nlkorting.org

Social Deal Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Social Deal
  • Alle
  • Deals

Social Deal Beoordelingen

Karin de Mulder
2021-09-05 15:38:00

Een top tarot legging door Re-Mind Helmond

Een top afspraak met een Tarot legging bij Re-Mind. Louise wist bij iedere kaart de kern te raken en kon zonder twijfel aangeven waar nog 'werk' te doen is voor mij. Dankbaar met zoveel kennis en wijsheid van Louise !! Ik werd bevestigd in mijn gevoel en heb richting gekregen en dat is goud waard. De prijs van deze tarot afspraak staat niet in verhouding tot mijn opbrengst. Bedankt Louise van Re-Mind :) Tot volgend jaar weer.....

Frenske
2021-09-04 14:08:50

Bootocht

3 vouchers gekocht voor boottocht. Moesten reserveren en die tijd konden we niet. Dus hadden we niks aan de vouchers. Eren app naar Social deal gestuurd en alles uitgelegd. Kreeg meteen een app terug en de dag daarop erf alles opgelost. Hartstikke fijn zo snel. Bedankt

Truus Opgenhaffen
2021-09-03 18:14:41

Fijn geholpen met annulering vouchers.

Anna
2021-09-03 14:46:49

Leuke aanbiedingen.

Leuke aanbiedingen.Fijne restaurants.Bij "probleempjes " w.b. reserveren geeft SD een goede oplossing

stuiver
2021-09-03 09:30:05

We zijn goed geholpen met van alles en…

We zijn goed geholpen met van alles en nog wat

Henk Udinga
2021-09-03 08:38:10

Geeft je het gevoel zeer voordelig uit…

Geeft je het gevoel zeer voordelig uit te zijn, helemaal top!

Maya
2021-09-02 07:13:59

Ik ben heel goed geholpen aan de…

Ik ben heel goed geholpen aan de telefoon . Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Had per vergissing op een verkeerde datum gereserveerd voor een restaurant. Restaurant heeft gebeld en was zo onvriendelijk en kreeg de mededeling dat ik me voucher kwijt was . Social deal heeft het opgepakt en kreeg opnieuw 4 nieuwe vouchers

Davina
2021-09-01 18:09:08

Super fijne deals

Super fijne deals, goed geholpen en vriendelijk!

Heer Veldman
2021-09-01 10:24:36

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie. Zeer professioneel en goede aanbiedingen.

Mw. P. Kuiper
2021-08-31 19:52:57

Uiteindelijk goed opgelost!

Een paar weken geleden 2 vouchers gekocht voor een autowasstraat. Bleek dat die nog maar 3 dagen geldig waren. Dom dat ik niet goed gekeken heb natuurlijk, maar wel vreemd dat die voucher al maandenlang op social deal staat, en ook nu nog steeds te koop is. Blijkbaar met een korte geldigheidsduur, zodat je er mooi in kan stinken. Mijn vouchers waren niet meer inzichtelijk na het verlopen, dus het heeft me ook even gekost voor ik erachter kwam waarom ik geen vouchers zag ik mijn app. Contact krijgen met de klantenservice ging moeizaam, echter na het terugboeken van het betaalde bedrag kreeg ik heel snel reactie. Of ik wil betalen. Ik wil natuurlijk best betalen, maar hoopte dat er enige coulantie was in het weer geldig maken van de vouchers. Zoals bij Groupon nooit een probleem is geweest. Maar die coulantie is er niet, ze kunnen niks voor me doen. Echt balen dit!Zojuist een vriendelijk contact gehad met de klachtenservice waar ik na eerst een uitgebreide uitleg een aanbod tot een voor mij fijne oplossing heb gekregen; ik krijg 1 nieuwe voucher. Wat mij betreft is dit de coulantie waar ik over sprak. Bedankt Sarah van klachtenservice van Social Deal.

Guy Voets
2021-08-31 07:38:33

Zeer correcte afhandeling.

Zeer correcte afhandeling.Bij eventuele vragen, vriendelijk personeel en correcte uitleg.Zeker een aanrader.

Naenne
2021-08-30 18:44:34

Annulering zonder problemen.

Door een onverhoopte periodieke wijziging in mijn agenda kon onze hotelbooking niet doorgaan. We hadden deze 13 dagen geleden geboekt en betaald bij SD. Na een kort vriendelijk telefonisch contact met Veronique van SD was onze boeking zo geannuleerd en het geld teruggestort. Wij zijn tevreden met deze ervaring, en zullen in de toekomst wanneer het wel uit komt zeker iets nieuws boeken via SD!

J. Bakali
2021-08-30 14:41:45

Zij luisteren aandachtig en ondernemen…

Zij luisteren aandachtig en ondernemen ook gelijk actie!Tot nu toe Alleen maar goede ervaringen meegemaakt.

Melissa
2021-08-30 08:15:51

Ontevreden

Beste, Wij maken vaak gebruik van de social deals. Wij zijn altijd al tevreden geweest tot we recentelijk 2 maal ( in 1 maand) een slechte aanvaring heben gehad met aangekochte vouchers. Wij hadden gereserveerd bij Cipriani te Knokke-Heist. Echter kwamen wij toe en mochten wij in eerste instantie op her grote terras plaatsnemen. 10 min later werd ons verzocht om verplicht binnen plaats te nemen met als uitleg dat iedereen van Groupon en social deals enkel binnen mochten eten. Terwijl er op het terras amper volk zat. Wij vonden dit rechtuit discriminerend, wij zijn toch ook betalende klant?Coronagewijs is het ook beter om buiten te vertoeven...Alsook begin augustus werden wij als social deal klant enorm benadeeld! 2,5u wachten op het eten, amper bestek dat we kregen, frietjes moesten wij uit 1 grote kom eten, zeet onvriendelijk, en mayonaise en frietjes hebben we extra moeten betalen, terwijl de voucher mosselen+frietjes inhielden. Dit bij De Beurze te Brugge. Wij zijn al jaren vertrouwd met social deals en hebben dankzij deze 2 slechte ervaringen contact opgenomen met de klantendienst van social deal. Wij zijn heel tevreden over de correcte en positieve behandeling van onze klacht en zij zullen het nodige ondernemen bij de betrokken aanbieder.

Sieta Badal
2021-08-29 11:22:49

Ik maak altijd gebruik van Socialdeals…

Ik maak altijd gebruik van Socialdeals als ik uit ga en het bevalt mij uitstekend.

FAQ for Social Deal

Heeft Social Deal korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Social Deal nieuwe klanten de eerste korting om 90% te besparen om meer klanten van Social Deal aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Social Deal Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Social Deal Coupon mee?

Je kunt je account invoeren om al je Social Deal Aanbieding te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Social Deal Kortingscode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 90% korting krijgen. ook kunt u uw Social Deal Korting niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.

Hoe contact opnemen met Social Deal?

Om klanten een betere koopervaring te bieden, is er 24 uur per dag een Social Deal -klantenservice om klanten adviesdiensten te bieden. Voor veel soorten vragen die klanten gemeen hebben, zullen er ook overeenkomstige antwoorden zijn op socialdeal.nl. klanten kunnen de bijbehorende antwoorden bekijken door het type vraag te selecteren dat ze willen raadplegen in de socialdeal.nl interface voor veel voorkomende vragen.