nlkorting.org

Temper Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek Temper
  • Alle
  • Deals

Temper Beoordelingen

Annika van Eck
2020-01-26 13:15:52

zzp'er Temper

Ik werk nu 3 maanden via Temper. Ik heb hier een zeer positieve ervaring bij. Het uurloon past goed bij de werkzaamheden. Ik raad dit dan ook zeker iedereen aan. Als reactie op alle negatieve comments wil ik duidelijk maken dat je als zzp'er zelfstandig bent. Dit betekent dat je eventuele problemen met een bedrijf zelf moet oplossen. Temper bied ons goede diensten aan, maar heeft verder geen verplichtingen naar ons toe. Wat wel erg tegenvalt is dat in de maanden januari en februari het aanbod erg laag is in tegenstelling tot de vraag naar werk.

Anthony
2019-11-19 08:48:34

Als freelancer is het platform Temper…

Als freelancer is het platform Temper heel fijn om te gebruiken. De app is makkelijk te gebruiken de klantenservice reageert snel op vragen, ook het onderhandelen over het uurloon is een goede optie. Een minpuntje het aanbod in Twente mag wel iets groter worden ;)

Tim Beniest
2019-10-22 07:12:19

Ik vind temper heel erg chill

Ik vind temper heel erg chill, het verdient goed, de tijden kan je precies voor wat jij chill vind inplannen. Temper is gewoon top

Jacco Ensing
2019-10-22 07:06:03

Super

Super tof om te werken via temper, makkelijk en snel! De opdrachtgevers verwachten wel dat je goed werk levert, maar dat mag ook wel voor die bedragen!

daimyo jackson
2019-10-15 13:17:04

Temperworks makes DREAMS come Thrue .....

Via Temperworks kan man vele dromen waar maken ... via hun kan super snel aan het werk komen EN het beste is dat men zeer veel vreugde bij deze werken geniet ! Ook de PUSH en behandeling van de leden van TEMPERworks beleefd men als een reis opweg naar VREUGDE .......

Bert Arends
2019-09-23 13:30:00

Temper reageert altijd en snel als je…

Temper reageert altijd en snel als je een vraag of misschien een klacht hebt. Ze reageren altijd met een open vizier.

Vrouw Holle
2019-08-18 08:05:13

Inmiddels 10 shifts gedraaid en tot nu…

Inmiddels 10 shifts gedraaid en tot nu toe erg tevreden.Ik kan zelf bepalen ( tot op zekere hoogte)wanneer ik werk en voor welk bedrag.Ik heb besloten om uitbetaald te worden via factoring omdat ik van 2 verschillende personen heb gehoord dat je anders in sommige gevallen wel erg lang op je geld moet wachten( tot wel 2 maanden).Ondanks dat dit mijn keuze is vind ik 3% echt te veel!!Ook de 3 euro per gewerkt uur welke Temper in rekening brengt bij de opdrachtgever vind ik te hoog.Natuurlijk maken jullie veel (overhead)kosten, maar dit is echt te gortig!Voor de rest mijn complimenten voor het platform. Alles is goed overzichtelijk en duidelijk.

Kristina Dejnega
2019-08-13 06:35:31

Top manier om bij te verdienen

Ik kan Temper aan iedereen aanbevelen! Houd je van afwisseling? Je eigen tijd inplannen? Dan zit je bij Temper sowieso goed! Opdrachtgevers die 13,- euro per uur aan freelancers zou ik overslaan, maar via Temper selecteer je makkelijk opdrachtgevers die wel een goed loon willen en kunnen betalen. Kan niet wachten tot Temper zich uitbreid naar andere bedrijfstakken!- Kristina

Stephan Warlich
2019-07-28 03:58:18

Werken met Temper is uitdagend en wellicht carrière uitnodigend.

Ontzettend leuke werkgelegenheden en goed geregeld tot nu toe. Goed bereikbaar en advies op maat gebracht. Duidelijk en informeel. Nagenoeg leuke bijverdienste maar geen serieuze zekerheid. Temper blijft wel mijn favoriete keuze voorlopig.

Klaus van Houten
2019-07-16 14:33:18

Sinds begin juni actief op Temper

Sinds begin juni actief op Temper, inmiddels 11 shifts gedraaid en een aantal gepland staan en moet zeggen met grote tevredenheid.De betalingen zijn tot nu toe altijd snel verlopen. Toch zie ik veel negatieve reacties zoals te hoge factoringskosten. Misschien, maar je hebt ook een andere keuze, duurt misschien wat langer maar dan heb je deze niet. Dus al je snel je geld wilt hebben omdat je daarom verlegen zit zul je een keuze moeten maken. Met het no Show beleid heb ik geen ervaring en zou misschien iets soepeler mogen indien daar een gegronde reden voor is, maar zoals meestal lezen de meesten de voorwaarden niet op internet en klikken klakkeloos op ja/accepteren. Je werkt als zzp'er en dat brengt enig risico met zich mee, je gaat een overeenkomst/contract aan met een werkgever, maakt afspraken en daar sta je voor. Net als trouwen, huis kopen, een lening nemen, alles heeft zo zijn consequenties en daar moet je dus wel even bij stilstaan. Dus wil je deze verantwoording niet op je nemen kun je beter een baantje via een uitzendbureau zoeken.

Ursula Minar
2019-06-24 14:14:58

Eerste keer werken via temper ging…

Eerste keer werken via temper ging goed ,Snel uitebetaald echt tof. Alleen concact opnemen met temper is moelleijk want je telefoontje word weg drukt!!

Leander
2019-06-02 22:05:03

prima platform, enkele nadelen

Temper is een platform waar werknemers en werkgevers in de horeca makkelijk met elkaar in contact komen. Het werkt prima, reageren op een klus, werken en vervolgens betaald krijgen. Er zijn een aantal nadelen. De factoringskosten voor een snelle uitbetaling (binnen 3 werkdagen) zijn hoog (2,9%)Op het moment dat je om welke reden dan ook verhinderd ben om te werken krijgt je een ‘no show’ op je profiel. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je 100 euro boete. Iets wat heel veel geld is. Waarom is dit niet 50 euro?Als een opdrachtgever je aanmelding accepteerd binnen de annuleringstermijn zit je aan de klus verbonden. Wanneer de opdrachtgever accepteerd buiten de annuleringstermijn heb je als werknemer de optie om alsnog de klus te annuleren. Het zou fijn zijn dat wanneer de opdrachtgever dus binnen de annuleringstermijn geaccepteerd heeft, de werknemer alsnog de kans heeft om de klus te annuleren. Wellicht is het een idee dat de werknemer wanneer de klus binnen de annuleringstermijn geaccepteerd word, de aanmelding nog moet bevestigen.Ook de klantenservice van Temper is moelijk bereikbaar. Vaak krijg je niet de juiste personen aan de lijn, of zijn ze niet in staat te helpen.

Ivan
2019-04-20 17:41:21

Het beste wat me ooit is overkomen!

Het beste wat me ooit is overkomen!In 2 dagen 420 gemaakt

Dounia Farah
2019-04-14 12:43:15

Ben Temper super dankbaar

Ben Temper super dankbaar. Werk al sinds 2016 als freelancer en vind het veel fijner dan een normaal bijbaantje. Je verdiend veel meer dan gebruikelijk, ook als je de belastingen meeberekend. Ik heb veel lof voor hoe alle medewerkers dit bedrijf zo snel hebben laten groeien, maar wel nog steeds ons persoonlijke service geven.

Lisbeth Gruppen
2019-04-13 16:09:01

Ik kan werken wanneer ik zin heb

Ik kan werken wanneer ik zin heb, heel relaxed. En leuke klussen iedere keer ergens anders. Zeker doen.

FAQ for Temper

Heeft Temper korting voor nieuwe klant?

Ja. Om een ​​goede indruk achter te laten bij nieuwe klanten is er een speciale korting voor de eerste klant geïntroduceerd door Temper. Om specifieker te zijn: als je een nieuwe klant bent, kies je ervoor om de eerste aanbieding van Temper of een andere Aanbieding te gebruiken om je te helpen 60% te besparen bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Temper Aanbieding mee?

Temper Kortingscode hebben een verschillende vervaldatum en sommige zijn zelfs permanent. Bij het afrekenen kunt u Temper Aanbieding kiezen die geschikt is om uw bestelling te gebruiken. Maar onthoud dat als je naar nlkorting.org gaat, je door alle Korting van Temper duidelijker kunt bladeren.

Hoe contact opnemen met Temper?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Temper. Je kunt ook contact opnemen met Temper via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop "contact opnemen met klantenservice" voor klanten van Temper. klik op deze knop om een ​​bericht naar Temper te sturen. De klantenservice van Temper zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.