nlkorting.org

The North Face Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek The North Face
  • Alle
  • Codes
  • Deals

The North Face Beoordelingen

Paul van Beek
2019-10-04 07:38:49

Snelle goede levering

Snelle levering, degelijk zoals het hoort. Goed verpakt, duidelijke voortgang van bestelproces. Dank!

Lian
2017-07-18 07:27:25

Super klantenservice en goede kwaliteit!

Zeer goede ervaringen met The North Face! Bij de laatste bestelling ging er e.e.a. mis bij de koerier, waardoor het pakket niet bij mij werd afgeleverd. De (NL) klantenservice van The North Face pakte dit zeer deskundig op en zorgde ervoor dat ik me geen zorgen hoefde te maken over het missende pakket. Kreeg meteen een nieuw product opgestuurd en het werd zeer netjes afgehandeld. Over de producten ook niets anders dan lof, gaan altijd mee op wandel- en outdoorvakanties!

FAQ for The North Face

Heeft The North Face korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft The North Face de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de thenorthface.nl. u kunt de exclusieve Aanbieding van The North Face rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat The North Face Kortingscode mee?

Voor elke The North Face Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 60% korting en voordelen met The North Face Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als The North Face Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met The North Face?

The North Face belooft de beste klantenservice aan alle kopers bij thenorthface.nl. U kunt de "Contact" -knop van The North Face zien door op de homepage van thenorthface.nl en andere gedetailleerde pagina's te bladeren. op deze manier kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice van The North Face.