nlkorting.org

Thalys Aanbieding & Korting September 2021

Bezoek Thalys
  • Alle
  • Deals

Thalys Beoordelingen

Jennifer de Greef
2019-06-28 21:19:31

Top service

Het personeel was zo vriendelijk twee keer niet de juiste trein kunnen halen waardoor onze reservering niet meer geldig was. Maar na het verhaal uitgelegd te hebben wel 2x gewoon in mogen stappen. Goede communicatie en er word altijd gekeken naar een oplossing! Chapeau

Mevr. E. van Dijk
2019-06-17 18:52:09

Voor het eerst en voor het laatst met…

Voor het eerst en voor het laatst met de Thalys. Met mijn 2 meter veel te weinig beenruimte. Speciaal met de trein ipv vliegtuig, wat overigens de helft kost. Stinkende toiletten en vergane glorie. Metrocarnet zou aan boord hetzelfde kosten in Parijs. Nee eur 19 ipv eur 14. Gewoon vliegen in een uurtje voor de helft ipv ruim drie uur benen in mn nek ! Overigens Internet functioneerde op de terugtocht ook niet naar wens, maar dit terzijde !

anita liebregts
2019-04-01 17:37:19

Gisteren met de thalys vanuit Rotterdam…

Gisteren met de thalys vanuit Rotterdam Centraal naar Euro Disney geweest. Was een topervaring. Trein reed op tijd en deed er 3 1/2 uur over. Wij hebben het als zeer goed ervaren. Hij reed op tijd en is uiteraard veel sneller en comfortabeler als de auto.

Pieter van den Kroon
2019-02-07 11:56:01

Skithalys beviel prima - Terugweg vertraging

Met de thalys naar Aime geweest. Eerste klas gezet wat erg comfortabel was. Heenreis verliep vlot en snel. Terugreis helaas wel ruim een uur vertraging gehad. Maar via de NS hierdoor 25% van het kaartje retour gehad. Wifi was gratis en elke zitplaats had een eigen stroom aansluiting. Heel erg tevreden al waren de prijzen van het eten en drinken wel erg duur.

liesbet
2015-06-24 13:29:09

Handig vervoermiddel

Ik gebruik de Thalys regelmatig voor verplaatsingen tussen België en Parijs. Het is een handig vervoermiddel om snel en zonder te veel kopzorgen het traject af te leggen. Ook de (inbegrepen) maaltijden & gratis kranten in 1e klasse maken de reis net dat tikkeltje aangenamer.

John van Vliet
2014-08-25 09:10:24

Amsterdam - Parijs zonder zorgen

De Thalys is voor ons het vervoersmiddel om snel, comfortabel en zonder zorgen van Amsterdam in hartje Parijs te komen. Prachtige reis, heerlijke stoelen, van alle gemakken voorzien. Neem als het kan 1e klas, dan kan het niet beter.

FAQ for Thalys

Heeft Thalys korting voor nieuwe klant?

Ja. Als u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Thalys, kunt u Kortingscode verkrijgen door te bladeren door thalys.com. Presenteer Thalys Kortingscode die u heeft ontvangen toen u aan de kassa gaat betalen, en u kunt gemiddeld €24 besparen. aarzel niet om deze perfecte kans bij Thalys te grijpen om 70% te besparen!

Hoe lang gaat Thalys Korting mee?

Als u de geldige gebruiksdatum van elke Thalys wilt weten, kunt u de geldigheidsperiode van de overeenkomstige Thalys -coupon onderaan elke coupon controleren. Thalys biedt een verscheidenheid aan Korting die klanten kunnen kiezen op basis van hun behoeften.

Hoe contact opnemen met Thalys?

Thalys heeft speciaal een speciaal klantenservicekanaal geopend voor klanten om het gewenste probleem op deze manier op te lossen. U kunt de knop vinden door op een willekeurige pagina van thalys.com te bladeren en contact op te nemen met de klantenservice. Thalys lost het probleem de eerste keer voor u op.