nlkorting.org

Subsidesports Aanbieding & Coupon Januari 2022

Bezoek Subsidesports
  • Alle
  • Deals

Subsidesports Beoordelingen

Sito Martinez
2020-04-09 11:34:26

Diversen keeren e-mails gestuurd gebeld…

Na en klein misverstand,is het prima in orde gedaan,topPrima winkelen online Subsidesports. Dankje.

Maurits Hoek
2020-02-04 19:16:32

Goede website met een uitgebreid…

Goede website met een uitgebreid assortiment! Tof ook dat je behalve shirts ook andere merchandise van clubs kan halen en dat de bedrukking niet van het echt te onderscheiden is. Prettige klantenservice en snelle levering

Anne van der Velden
2019-08-06 17:27:39

Gisteren een Barcelona shirt van…

Gisteren een Barcelona shirt van Frenkie de Jong besteld voor mn vriend en vandaag al binnen met zelfde bedrukking als spelers op het tenue dragen. En kreeg nog een kortingscode ook toen ik de klantenservice mailde. Nogmaals bedankt!

Martin van der Plas
2019-07-31 16:50:58

Altijd goede service!

Ik bestel graag bij Subside. Goede (klanten)service en altijd snelle levering. Aanrader!

Fam.vdReek Van den Reek
2018-12-03 13:24:30

Snel probleem opgelost

woensdag 28 november een t-shirt met opdruk besteld. Toen ik na twee uur belde dat ik een onjuiste opdruk had doorgegeven ben ik uitstekend geholpen en is aangegeven dat de wijziging is doorgevoerd.Het t-shirt is een sinterklaascadeautje. Omdat op 2 december de status nog altijd op ‘In behandeling’ stond een e-mail gestuurd en gevraagd naar datum verwachte levering. Uiteindelijk is er toch snel en alert gereageerd.Men hanteert een levertijd van 1-1,5 week voor shirts. Mijn Shirt is op 4 december verzonden en als de post meewerkt ontvang ik het nog op tijd.

Thomas de Bresser
2018-10-31 08:28:24

Bedrukking voetbalshirt

Ik heb een voetbalshirt laten bedrukken door subsidesports. Via de mail ben ik goed geholpen met mijn vraag en kon ik gemakkelijk de betaling doen. Ik heb het shirt opgestuurd naar het opgegeven adres via de mail. Toen het shirt verstuurd was, is deze bedrukt en teruggestuurd naar mijn adres. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de bedrukking zag er erg netjes uit, zoals ik wenste. Tijdens mijn bestelling ben ik goed geholpen bij vragen en de service was erg goed. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Mark Dekker
2017-08-17 18:18:07

Real Madrid Shirt Thuis 2017-2018 met Ronaldo bedrukking

Ik heb een Real Madrid Shirt besteld bij Subside Sports met ronaldo bedrukking en wk bagde.Toen ik het kreeg opgestuurd zat er geen bedrukking op van ronaldo heb het gemeld bij ze en er werd gelijk gehandeld ze zouden het regelen en ik kreeg een compesatie vandaag me Real shirt opnieuw gekregen en het was compleet mede door de intensieve inspanningen van Mario en Ad Top Gasten zijn het.Ik ben jullie dankbaar voor het inspannen om het goed te laten komen met het shirt super Kerels!!!!!!!En dank voor de compesatie die ik nog krijg.Zou zo een grote taart aan jullie willen geven maar de afstand is te groot. Vriendelijke groeten Mark Dekker

FWouters
2017-06-23 07:10:45

Veel te lang gewacht, uiteindelijk goed gecompenseerd

Lang moeten wachten op mijn pakketje door wat interne miscommunicatie en fouten. Uiteindelijk wel erg goed gecompenseerd en na enige tijd ook goed te woord gestaan.

Nebby
2017-01-23 17:35:24

Marokko voetbalshirt

Via de webshop heb ik het voetbalshirt Marokko 2017-2018 voor mijn man besteld. Hij is hier erg blij mee. Het shirt ziet er precies zo uit als op de site. Nog mijn complimenten voor de service van Subside Sports, met name richting Chantal. Er wordt snel gereageerd op vragen en/of verzoeken via de mail. Pakket is ook netjes ontvangen. Ga zo door!

anoniem.
2017-01-21 08:47:47

Teleurgesteld.

Voetbalshirt als verjaardagscadeau besteld voor mijn vriend 2 weken van te voren besteld Het zou op woensdag geleverd worden. Prima ontving het pas vrijdag maar goed nog steeds optijd voor de verjaardag. Vervolgens is het een verkeerde shirt. Na over en weer bellen worden er loze beloftes gemaakt. Na week nog niets ontvangen weer zelf moeten bellen zou ik terug gebeld worden is dit natuurlijk weer niet gebeurd. Weer zelf aan de bel gehangen word er een heel ander verhaal opgehangen dan een week geleden. Kortom dan krijg je er echt de pest in want uiteindelijk is het cadeau niet optijd !!!!!! Geen enkel begrip of medewerking vanuit subsidesports. Bestel al jaren bij ze maar vanaf nu niet meer. De shirts zijn erg prijzig en als ze er zo laks mee omgaan is dit het niet waard. Dus bij deze mensen denk 3x na voor je hier je geld uit geeft, als er iets fout gaat heb je een probleem.Helaas kreeg ik een telefoontje dat het betreffende shirt niet meer leverbaar was!!! Er was nog een laatste item wat niet goed bedrukt was. Deze zouden wij in ontvangst mogen nemen zonder te betalen. Na ontvangst was de shirt helaas in slechte staat. Voor in de kast prima maar om het te dragen niet !! Kortom een teleurstellende vriend. Ik denk dat als er sneller actie was ondernomen door subside, deze teleurstelling was voorkomen. Voor de volgende bestelling denk ik toch echt 2keer na zeker als het om een cadeau gaat. De contact en behandeling was wel redelijk vanuit subsidesports er werd pas naar mijn gevoel begrip en aandacht getoond toen zij erachter kwamen dat dit op geen andere mogelijkheid nog te verbeteren zou zijn en wij hoe dan ook of akkoord moesten gaan met een shirt wat niet in de juiste staat verkeerd of een andere optie die er niet was.

Gagan Singh
2016-12-27 08:24:14

Drie retro t-shirt van italie met eigennaam

Vorige week drie retro t-shirts besteld van Italië 1970 met eigennaam bedrukking. Bestelling nummer: NL100054035. Ik had dit voor de kerst nodig. Na bestellening gelijk een bevestiging gekregen over mijn betaling. Ik heb de bestelling voor kerst thuis gekregen. Top service, ben super blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!!

MP
2016-12-25 14:58:05

Te laat geleverd.

Op donderdag is er toegezegd dat een verjaardagscadeau, besteld op woensdag, uiterlijk zaterdag ( 24 december). Op zaterdag dus niets en bij DHL is de zending niet bekend. Klantenservice van Subside is in het weekend niet bereikbaar. Als je als gast inlogt krijg je geen track and [email protected];Gisteren heb ik wederom gebeld en kreeg ik een medewerker aan de lijn. Hij kon me geen direct antwoord geven en zou me terugbellen. Ik ben niet teruggebeld maar ontving gisteren een email met een track and trace bericht.Het pakket was dus nog niet verzonden.Je begrijpt dat dit verjaardagscadeau zijn glans al verloren heeft.Subside Sports BV : Order # NL100045173Dit mag naar hetzelfde adres. Uw reactie kan ik waarderen en zal na ontvangst de review hopelijk wijzigen. Alvast bedankt.Update:Mijn dank voor de attentie en de goede service.Ik zal mijn volgende bestelling wederom bij jullie doen.

Mark Dekker
2016-08-16 12:28:14

kopen van shirt manchester united zlatan nummer 9

Ik ben tevreden met de service maar goeie vriendelijke mensen die je te wordt staan goeie kwaliteit van het product en het was me eerste keer dat ik er wat had gekocht. Vriendelijke Groet Mark Dekker

gerben
2016-05-17 08:05:12

wederom prima

Heb dit keer voetbalspullen van 3 verschillende Engelse clubs besteld.Alles is geleverd en in de door mij opgegeven maat.(levertijd was ongeveer 3 weken).Heb daar persoonlijk geen moeite mee maar andere mensen kunnen dit wel vervelend vinden

Lucas Jansens
2016-01-07 15:26:46

Goede,betrouwbare website

Subside sport is een zeer betrouwbare website, ik had problemen met een bestelling maar zij hebben deze perfect opgelost, waarvoor dank.

FAQ for Subsidesports

Heeft Subsidesports korting voor nieuwe klant?

Ja. Subsidesports heeft inderdaad een speciaal voorkeursbeleid om nieuwe klanten van Subsidesports te helpen een betere aankoopervaring te krijgen. Zolang u geen bestedingsrecord heeft in Subsidesports, kunt u deze korting krijgen. Als u echter al eerder producten van Subsidesports heeft gekocht, kunt u niet opnieuw van deze specifieke korting genieten.

Hoe lang gaat Subsidesports Coupon mee?

Voor de Subsidesports Aanbieding binnen het gebruikte tijdsbereik, kan het met succes worden gebruikt. Echter, voor Subsidesports Kortingscode die alleen kan worden gebruikt bij bestellingen van een bepaald type product, moet je ze gebruiken zodra de producten beschikbaar zijn om te voorkomen dat je de speciale kortingen mist.

Hoe contact opnemen met Subsidesports?

Om klanten van Subsidesports een betere aankoopervaring te bieden op subsidesports.nl, wordt een speciaal klantenservicekanaal aangeboden. Je kunt het kanaal zowel op Subsidesports als op subsidesports.nl vinden. De klantenservice van Subsidesports zal klanten op tijd online consultatiediensten bieden.