nlkorting.org

The Sub Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek The Sub
  • Alle
  • Deals

The Sub Beoordelingen

Martin Gaal
2020-01-30 14:12:08

Weinig koolzuur...

Het bier uit de sub is lekker koud en de meeste soorten zijn lekker. Alleen heineken vind ik apart smaken omdat er heel weinig koolzuur in zit. Had ik niet verwacht eigenlijk .... verder een prima ding.

Jamie Petiet
2019-07-27 23:54:41

Mijn probleem met The Sub, maar verder een goed product

Ik heb sinds een paar maanden the Sub en ben over het algemeen zeer tevreden (als het goed werkt). Het bier is goed koud en het tappen gaat gemakkelijk, ook vereist het apparaat weinig onderhoud. Helaas heb ik inmiddels toch een paar keer gehad (misschien iets van 25% van het gebruik) dat het bier uit de tap blijft stromen nadat je de hendel weer naar boven (dicht) duwt. Eerste keer dacht ik dat het een incident was en dat het aan de torp (hierop ben ik ook netjes geholpen door beerwulf.nl), alleen de laatste keer merkte ik dat het slangetje (dat altijd inbegrepen is bij de torp), niet klikte bij het bevestigen. En bij het tappen daarna had ik inderdaad weer hetzelfde probleem. Het probleem is eigenlijk dat ik niets anders doe dan normaal, echter het slangetje bevestigt niet goed en eigenlijk maakt dat het hele product een miskoop, want de hele fust functioneert niet meer en raakt leeg, vaak met de hele keuken onder het bier door het gesleep met een stromende fust. Helaas kun je het slangetje er ook niet meer uittrekken om het opnieuw te bevestigen (tenminste dat is mij niet gelukt). Hieronder zet ik dus maar na wat turbulente ervaringen de goede en slechte punten achter.++ Lekker koud bier + Makkelijk in gebruik, tapt goed en de torps zijn simpel te installeren (meestal dus)+ Prijs (€100 voor de Sub compact en nu zelfs afgeprijsd naar €80 is een nette prijs; duurdere opties ook beschikbaar, maar nu ook flink afgeprijst.+ Redelijk breed assortiment verschillende bieren, wordt continu aangepast ook (helaas vallen daardoor ook wel eens wat opties af of zijn ze tijdelijk niet beschikbaar).+ De torps zijn vrij compact (zo ook de tap zelf), waardoor deze gemakkelijk te bewaren zijn in de koelkast.+/- Verwacht niet dat je goedkoper uit bent dan in de supermarkt, vaak ligt de prijs van een torp (2 liter) net iets hoger dan een sixpack van hetzelfde bier in de supermarkt. Ook komen er vaak nog verzendkosten bij als je online besteld via beerwulf.nl (€5, tenzij je 8 torps besteld).- Duurt wat lang voordat je kan tappen, wanneer de torp bevestigd is, ook wanneer deze gekoeld is in de koelkast, duurt het vaak 2-3 uur voordat het lampje groen brandt. - Mijn vorige punt is vooral een nadeel omdat de torps 'slechts' 2 liter bevatten. Zeker op een feestje ben je daar snel doorheen en duurt het een paar uur voordat de volgende 'tapklaar' is.- De torps hebben een behoorlijk beperkte houdbaarheidsdatum of in ieder geval adviesdatum, meestal 2-3 weken. Al heb ik zelf niet getest of het bier na die datum echt flink in kwaliteit daalt. -- Het boven geschetste probleem met het bevestigen van de torps.

Geert-Jan Truijen
2018-10-04 07:56:32

Nummer één, uno, primo, one

Cool, koud, fijn schuimend, helder, HEINEKEN. Er kan er maar één de beste zijn, sorry.......

Alfred Offerein
2018-10-03 22:01:36

Geweldig

Prachtig apparaat en superlekker koud bier met een grote diversiteit aan merken. Ook qua leveren gaat het zoals verwacht, zeer goed ! #SUBNL-ORD55048

Thomas kramer
2018-10-03 20:21:12

Mooi apparaat en het bier smaakt goed maar niet ideal

Mooi apparaat en het bier smaakt goed, maar helaas duurt het erg lang voor het lampje op groen gaat. Zelfs meer dan 20 uur moeten wachten voor daar ik kon tappen, de TORP wel zoals beschreven minimaal 6-10 uur gekoeld in de koelkast.Als je een paar biertjes drinkt is het een leuk apparaat maar ga je met vrienden flink wat biertjes drinken koop dan maar een krat of de 5liter wegwerp fust.

Jeroen Swienink
2018-10-01 10:13:03

Love the Sub...

Love the Sub.... uhh.... actually, love the Heineken in the Sub the most :)

Michel
2017-06-27 10:57:40

Sinds April gebruik ik regelmatig de …

Sinds April gebruik ik regelmatig de site om vaatjes te bestellen.En ik moet zeggen dat het ideaal bier drinken is.Systeem zit goed inelkaar.Bij bestelling van 45 euro gratis bezorgen.Men kan kiezen uit meerdere vaatjes van 2 liter.Besteld voor 18.00 is volgende dag in huis ( behalve zondag)Niks mis mee. Ik hoop dat de torps nog lang op deze manier worden verkocht en dat de Heineken Sub een success wordt ( en blijft)Ik ben fan!!

FAQ for The Sub

Heeft The Sub korting voor nieuwe klant?

Ja. Er is inderdaad een eerste korting voor alle nieuwe klanten op the-sub.com gedurende het hele jaar. Uw eerste bestelling bij The Sub krijgt speciale kortingen. Als u een vaste klant bent van The Sub, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken! Er zijn andere The Sub Korting die u kunt kiezen.

Hoe lang gaat The Sub Coupon mee?

Voor elke coupon stelt The Sub een overeenkomstige geldigheidsdatum in, en tijdens de geldigheidsperiode kunt u genieten van 60% korting en voordelen met The Sub Kortingscode. Zorg ervoor dat u de bestelling niet heeft geannuleerd tijdens het gebruik van uw The Sub Aanbieding. als u de bestelling annuleert, is de The Sub Korting ofwel ongeldig of wordt u teruggestuurd naar uw couponpakket.

Hoe contact opnemen met The Sub?

Om klanten van The Sub een betere aankoopervaring en probleemoplossing te bieden, worden de contactgegevens van de klantenservice op the-sub.com geplaatst en kunnen klanten van The Sub gerelateerde vragen raadplegen via de klantenservice van The Sub en antwoord krijgen als spoedig mogelijk.