezorging. Het bestelde product zelf was ook precies wat ik zocht.

Sjef
2020-04-23 18:03:15

Prima website om te bestellen!

Na het lezen van enkele kritische reviews wat terughoudend maar de goede prijs trok me over de streep en toch besteld. Bestellen ging prima, volgen van de bestelling ging heel erg goed, kreeg zelfs een foto te zien van het pakket. Track & trace was ook prima en bestelling was er 4 dagen vóór de verwachte leverdatum. Hier ga ik vaker bestellen!

Sarah
2020-04-19 09:19:27

levering binnen 3 dagen!

Woensdagavond loopschoenen besteld, zaterdag helemaal in orde en zonder problemen geleverd! Door de vele negatieve reviews was ik niet zeker om via runnerinn te bestellen, maar geen klachten! Ik denk dat hier voornamelijk de negatieve ervaringen worden gedeeld :-).

luc
2020-04-16 08:49:23

zeer tevreden over de levertijd al…

zeer tevreden over de levertijd al meerdere produkten besteld altijd tevreden geweest

Tamara
2020-04-16 08:48:01

Alles in goede orde ontvangen

Alles in goede orde ontvangen. Een kleine vertraging in de verzending wegens covid 19.

Marjard Krijger
2020-04-10 16:03:51

geen probleem!

Ik zag veel problemen met de levering, dus heb best wel getwijfeld om op deze site spullen te bestellen. Maar dat was onnodig. Binnen 3 dagen netjes mijn bestelling ontvangen.

Paul
2020-03-13 06:08:45

Opgelicht ? Welnee het was gewoon geleverd.

Na de bestelling kreeg ik een mailtje dat de postbode was geweest en het pakket niet had aangeboden maar naar een pickup point had gebracht ! Ik schrok het zal toch niet.... Ik dacht dat ik bij een nederlandse site had besteld... Snel de reviews controleren..... Shit ik schrok me een ....tje waar had ik mijn schoenen besteld ? Op het internet staan diverse negatieve reacties...,Maar gelukkig mijn schoenen lagen gewoon op het pickup point !!!!!

Mevr. Walraad-Hannewijk
2020-02-27 19:40:17

Zondags drinkvest besteld en donderdags…

Zondags drinkvest besteld en donderdags keurig geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de leveringsproces. Erg tevreden! Mooi drinkvest ook

Ramon Tol
2020-01-02 18:01:20

Great site excellent price and fast…

Great site excellent price and fast delivery.Perfect.

Henk
2019-12-24 20:22:34

Leuke aanbieding maar niks ontvangen.

Helaas heb ik mijn bestelling, Altra Hardloopschoenen nooit ontvangen. De Communicatie was niet altijd optimaal. Dat geldt ook voor PostNL want via track en tracé kwam informatie binnen die niet klopte. Ben een paar keer voor niks naar de post locatie geweest. Gelukkig heb ik wel mijn geld terug gekregen. Nu even kijken waar ik wel mijn Altra recovery schoenen voordelig kan krijgen.

Hmd Dundar
2019-12-15 10:51:36

Aanrader

Een paar Schoenen en een jas gekocht. Zou tussen 11 en 16 december bezorgd worden. Op 13 december de schoenen ontvangen en op 14 de december de jas. Zeer tevreden. Alles is naar wens gegaan.

Pim de Jonge
2019-11-08 12:20:26

Great choice and excellent prices!

Great choice and excellent prices!Delivery to Holland takes a few day's.

FAQ for Runnerinn

Heeft Runnerinn korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten krijgen de exclusieve kortingen voor het kopen van Runnerinn -producten. Om specifieker te zijn: Runnerinn levert Kortingscode voor nieuwe klanten bij de eerste aankoop. na ontvangst van de Runnerinn Korting, kunnen nieuwe Runnerinn -klanten genieten van kortingen direct op de afrekenpagina.

Hoe lang gaat Runnerinn Aanbieding mee?

De ingangsdatum van Runnerinn Kortingscode wordt duidelijk weergegeven op de pagina, u kunt ervan genieten bij het maken van de betaling. Maar zorg ervoor dat uw bestellingen en geselecteerde producten deze Runnerinn Korting kunnen gebruiken, anders kunt u niet genieten van 50%.

Hoe contact opnemen met Runnerinn?

Om klanten een betere koopervaring te bieden, is er 24 uur per dag een Runnerinn -klantenservice om klanten adviesdiensten te bieden. Voor veel soorten vragen die klanten gemeen hebben, zullen er ook overeenkomstige antwoorden zijn op runnerinn.com. klanten kunnen de bijbehorende antwoorden bekijken door het type vraag te selecteren dat ze willen raadplegen in de runnerinn.com interface voor veel voorkomende vragen.