nlkorting.org

Tegeldepot Aanbieding & Coupon Januari 2022

Bezoek Tegeldepot
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Tegeldepot Beoordelingen

Brenda Kansen
2020-05-20 07:59:06

Bestelling gedaan van een toilet

Bestelling gedaan van een toilet. Hier bleek een scheurtje in te zitten. Een zelfde wc bleek njet meer leverbaar, maar konden zelf een alternatief uitzoeken. Email contact verliep niet snel, maar verder erg tevreden over de service!

M
2020-05-15 17:41:59

Wat een topzaak !

Wat een topzaak !! 1e keer geweest voor toilet. Bij de levering waren tegels gebroken, direct hebben ze er aktie op gezet en opgelost. 2e keer geweest voor badkamer. Samen met Erik Jan de showroom doorgelopen. Mooie combi van grijze tegels en black chrome kranen. Ze denken met je mee en niks is hun te gek. Bij de levering was iets mis en ook hier hebben ze direct aktie op gezet. Prijs / kwaliteit is in verhouding, mooie materialen ! Ik raad echt iedereen aan om eens naar Tegeldepot te gaan, je zult er geen spijt van hebben. Gr Marcel en Kirstin

Daphne Eichelsheim
2020-05-13 17:14:26

We hadden een douchebak besteld bij de…

We hadden een douchebak besteld bij de Tegeldepot en bij aankomst bleek hij beschadigd te zijn. Aangezien het in de Caronatijd was moesten we hem wel plaatsen, omdat we anders niet konden douchen. De levertijd was een week dus het wachten was te lang. Wel direct een mail gestuurd aan Tegeldepot en zij hebben eerst een nieuwe bak aangeboden, maar omdat wij hem al geplaatst hadden hebben ze het volledige bedrag teruggestort. Ik vind het heel netjes afgehandeld.

Frank Emmaneel
2020-05-12 15:18:46

Uitstekende service

Uitstekende service wanneer het nodig is Complimenten!

Consumer
2020-05-11 11:26:25

Na een grote bestelling te hebben…

Na een grote bestelling te hebben geplaatst Ben ik netjes geholpenAlles was optijd binnen en ben zeer tevreden met de service van tegeldepot

Chantal
2020-05-11 11:05:03

Fijne ervaring, top service

Fijne ervaring, aardige medewerkers die goed voor je klaarstaan!!! Zeker een aanrader!!

Patricia
2020-05-11 11:00:06

Zeer goed geholpen!!

Zeer goed geholpen!!! Ben heel erg tevreden!

Ravi Rambaran
2020-05-08 17:58:09

Zeer tevreden over de klantenservice…

Zeer tevreden over de klantenservice van Tegeldepot. Behalve de scherpe prijzen denken zij goed met je mee over oplossingen voor eventuele problemen/vervanging voor producten die niet (meer) leverbaar zijn of aanspraak op garantie. Helaas kunnen zij niet altijd een bevredigend antwoord doorgeven van de betreffende leverancier of fabrikant, maar ik heb het gevoel dat Tegeldepot goed hun best voor de klant. Daarnaast reageren ze snel per mail, al heb ik in mijn geval lang moeten wachten aan de telefoon. Ik kijk altijd eerst bij Tegeldepot als ik online ga winkelen.

Rick Hengst
2020-05-08 03:57:47

Super prijzen

Super prijzen! En ook nog eens snel reageren op vragen in deze tijd. Chapeau!

Lidy Van Wijk
2020-05-06 12:10:56

nieuwe badkamer

Alle artikelen voor een badkamer en toilet besteld. Ondanks Corona keurig op vastgestelde datum geleverd. Tweemaal telefonisch contact gehad over een verkeerd geleverde kraan en ontbrekend eindstuk. Super vriendelijk en kundig geholpen. Alles werd snel opgelost en keurig geregeld.Wij zijn dan ook zeer tevreden over Tegeldepot!

Bas Kluit
2020-05-05 13:12:02

Heldere site

Heldere site, makkelijk bestellen, en altijd bereikbaar. Helaas iets fout besteld, maar ook retour erg makkelijk. Mail wordt netjes beantwoord en de antwoorden zijn helder. Zijn nog niet klaar met klussen, dus ook nog niet met Tegeldepot.

Maurice
2020-05-04 11:56:19

Gebeld met Tessa

Gebeld met Tessa, dacht gelijk in oplossingen en alles werd binnen 5 min gelijk geregeld. Nogmaals Tessa je bent een topper ;)

Monica Groenveld
2020-05-02 13:55:21

Wij hebben een heel fijn gesprek gehad

Wij hebben een heel fijn gesprek gehad, alles gezien, gevraagd én beantwoord wat wij wilden weten.Er werd de tijd voor ons genomen. De verkoper had veel geduld met ons. Al met al een (onverwacht) super ervaring!

Robbert Max Vd Ende
2020-05-01 15:15:36

na slechte start toch een goede follow up!

we kochten begin april een douchecabine. bij het bestellen ging alles nog goed. Bij het monteren ging er een glazen deur kapot, terwijl hij voorbereid en al, met de wieltjes en knop erop bij ons in de gang stond klaar voor montage zonder dat iemand de deur aanraakte. na het melden vroeg men ons een foto van de schade. mijn vraag was of we een losse nieuwe deur konden bestellen. na enkele dagen kregen we een standaard email toegestuurd dat we alleen een heel nieuw product konden kopen, weliswaar met 20% korting, maar t lijkt me nogal overdreven om een hele nieuwe douchecabine met alles er op en er aan te kopen omdat één glazen plaat kapot ging. Ik schreef terug en vroeg daarna op 28 april en 30 april dus tweemaal om opheldering en of men werkelijk er van uit ga dat ik een hele nieuwe cabine koop en de rest ervan weggooi? Uiteindelijk een zeer positieve reactie en heeft men het zeer goed opgepakt en de deur vervangen ... kudos voor tegeldepot!

Nick Amann
2020-05-01 07:16:41

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn bedrijf en zeer duidelijke informatie!

FAQ for Tegeldepot

Heeft Tegeldepot korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Tegeldepot speciaal voor de nieuwe klanten het hele jaar door exclusieve first-time korting samengesteld. Zolang u nog nooit eerder in Tegeldepot heeft uitgegeven, kan deze aanbieding u gemiddeld €43 besparen.

Hoe lang gaat Tegeldepot Kortingscode mee?

Elk van de Tegeldepot Aanbieding heeft een overeenkomstige geldigheidsperiode en elke coupon kan een andere duur hebben. Wacht niet tot de Tegeldepot Kortingscode is verlopen, dan heb je een kans gemist om de korting te krijgen om 70% te sparen voor je aankoop op tegeldepot.nl.

Hoe contact opnemen met Tegeldepot?

Als u tijdens het winkelproces contact moet opnemen met de klantenservice van Tegeldepot, zoek dan de overeenkomstige knop "Contact Customer Service" of "Help" die is ingesteld door Tegeldepot, klik hier, er zal een overeenkomstige online klantenservice of contactgegevens zijn. Over het algemeen staat deze knop onderaan tegeldepot.nl.