nlkorting.org

Spiru Kortingscode & Korting December 2021

Bezoek Spiru
  • Alle
  • Deals

FAQ for Spiru

Kan de klant korting krijgen als hij aanmeldt bij Spiru ?

Bij Spiru kan waardebon t.w.v. € 50 ontvangen als je een account maakt en inschrijft. Het is gemakkelijk om een account te maken. Je vul jouw e-mail adres en jouw gebruikte naam in. Met de account krijg je regelmatig de nieuwste aanbieding en actie.

Kan ik de besteling van Spiru gratis ontvangen?

Spiru levert de verzending gratis vanaf € 40,- binnen Nederland. Als de bestelling onder de € 40 is,- betaal je een verzendkosten van € 4,95 binnen Nederland Naar België is de verzending gratis vanaf € 50,-. Als de bestelling onder de € 50,is betaal je de verzendkosten van € 5,95. Als je een product op werkdagen voor 21.00 uur bestelt, wordt het op dezelfde dag verstuurd.

Op welke manier betaalt de klant bij Spiru ?

Het betalen bij Spiru is 100% veilig. Je kan met de volgende betaalmethoden betalen:iDEAL--een populaire betaalmanier in Nederland ;/Als belg kan je betalen met Belfius,Bancontact en KBC;/PayPal--Je moet een Paypal account hebben/Creditcard--moet je 3 code uitvoeren;/Bankoverboeking--na jouw betaling ontvangen verzendt Spirujouw bestelling;/Achteraf Betalen. Je betaal achteraf met Billink.

Kan de klanten de punt sparen bij Spiru?

Bij Spirushoppen kan je automatisch punten sparen op de voorwaarde van een account hebben. Nadat je een eigen account aanmaakt begin je de punten te sparen. Elke euro die je besteedt in shop verdien je 1 spaarpunt in je account. Je kan jouw spaarpunten verzilveren bij 250 punten op je volgende bestelling voor korting. 100 punten is 3 euro waard.

Hoe lang gaat Spiru Korting mee?

Klanten van Spiru kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Spiru Aanbieding controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Spiru voor dat u uw Spiru Kortingscode op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Spiru?

Spiru heeft speciaal een speciaal klantenservicekanaal geopend voor klanten om het gewenste probleem op deze manier op te lossen. U kunt de knop vinden door op een willekeurige pagina van spiru.nl te bladeren en contact op te nemen met de klantenservice. Spiru lost het probleem de eerste keer voor u op.