nlkorting.org

Sonos Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Sonos
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Sonos Beoordelingen

wj dijkstra
2020-05-11 15:52:36

Enorm goede service

Enorm goede service. Ze staan in direct contact. Ik heb zojuist een product waarvan de wifi antenne kapot is geretourneerd. Ze leverden enorm snel het product. Ik kan me daarom totaal niet vinden in de negatieve reviews. Ik heb al een tijdje een sonos en merk dat alles heel erg soepel gaat. Het geluid is ook geweldig!

Karien Geurts
2020-04-17 10:25:53

Uitstekende service

Een Sonos is misschien niet de goedkoopste optie, maar wel de beste wat betreft kwaliteit en service. Mijn Sonos One heb ik 4 jaar en toen maakte hij een brommend geluid. Ik wacht dat ie niet meer te redden was en had um al op Marktplaats staan. Totdat iemand mij tipte om contact op te nemen met Sonos. En binnen een week heb ik gewoon een 'nieuwe' refurbished ontvangen. Super!

Sabine van Santen
2019-08-07 15:33:54

Sonos is Apple onder de audio

Sonos is de Apple onder de audio leveranciers.. En bij het uitpakken van het product, is dit al merkbaar. Een stevige verpakking, een netjes weggewerkte aansluiting voor de stroom, een fraai en degelijke geheel. Het klopt allemaal. Om een Sonos luidspreker te gebruiken, heb je vervolgens een app nodig. Die helpt je bij het configureren van je luidspreker . De vergelijking met Apple blijft opgaan: de luidspreker is zonder enige probleem razendsnel aangesloten op het draadloos netwerk. Het geluid is fenomenaal zuiver en rijkelijk voorzien van alle tonen. Ook als het volume laag is kan je al genieten van een volle bas en kraakhelder geluid ! Dit is te vergelijken met high end apperatuur. Ook de helpdesk behoort tot de beste van de beste , is er een conflict dan krijg je direct een prof aan de lijn die je middels het uitlezen van de app op afstand de juiste hulp kan geven, Al met al is Sonos een goede koop.

Rob S
2019-08-04 21:35:48

Heerlijk muziek luisteren dankzij de play5

Sonos maakt als een van de weinige 5.1 sets die perfect geschikt zijn voor muziek weergave. Dit komt omdat bijna alle 5.1 surround sets met waardeloze achterspeakers werken waar alleen blikgeluid uit komt. Bij Sonos kan je kiezen voor de play5 als achterspeakers die zowel bassen als middentonen als hoge tonen weer geeft. Ik heb de set is middels 5 maanden en het is een genot om naar muziek te luisteren, uiteraard zijn Netflix films met Dolby atmos ook een geweldige ervaring.

ronald
2019-08-02 19:19:07

Sonos met full range achter de enige 5,1 voor perfecte muziek

Ik heb de playbar gekocht samen met de hele mooie subwoofer en de achterspeakers type 5 en 2e generatie van ca 500 euro per stuk omdat ze Full Range zijn en ik een muziekliefhebber ben. De meeste 5,1 sets hebben achter alleen maar tweeters waardoor het bij een film goed gaat qua effects maar wil je genieten van muziek is het blikkerig geluid, Bij Sonos heb je achterspeakers FULL RANGE als volgens mij enige 5,1 surround set, waardoor het heerlijk naar muziek luisteren is , de bassen , midden tonen en hoge tonen komen werkelijk van alle kanten en je zit er midden in , Ik geniet dagelijk van het mooie warme volle geluid van deze Sonos set. De prijs van dik 2000 euro is wel even slikken maar het wel waard. Omdat de set volkomen afhankelijk is van wifi signaal moet dat wel op orde zijn bij mij in de nieuwbouw geen enkel probleem !Ik heb de set gekocht bij platte tv met 3 jaar garantie en 4 weken omruilmogelijkheid, Als laatst wil ik de Sonos helpdesk een pluim geven voor hun deskundigheid zoals ook je KPN kastje van stereo op dolby zetten en al hun verdere goede tips.

Martin
2019-01-04 12:02:32

Zeer goede klantenservice

Beam besteld en wat een mooi product. Perfect geluid zonder al die losse speakers.Naderhand nog de klantenservice nodig gehad en zij hebben het probleem perfect opgelost, complimenten!!

Robert van Helsdingen
2015-03-09 12:08:08

geweldig produkt; aanrader

Na verschillende oplossingen bekeken te hebben, hebben we uiteindelijk gekozen voor SONOS. Een keuze waar we ongelooflijk blij mee zijn; een dikke vette aanrader. Muziek door het hele huis in een uitstekende kwaliteit.

Theo Bergmans
2014-11-26 13:53:14

Het werkt (wanneer het werkt) perfect. Heb mineure problemen

Eenvoudig te installeren. Dat is het punt niet. Ondersteuning via telefoon is ook uitstekend.Echter, soms valt de muziek uit. Weg, foetsie! Komt wel weer terug.Heb veel moeite met de wekfunctie. Krijg daarop de radio niet afgespeeld. word wel gewekt, maar door irritant toontje. Moet dan wel uit bed ondanks dat ik door mooie muziek gewekt wil worden.Dit ligt aan de app. Op de telefoon. Heb op de slaapkamer oude telefoon liggen om de luidspreker op slaapkamer te bedienen. Echter WiFi is op oud toestel te traag. Jammer.Als laatste heb ik problemen met Deezer.

John Waalring
2014-11-23 12:48:59

Een fantastische muzikale weergave

Ik heb onlangs het SONOS-systeem aangeschaft. ik kan dat aan iedere muziekliefhebber aanraden. Sonos heeft een buitengewone muziekweergave, waar je eindeloos van kan genieten. Bovendien gaat het hier om een draadloossysteem, hetgeen betekent dat jij je boxen op iedere plek in en om je woning kan plaatsen.Ik ben daar zeer tevreden over.Sonos biedt heel veel mogelijkheden, die ik verder aan het ontdekken ben.

Jan de Buck
2014-11-20 20:54:39

De KLOS met SONOS

SONOS aangeschaft samen met de PLAY 1.Werkt naar behoren ,maar er is een MAAR !!!De ontvangst van de radiozenders is slecht......werkt 2 min en stopt weer,reset en we kunnen weer luisteren voor 2 min enz enzkanaal 1, 6, en 11 geprobeerd, werkt het zelfde.Sonos forums doorgespit enz

H Grosfeld
2014-11-20 16:02:47

prima apparatuur, ik ben zeer tevreden.

Zie boven. Ik bezit 2 sonos play1's, 1 sonos playbar en een bridge.Een van de play 1's staat boven en vooral daar, moet steeds naar het netwerk gezocht worden. Af en toe houdt het er dus mee op, dat is een minpunt.

Henk Luth
2014-11-20 10:40:36

Super goed en gebruikers vriendelijk systeem.

Sonos is echt een superstrak systeem. Klinkt erg goed is mooi vormgegeven en gebruikersvriendelijk.Dus goede apps zowel op iPad als iPhone.

EMJ
2013-10-14 09:56:47

Altijd en overal muziek!

Door Sonos luister is veel meer naar muziek. Het product is gemakkelijk in gebruik door dat je met je app alle speakers kan bedienen vanaf je telefoon.Verder was het opzetten van de speakers zoals Sonos beloofd heeft, dood eenvoudig en geen man voor nodig :-).

Marc Bond
2011-12-07 15:04:21

Super systeem!

Makkelijk te installeren en snel verbonden met al mijn muziek! Ik ben begonnen met de PLAY:3 en werkt helemaal top!

FAQ for Sonos

Heeft Sonos korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Sonos nieuwe klanten de eerste korting om 5% te besparen om meer klanten van Sonos aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Sonos Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Sonos Aanbieding mee?

In het algemeen heeft elke coupon van Sonos een andere tijdslimiet, en u kunt deze beter gebruiken voordat deze verloopt. Sommige Sonos Aanbieding zijn alleen van toepassing op sommige producten, maar hebben geen duidelijke vervaldatum ingesteld, dan kunnen deze Sonos Kortingscode worden gebruikt voordat de goederen zijn uitverkocht.

Hoe contact opnemen met Sonos?

Om klanten van Sonos een betere aankoopervaring te bieden op sonos.com, wordt een speciaal klantenservicekanaal aangeboden. Je kunt het kanaal zowel op Sonos als op sonos.com vinden. De klantenservice van Sonos zal klanten op tijd online consultatiediensten bieden.