nlkorting.org

Sanitairkamer Kortingscode & Aanbieding Augustus 2021

Bezoek Sanitairkamer
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

Sanitairkamer Beoordelingen

E.H. Algra
2020-05-13 04:50:56

Voordelige winkel

Mooi badkamermeubel gekocht. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vlotte levering

klant
2020-05-12 18:50:12

Kwaliteit en in de juiste termijn…prachtig

Kwaliteit en in de juiste termijn geleverd

Lyon Deinum
2020-04-24 17:23:37

heel tevreden

heel tevreden. Snelle levering en goede afspraken!

Geiser
2020-04-22 19:22:33

Na een verkeerde levering van 2 WC…

Na een verkeerde levering van 2 WC zittingen (vanwege corona ?) is Sanitairkamer meteen aan de slag gegaan om het te zorgen dat ik het juiste product kreeg. Met een snelle en goede communicatie is dit uiteindelijk goed gelukt.Top service, top kwaliteit, top communicatie met bovendien een goede prijs. Ik bestel zeker terug bij Sanitairkamer.

Ben
2020-04-22 15:59:03

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en helder advies

Er werd zowel per mail als telefonisch goed meegedacht, het product werd op tijd geleverd en ziet er zo uit zoals beschreven. Prima ervaring dus met dit bedrijf! Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Frits Brugmans
2020-04-21 19:50:42

Grote keus uit vele soorten sanitair

Grote keus uit vele soorten sanitair. Bestelde toilet kwam uit België, alleen was de track en trace onnauwkeurig waardoor wij een dag voor niets hebben zitten wachten. Toen daarna bleek dat pas de volgende dag geleverd zou worden, kregen we geen enkele indicatie over het tijdstip, dus was je feitelijk weer gedwongen de hele dag te wachten. Dit zou, ondanks corona, een stuk beter gecommuniceerd kunnen worden. Ook de naam van de artikelen in Nederland (Sanigoods) bleek niet te kloppen met de naam op het sanitair. Dit bleek van Turkse oorsprong (Creavit) te zijn. Om te checken of het om hetzelfde ging, was een telefoontje nodig, wat eigenlijk niet zou horen.

Corbin
2020-04-21 17:55:55

Groot aanbod, goede prijzen en snel geleverd

Groot aanbod voor mooie concurrerende prijzen. Levering was snel en werd goed geïnformeerd. Ik raad Sanitairkamer zeker aan.

Pieter Gooijer
2020-04-20 05:46:41

Iets te laat geleverd

Iets te laat geleverd, netjes afgehandeld, mooie spiegelkast, eenvoudig te monteren

Rik Van Wijk
2020-04-16 11:13:31

Goede service en advies in de winkel

Goede service en advies in de winkel, ook fijn de producten in het echt te kunnen zien.De site duidelijk en spullen werden allemaal in 1 keer geleverd.

B De Ronde
2020-04-16 10:25:16

Prima producten en een snelle levering!

Susan
2020-04-15 09:23:18

Mooie deur, lastige montage

Website is duidelijk.De douchedeur die ik had besteld bleek een langere levertijd, hier was netjes en op tijd over gecommuniceerd. Met eventuele alternatieven. Ik koos er voor om te wachten, en uiteindelijk bleek de deur toch eerder geleverd te kunnen worden. Een leuke meevaller.Levering is goed. Tegenvaller is dat de bezorger weigerde om de douchedeur naar de badkamer te brengen op de eerste verdieping.Douchedeur is erg mooi. Enkel montage is lastig. Slechte handleiding, de deur is moeilijk af te stellen, en er zat een onderdeel bij die a) niet genoemd staat in de handleiding en b) ook nergens past.Erg verwarrend. Ondanks dat de deur niet 100% afsluit, na nauwkeurige montage en afstellen, over het algemeen tevreden over de deur.

Jacqueline Besten
2020-04-14 17:17:41

Meer dan tevreden

We zijn erg tevreden over het contact met Sanitairkamer Nieuwegein. De verkoper was erg vriendelijk en dacht goed mee. De levering was snel en netjes verzorgd. De producten zijn van prima kwaliteit. We raden sanitairkamer iedereen aan.

Egbert Koning
2020-04-14 15:14:29

bestelling douche cabine

Douche cabine besteld zou week 18 worden geleverdWerd in week 14 al geleverd.

Maayke Roel
2020-04-14 11:26:47

Makkelijke website, goede spullen en vriendelijk personeel.

Makkelijke website en ik ben super goed geholpen bij mijn vragen. Vriendelijk personeel, goede oplossingen. Mooie spullen geleverd met alles erop en eraan! Aanrader!

Eline
2020-04-14 09:26:25

We hebben in december 2019 en januari…

We hebben in december 2019 en januari 2020 nagenoeg onze hele sanitair voor de verbouwing besteld bij de sanitairkamer. Zeer tevreden over de levering. Echter kregen we voor het toiletmeubel de verkeerde kleur zeepdispenser en bleken de onderdelen niet op elkaar te passen. We mochten het product retour sturen. Echter bij het verzenden is het product beschadigd geraakt door het vervoer bij PostNL. Na veelvuldig contact te hebben opgenomen wil de Sanitairkamer niets vergoeden omdat het product beschadigd is. Een vergoeding van 50% had ons fair geleken. Echter was er geen enkele sympathie of klantvriendelijkheid. Ik kon er wel voor kiezen om het product terug te laten sturen naar onszelf op onze eigen kosten. Dit was helaas de druppel. Na het bestellen van zoveel spullen bij dezelfde winkel hoop je toch op enige coulance richting de consument.

FAQ for Sanitairkamer

Heeft Sanitairkamer korting voor nieuwe klant?

Ja. Om meer klanten aan te trekken om te consumeren, heeft Sanitairkamer op dit moment speciaal het eerste preferentiële beleid gelanceerd. Zolang u nog niet eerder geld heeft uitgegeven aan Sanitairkamer, kunt u Korting ontvangen bij sanitairkamer.nl om kortingen te ontvangen voor uw eerste betaling.

Hoe lang gaat Sanitairkamer Kortingscode mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Sanitairkamer verschillen. Als u de exacte gebruiksperiode wilt bevestigen, kunt u op elke [HANDELAARNAAM] Korting klikken om de pagina met uitleg over het gebruik te openen om de vervaltijd en andere regels voor het toepassen van uw Sanitairkamer Kortingscode te bekijken.

Hoe contact opnemen met Sanitairkamer?

Om klanten van Sanitairkamer een betere aankoopervaring te bieden op sanitairkamer.nl, wordt een speciaal klantenservicekanaal aangeboden. Je kunt het kanaal zowel op Sanitairkamer als op sanitairkamer.nl vinden. De klantenservice van Sanitairkamer zal klanten op tijd online consultatiediensten bieden.