nlkorting.org

Sushipoint Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Sushipoint
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for Sushipoint

Kan ik de producten zelf afhalen bij Sushipoint ?

Bij je buurt van Sushipoint ? Je kan jouw bestelling zelf afhalen. Je bestelt eerst via de website en dan naar de winkel .Terwijl je binnenkomt is jouw bestelling klaar. Sushipoint heeft 32 winkels in Nederland. In alle grote steden kan je Sushipoint gemakkelijk vinden. Er is altijd een winkel die dicht bij jou is.

Is er een APP bij Sushipoint ?

Sushipoint biedt zijn APP aan de klant. Met APP is het gemakkelijk om de producten te bestellen. Je handelt het altijd in de hand. Voor je naar de winkel gaan bestelt je jouw favoriete gerecht . In de winkel heb je direct klaar gerecht bij jouw handen . Je hoeft het niet te wachten.

Biedt Sushipoint cadeaukaarten aan?

Je wilt jouw vrienden Sushi trakteren maar je weet niet wat smaak ze hebben.Sushipoint biedt cadeaukaart aan . Het is ideaal cadeautje voor jouw vrienden. Voor hun verjaardag of andere gebeurtenis. Een cadeaukaart kost €25 en je kan bestellen als jouw wens. Zowel op de webwinkel als in fysieke winkel kan je het gebruiken.

Kan de klanten de punt sparen bij Sushipoint?

Als je een lid van Sushipoint bent kan je punt sparen. Als je €1 besteedt, krijg je een punt. Je kan deze punten gebruiken voor andere gerecht of dranken. Bijv. 50 punten kan je een fles ice tea wisselen. 700 punten kan een cadeaukaart(€25)wisselen.

Heeft Sushipoint korting voor nieuwe klant?

Ja. Sushipoint zet zich altijd in om nieuwe klanten een goede winkelervaring te bieden. Als u Sushipoint voor het eerst bezoekt, kunt u dus profiteren van de korting op de eerste bestelling. De Sushipoint Korting wordt automatisch naar u verzonden zodat u deze kunt gebruiken bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Sushipoint Kortingscode mee?

Op de informatiepagina voor kortingsbonnen op sushipoint.nl, zal Sushipoint de vervaldatum en gebruiksregels van de overeenkomstige Sushipoint Aanbieding weergeven. Het wordt aanbevolen dat u sushipoint.nl Korting binnen de geldigheidsperiode tot geniet van de speciale Sushipoint Kortingscode bij het afrekenen.

Hoe contact opnemen met Sushipoint?

Sushipoint stelt het klantenservicekanaal in onder aan de startpagina van sushipoint.nl en op elke gedetailleerde pagina, en klanten kunnen tijdig met de klantenservice communiceren. als er algemene vragen zijn, biedt Sushipoint een interface die gerelateerde veelgestelde vragen beantwoordt, en klanten kunnen ook zoeken en zien op sushipoint.nl.