nlkorting.org

Schattigebabykleertjes Aanbieding & Korting September 2021

Bezoek Schattigebabykleertjes
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Schattigebabykleertjes Beoordelingen

Harry
2020-03-18 20:16:47

Op zondag desktop besteld

Op zondag desktop besteld, maandagmiddag om ca. 14.00 uur geleverd. Correct en snelle levering.

BRENDA TALBOOM
2019-10-01 16:16:45

Snelle levering,kleinkinderen waren erg…

Snelle levering,kleinkinderen waren erg content van hun kamertapijt.cars en the advengers...Bedankt,Brenda talboom.

Julie Boersma
2019-10-01 11:05:23

Zojuist al deze slechte reviews gelezen…

Zojuist al deze slechte reviews gelezen en meteen gebeld naar klantvertellen, ik zag namelijk dat mijn review niet was geplaatst over LIGO, het oprichten van bv's en dergelijke.Mij werd verteld dat mijn bericht eerst wordt ' beoordeeld', en na 7 dagen automatisch wordt geplaatst. Laten we even met zn allen kijken of dit daadwerkelijk zo is. Vervolgens heb ik ze aangegeven dat bij trustpilot enorm veel negatieve reviews over kiyoh staan: rustpilot is hun concurrent dus ze verwachten niet anders vertelde de jongeman. Dus om het zeker voor het onzekere te nemen hieronderhet bericht over wwwligonl (Ik kan namelijk niet 7 dagen wachten)Zeer slecht bedrijf. Sinds 3 weken bezig een bv op te richten. Handtekening legalisatie gedaan met compagnon in Rotterdam, ook voor betaald. hadden ze toch nog een handtekening nodig bij TeekensKartsens(kwamen ze na 2 weken achter), de notaris in Rotterdam had zogenaamd niets doorgestuurd. Contact gehad, gaven aan dat het wel was gebeurd. Dus ik toch maar naar Leiden, 1.5 uur gereden. Notaris die ging over LIGO was met vakantie. Ik zou om 15:45 u daar zou zijn maar de mevrouw die het overnam zei even heel duidelijk dat ze om 16:00 uur naar huis zou gaan! Volgens haar moest alleen ik een handtekening zetten en toen was het klaar. Maar jullie hadden zogenaamd toch niets ontvangen van de andere notaris?(andere handtekening hadden ze wel namelijk) Handtekening gezet bij TeekensKarstens advocaten en notarissen in Leiden, mevrouw zelf was al weg. Overgelaten aan baliemedewerkers die het zelf niet begrepen, waar wat ingevuld moest worden, ook het hele extra ubo formulier niet.Gister weer contact gehad met de notaris, ze was net terug van vakantie en zou het allemaal niet redden zegt ze.. lachwekkend. Ze zou het even nagaan en dan zou ze contact met me opnemen, ofcourse niks gehoord. Andere mevrouw ondertussen verdwenen..Ligo ondertussen, negeren negeren negeren. De communicatie is op kleuterniveau zowel met LIGO als met TeekensKartsens notaris en advocatenkantoor.De ziektesymptomen zijn zowel bij LIGO als bij TeekensKartsens hetzelfde , zou me niks verbazen dat dit allemaal fungeert onder dezelfde paraplu. Al met al LIGO...LIEGT MAAR ZO. een perfe naam voor een stelletje amateurs die de energie van mensen als bloedzuigers leeg zuigen.

Henk
2019-07-30 11:14:06

Prima en snelle service

Zojuist heel goed geholpen door Sjuul van KiYoh bij het herstellen van een issue. Snelle service en prima communicatie.

Louis Klaassen
2019-05-23 13:59:54

Bij Megekko computeronderdeel(processor…

Bij Megekko computeronderdeel(processor koeler) gekocht omdat het betreffende model bijna €10 goedkoper is dan bij andere shops.Levering precies zoals beloofd wordt door Megekko op tijd en op de datum.

ferry dr
2019-05-20 14:46:42

Prima fiets gekocht bij primiumbike

Prima fiets gekocht bij primiumbike Top services aanrader

Christian Cools
2018-12-28 19:03:02

Ben er al jaren klant fijn review…

Ben er al jaren klant fijn review systeem.

Joke
2018-09-15 18:37:50

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf . Na inschrijving goed op weg geholpen

Jacco
2018-09-13 14:38:02

Erg behulpzaam aan de telefoon

Erg behulpzaam aan de telefoon. Ze hebben mij geholpen met de installatie op mijn website zonder hulp had ik het niet gered. Erg fijn bedrijf.

Joke
2018-08-28 16:49:30

Betrouwbaar en werkt erg fijn

Betrouwbaar en werkt erg fijn. Zeker 5 sterren waard

Thom Sluijter
2018-07-16 21:46:22

Echt een aanvulling!

Goede service en handig en eenvoudig om mee te werken. Klantenservice is snel en goed bereikbaar en mijn klanten zijn ook erg tevreden met het systeem. Echt een aanvulling!

Frans Kragten
2018-05-28 17:20:58

Problemen met afspraken nakomen.

Sinds een paar weken begonnen met deze reviewclub. Helaas erg ontevreden, komen hun beloftes niet na en enorm star in de afhandeling.Je betaald meteen voor een jaar vooruit, niet doen!!Update 29-5-18: komen nu in actie en gaan een oplossing aanbrengen. 1 ster verhoogdUpdate 21-6-18 we maken langzaam vooruitgang. 1 ster erbij.

Thom Sluijter
2018-02-07 03:37:42

Goed werkend platform met een eerlijk …

Goed werkend platform met een eerlijk beeld over de kwaliteit van de webshop.

Mark
2017-11-15 08:19:16

Eenvoudig gestart met KIyoh

Eenvoudig gestart met KIyoh, en maak er nu al lang gebruik van.Bij vragen word ik goed geholpen en zelfs belden ze mij een paar keer met tips.

Roel Schuurman
2017-07-31 14:06:14

Zeer Tevreden

Eerlijk, reëel snel en oprecht. Onze contactpersoon " Sanne " geeft altijd zeer snel reactie, zowel telefonisch als per mail. Wij hebben veel aan Kiyoh, onze klanten gebruiken het veel.

FAQ for Schattigebabykleertjes

Heeft Schattigebabykleertjes korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel kunt u in Schattigebabykleertjes, als u een nieuwe klant bent, de exclusieve nieuwe klant Schattigebabykleertjes Aanbieding ontvangen. Presenteer het gewoon bij het afrekenen of selecteer Schattigebabykleertjes Kortingscode om te genieten van de kortingen voor nieuwe klanten. kom nu naar kiyoh.nl en koop dit Schattigebabykleertjes -product op zo'n goede manier!

Hoe lang gaat Schattigebabykleertjes Kortingscode mee?

Elk van de Schattigebabykleertjes Aanbieding heeft een overeenkomstige geldigheidsperiode en elke coupon kan een andere duur hebben. Wacht niet tot de Schattigebabykleertjes Kortingscode is verlopen, dan heb je een kans gemist om de korting te krijgen om 70% te sparen voor je aankoop op kiyoh.nl.

Hoe contact opnemen met Schattigebabykleertjes?

De klantenservicekanaalknop van Schattigebabykleertjes zal de woorden \"contact klantenservice\" onderaan de homepagina weergeven. Zoek gewoon de knop en dan kunt u online communiceren met de klantenservice van Schattigebabykleertjes. dit komt omdat het bieden van hoogwaardige service aan klanten het doel is van Schattigebabykleertjes.