nlkorting.org

Thalys Aanbieding & Korting Oktober 2020

Bezoek Thalys
  • Alle
  • Deals

Thalys Beoordelingen

Jennifer de Greef
2019-06-28 21:19:31

Top service

Het personeel was zo vriendelijk twee keer niet de juiste trein kunnen halen waardoor onze reservering niet meer geldig was. Maar na het verhaal uitgelegd te hebben wel 2x gewoon in mogen stappen. Goede communicatie en er word altijd gekeken naar een oplossing! Chapeau

Mevr. E. van Dijk
2019-06-17 18:52:09

Voor het eerst en voor het laatst met…

Voor het eerst en voor het laatst met de Thalys. Met mijn 2 meter veel te weinig beenruimte. Speciaal met de trein ipv vliegtuig, wat overigens de helft kost. Stinkende toiletten en vergane glorie. Metrocarnet zou aan boord hetzelfde kosten in Parijs. Nee eur 19 ipv eur 14. Gewoon vliegen in een uurtje voor de helft ipv ruim drie uur benen in mn nek ! Overigens Internet functioneerde op de terugtocht ook niet naar wens, maar dit terzijde !

anita liebregts
2019-04-01 17:37:19

Gisteren met de thalys vanuit Rotterdam…

Gisteren met de thalys vanuit Rotterdam Centraal naar Euro Disney geweest. Was een topervaring. Trein reed op tijd en deed er 3 1/2 uur over. Wij hebben het als zeer goed ervaren. Hij reed op tijd en is uiteraard veel sneller en comfortabeler als de auto.

Pieter van den Kroon
2019-02-07 11:56:01

Skithalys beviel prima - Terugweg vertraging

Met de thalys naar Aime geweest. Eerste klas gezet wat erg comfortabel was. Heenreis verliep vlot en snel. Terugreis helaas wel ruim een uur vertraging gehad. Maar via de NS hierdoor 25% van het kaartje retour gehad. Wifi was gratis en elke zitplaats had een eigen stroom aansluiting. Heel erg tevreden al waren de prijzen van het eten en drinken wel erg duur.

liesbet
2015-06-24 13:29:09

Handig vervoermiddel

Ik gebruik de Thalys regelmatig voor verplaatsingen tussen België en Parijs. Het is een handig vervoermiddel om snel en zonder te veel kopzorgen het traject af te leggen. Ook de (inbegrepen) maaltijden & gratis kranten in 1e klasse maken de reis net dat tikkeltje aangenamer.

John van Vliet
2014-08-25 09:10:24

Amsterdam - Parijs zonder zorgen

De Thalys is voor ons het vervoersmiddel om snel, comfortabel en zonder zorgen van Amsterdam in hartje Parijs te komen. Prachtige reis, heerlijke stoelen, van alle gemakken voorzien. Neem als het kan 1e klas, dan kan het niet beter.

FAQ for Thalys

Heeft Thalys korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden om te winkelen bij Thalys en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Thalys speciale kortingen om nieuwe klanten te helpen 55% te besparen. Natuurlijk zijn er nog vele andere Thalys Korting, die u kunt kiezen op basis van uw behoeften op nlkorting.org.

Hoe lang gaat Thalys Kortingscode mee?

De meeste Thalys Aanbieding zijn niet permanent geldig. Het is beter om te zeggen dat in het algemeen Thalys Kortingscode van een andere handelaar niet permanent geldig is. Gebruik de Thalys Korting zo snel mogelijk om de maximale kortingen voor uw aankoop te krijgen.

Hoe contact opnemen met Thalys?

Om klanten van Thalys te voorzien van betere, tijdige en effectieve adviesdiensten, heeft Thalys zijn eigen klantenservicekanaal. U kunt communiceren door op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen met klantenservice\" op thalys.com te klikken. gerelateerde werken van Thalys zullen zo snel mogelijk antwoorden en uw problemen oplossen.