nlkorting.org

Sunnycars Kortingscode & Korting Oktober 2021

Bezoek Sunnycars
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Sunnycars Beoordelingen

E. Postma
2020-05-21 17:07:20

Klant financiert wel veel voor...

Al jaren klant van Sunny Cars; je betaalt misschien iets meer maar duidelijke regels en voorwaarden. Ook wij hadden al maanden geleden een auto geboekt in Porto voor juni. In begin Corona nog voorwaarden nagekeken en gratis annuleren was geen probleem. Verzocht werd om te wachten met annuleren omdat niemand wist hoe lang het zou duren. Dat wachten hebben we inderdaad gedaan maar krijgen nu ook een voucher bij annulering. Wordt wel een lastig verhaal als je ticket, accommodatie en auto allemaal in vouchers krijgt. Begrijp het gedeeltelijk wel maar de klant in dit geval hoeft ook niet alles voor te financieren! Want wat als de reisorganisaties alsnog omvallen.....

Ruud Gilissen
2020-05-20 11:14:26

Sunny Cars een echte aanrader.

Helaas is onze reis naar Canada geannuleerd ivm corona. Sunny cars gebeld om mijn huurauto te annuleren. Na intikken van mijn reserveringsnummer binnen een minuut een medewerker aan de lijn. Had flexservice (7 euro) dus alles meteen geannuleerd, geen voucher maar cash restitutie. Binnen 10 minuten na het telefonisch contact mailtjes met daarin de bevestiging van de annulering. Geweldige service, echt top! Wij huren altijd via Sunny Cars geen verborgen kosten en alle benodigde verzekeringen in de transparante prijs. Altijd perfecte service en goed geholpen. Ook met een keer schade in Gibraltar ,nu ook weer met de annulering! Topclub! Graag weer tot een volgende keer! Sunny Cars een echte aanrader.

Henri Ketelaars
2020-05-19 07:21:38

Annulering ivm corona

Helaas is onze reis naar Portugal geannuleerd ivm corona. Sunny cars gebeld om twee gereserveerde auto's te annuleren. Binnen 10 minuten na telefonisch contact twee mailtjes met daarin bevestiging. De volgende ochtend was het geld alweer bijgeschreven op mijn rekening ! Echt super top! We huren altijd via Sunny Cars en we zijn altijd meer dan uitstekend geholpen. Ook met een keer schade, nu ook weer met annulering! Topclub! Graag weer tot een volgende keer!Henri Ketelaars

R. van Rooijen
2020-05-17 11:50:19

In principe goede ervaringen met Sunny…

In principe goede ervaringen met Sunny Cars. Maar nu is er Corona. Ik lees in travmagazine.nl van 15 maart jl dat Suzanne Al, director of marketing, zegt, dat Sunny Cars geen gebruik gaat maken van vouchers, maar gewoon zoals altijd terug betaalt bij annuleren. Maar als ik nu wil annuleren, krijg ik wel degelijk een voucher.....Aangezien dit een bijzondere situatie is, is het geen reden om niet meer bij Sunny Cars te boeken, maar het viel mij gewoon op.

Jacques Debruyne
2020-04-24 07:28:21

Annuleren huurauto wegens Covid 19

Wegens Covid 19 rondreis midden Spanje helaas , hotels , vliegtuig en huurauto moeten annuleren ...Bij Sunny Cars geen enkel probleem, duidelijke en snelle communicatie via email , huursom minus de administratieve kosten ( 25€ ) wordt het bedrag terug op de rekening gestort.Volgend jaar gaan we de reis maken die we voor dit jaar gepland hadden , en dan huur ik met plezier terug een auto bij Sunny Cars, zeker weten !Dit noem ik Top Service !!! Bedankt

Dirk
2020-04-11 06:04:22

Onze reis naar Sevilla werd…

Onze reis naar Sevilla werd geannuleerd, gebeld met sunny carsivm de huurauto, tegen dat de telefoon neerlag, had ik al een mail, en enkele dagen later stond mijn geld al op mijn rekening,altijd super beleefd, superteam!!!

edwin geys
2020-04-10 17:20:25

Voor ons niets dan lof voor Sunny Cars

Voor ons niets dan lof voor Sunny Cars, wij hebben onze vakantie moeten inkorten vanwege het coronavirus.De autoverhuurder Airauto in Faro deed in het begin moeilijk omdat wij een bewijs moesten hebben van Sunny Cars voor het vervroegd binnen brengen (we hadden Sunnycars en Airauto 5 dagen op voorhand geinformeerd) uiteindelijk hebben ze de datum van vervroegd binnenbrengen op het papier gezet dat je krijgt wanneer je de auto huurt, nadien waren ze heel vriendelijk en behulpzaam, Nadie is alles heel vlot verlopen met de overige dagen en correct terug betaald. Edwin GBalenBelgie

Dick Kleiboer
2020-03-31 17:48:24

Auto geboekt in Marrakesh.

Om een auto in Marrakesh te boeken, begin maart 2020, contact gehad met Sunny Cars. Heel duidelijke uitleg en informatie.Auto opgehaald in Marrakesh, zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam. Samen met medewerker auto bekken en foto's gemaakt en daar akkoord op geven, prima werkwijze.Bij het terugbrengen waren de medewerkers oprecht geïnteresseerd in onze ervaringen. de afhandeling was snel en zeer correct.Zeer tevreden, volgende keer weer een auto huren via Sunny Cars!!!!

Fam berg
2020-03-30 17:26:38

Terugbetaling vanwege annulering(Corona)

Door de Corona reis geannuleerd.Geen probleem bij Sunny cars.Keurig behandeld aan de telefoon. Bedrag gaat terug gestort worden.Bedankt voor deze service

Marius van der Veeken
2020-03-22 09:32:37

Goede service

Goede service. Snel. Correcte afhandeling

M. de Groot
2020-03-18 15:26:45

Alles super verlopen!

Alles is super verlopen tijdens onze autohuur. Aangekomen in Denver bij de verhuurmaatschappij konden we zelf een auto kiezen (uiteraard in de gekozen klasse). Ook het inleveren ging erg snel en vlot. Binnen een uur al bevestiging per mail van de verhuurder dat alles in orde was. Volgende keer zeker weer Sunny Cars!

Margret Tabben
2020-03-17 16:23:29

Super!

Super!Bewust voor Sunny Cars gekozen wegens goede ervaringen. Deze keerdoor Coronavirus reis op 14 maart moeten annuleren, geen probleem. Op 16 maart was het bedrag al teruggestort. Volgende keer weer Sunny Cars. Vanzelfsprekend!!!

c. simons
2020-03-17 13:36:43

Super service, ook als het niet door kan gaan !!

Super, Sunny cars komt zijn afspraken netjes na, ook als onverhoopt de reservering niet door kan gaan. Door het Corona virus is de reis geannuleerd en hierdoor ook de huurauto. Binnen 3 dagen stond het geld weer netjes terug op mijn creditcard. Een goede service en hierdoor zal ik de volgende keren ZEKER weer bij Sunny cars mijn huurauto boeken.

Peter
2020-03-17 08:32:10

topbedrijf

Ook in tijden van ellende met het Corona virus is Sunnycars een geweldig bedrijf. Omboeken of annuleren kan zonder morren gedaan worden. Daardoor zal ik 100% zeker weer bij Sunnycars boeken zodra het weer kan. Top bedrijf!!!

Eric Van Den Eede
2020-03-17 07:52:06

Zoals steeds

Deze keer Zuid Afrika - ik kies geen andere partner dan Sunny Cars als ik een wagen huur in het verre buitenland. Zoals steeds valt er over Sunny Cars of de plaatselijke partners niets negatief te melden. Ophalen gebeurt steeds super vlot. De wagen terugbrengen verloopt telkens in een handomdraai zonder extra kosten of geleuter. Topfirma!!

FAQ for Sunnycars

Heeft Sunnycars korting voor nieuwe klant?

Ja. Sunnycars heeft een speciaal beleid geïntroduceerd dat alleen nieuwe klanten kunnen gebruiken. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de overeenkomstige Aanbieding selecteren door te bladeren door sunnycars.nl en deze presenteren wanneer u consumeert, waarna u kunt genieten van de korting voor nieuwe klanten.

Hoe lang gaat Sunnycars Korting mee?

Op de Sunnycars pagina kun je de verschillende geldigheidsperiodes van verschillende Sunnycars Korting vinden. Sunnycars Kortingscode binnen de geldigheidsperiode kunt u kiezen wat u wilt. bovendien kunnen deze kortingen alleen worden gebruikt zolang de Sunnycars -producten die u wilt kopen voldoen aan de gebruiksvoorwaarden.

Hoe contact opnemen met Sunnycars?

Sunnycars heeft speciaal voor klanten het klantenservicekanaal \"Contact Customer Service\" geopend. U kunt deze knop vinden door naar een pagina van sunnycars.nl te bladeren. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Sunnycars om uw verwarring op te lossen.