nlkorting.org

Ticketbar Kortingscode & Coupon April 2024

 • Alle
 • Deals

ADVERTENTIE

 • ticketbar.eu

  Probeer alle Ticketbar-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • Ticketbar Beoordelingen

  Ineke
  2019-10-02 21:09:49

  Net twee Rome Stadspassen incl Vaticaan…

  Net twee Rome Stadspassen incl Vaticaan gekocht (bijna 200 euro). Na betaling krijg ik een mail met te kiezen tijdstippen vanaf 10 oktober terwijl er op 7 oktober terug naar huis keren. Ik heb een mail gestuurd met vraag naar een oplossing, maar heb helaas zeer weinig tijd aangezien we morgen vertrekken. Hopelijk komt er via deze weg snel een oplossing (tijdsslot op moment dat we in Rome zijn of refund) zodat ik ook mijn review naar een positieve feedback kan aanpassen.Update: kort na mijn review een mail gekregen met opties om om te boeken, uiteindelijk Omnia pas 72u gekregen. Een tiental mails en zo'n 24u later de vouchercode gekregen, in n kantoor kunnen omwisselen voor een pas en de nodige reservaties kunnen maken. Eind goed, al goed dus maar veel stress tussenin. Ticketbar deed uiteindelijk wel zijn best om het op te lossen.

  Jan Julianus
  2019-10-18 08:45:25

  Ticketbar betaalt kaartjes rondleiding parlement Boedapest uiteindelijk terug

  Op 6 oktober twee kaartjes gekocht voor rondleiding op 11 oktober door parlement in Boedapest. Op 7 oktober door de uitvoerder Cityrama geïnformeerd dat zij al hadden doorgegeven aan Ticketbar dat parlement op 11 oktober gesloten was vanwege officieel event. Cityrama bood ons keuze: rondleiding op 16 oktober of geld terug. We kozen voor het laatste omdat we 13 oktober al weer terug gingen naar Amsterdam. Ondanks diverse aansporingen van Cityrama nog steeds geen geld terug ontvangen van Ticketbar! Na plaatsing van deze review op Trustpilot ontving ik 3 dagen later alsnog het geld terug.

  Floor Bloemen
  2020-01-13 14:24:29

  Safe en good prices

  Sabine
  2018-08-23 19:41:43

  Roma city pas online nog niets ontvangen???

  Wanneer ontvang ik mijn tickets? Het gaat om de Rome City Pas!Morgenochtend 24/8/2018 vertrek ik naar Rome met mijn zoon en tickets zouden mij online worden toegestuurd. Betaling gedaan en nog niets ontvangen, alleen wel mail over betaalde een factuur???

  BarbaraM
  2019-09-08 11:55:52

  Bijzonder..

  Bijzonder... net tickets besteld voor de Sagrada Familie op 14 september as. Net als vele die al een review hebben achter gelaten kreeg ik een mailtje dat het gewenste tijdslot niet mogelijk was. Of we een andere tijd wilde kiezen. Tot mijn stomme verbazing stond dezelfde tijd er gewoon tussen. Gewoon weer aangeklikt. Ik ben benieuwd. Geeft wel gelijk een rotgevoel.Weer een mail. Tijdslot not available... nu een kwartier eerder gevraagd. Ik ben benieuwd. Zo zonde van de tijd dit...Wat een verrassing... kan ook niet. Waar o waar zullen we uitkomen?Na 3 mailtjes hebben we de tickets binnen. Jammer dat het niet in 1x goed kan gaan.Eerlijk advies? Boek rechtstreeks bij degene waar je naar toe wil.

  Wasser
  2019-08-01 05:35:09

  Gisteren heb ik tickets besteld voor…

  Gisteren heb ik tickets besteld voor Rome bij Ticketbar. Met de tickets voor het Vaticaan is het prima gegaan. Die ontving ik snel via de email.Over de tickets voor het Colosseum kreeg ik een email dat het tijdslot niet beschikbaar was. Ik heb een andere tijd gekozen maar kreeg weer een email dat het andere tijdslot niet beschikbaar was. Dit is 10 keer zo gegaan, 10 keer een ander tijdslot gekozen maar elke keer een email terug dat het niet mogelijk was. Het zou beter zijn als ze meteen aangeven wat wel mogelijk is. Ik weet nu niet wat ik moet doen.Ticketbar heeft snel contact opgenomen en via de mail hebben we een upgrate gekregen van de tickets op een tijdstip dat voor ons mogelijk was. Een snelle en vriendelijke klantenservice en alles is naar tevredenheid opgelost. Het aantal sterren heb ik daarom verhoogd naar 4.

  Marloes Schotanus Cornelius
  2018-07-31 07:31:45

  Tickets laat geleverd en afwijkende tijden

  Gisteravond tickets besteld voor Barcelona. Hop on hop off bus, Camp Nou en park Guell. Camp Nou experience zo om 11.00 uur. (Purchase order: 302018081248)Ondertussen 9.30 uur en alleen de tickets voor de bus ontvangen, ook spam gecheckt.Al gemaild naar info@... en [email protected] steeds niets...We zijn toch maar vertrokken naar Barcelona en hopen dat we alsnog naar binnen kunnen.Ticketbar waarom bieden jullie tickets aan als jullie ze niet (ruim) op tijd (kunnen) leveren?Update: Zojuist een mail gehad. Excuses, vanwege drukte en technische storing laat geleverd.Tickets binnen, tijden kloppen niet. Camp Nou tickets om 10.30 uur ipv 11 uur, gelukkig zijn we op tijd vertrokken en lijken we dit te gaan halen.Park Guell om 17.30 uur ipv 17.00 uur...Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en hebben we een top dag gehad.Nog een mailtje gehad hoe onze dag was geweest, leuk!

  Lianne Berendsen
  2020-04-21 16:38:15

  Tickets Sagrada en park Guel

  Wij hebben tickets gekocht voor de Sagrada familie en het Gaudipark.Reis is geannuleerd ivm de corona uitbraak.Kan ik geld terug krijgen voor de geboekte tickets kan hier nergens iets over vinden!

  Wilma Busser
  2019-05-12 21:11:54

  Kaartjes bestellen ging heel makkelijk.

  Woning
  2018-08-08 07:52:02

  Gisteren tickets besteld voor de Seine…

  Gisteren tickets besteld voor de Seine cruise en de hop on hop off bus.Nu alleen de tickets voor de Seine cruise ontvangen en nog niks voor de hop on hop of bus ontvangen ook nog niet gehoord wanneer ik ze krijg en of ik ze überhaupt nog krijg..Purchase order: 922018111717Update: de tickets nu toch gekregen na een paar minuten, goed en snel opgelost!

  FAQ for Ticketbar

  Heeft Ticketbar korting voor nieuwe klant?

  Ja. Gezien het feit dat Ticketbar zich momenteel in de merkpromotieperiode bevindt, heeft Ticketbar speciaal nieuwe klantvoordelen geformuleerd. U kunt door ticketbar.eu bladeren om de exclusieve Kortingscode te krijgen. presenteer Ticketbar Aanbieding bij het afrekenen om te profiteren van kortingen voor Ticketbar nieuwe klanten

  Hoe lang gaat Ticketbar Korting mee?

  De geldigheidsperiode van Ticketbar Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Ticketbar Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Ticketbar is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in ticketbar.eu.

  Hoe contact opnemen met Ticketbar?

  Ticketbar heeft speciaal het klantenservicekanaal geopend, namelijk de "Contact Customer Service" voor alle online klanten. Op ticketbar.eu kunnen klanten verschillende contactmethoden vinden om de problemen op te lossen die ze willen raadplegen, waaronder 24 uur per dag online antwoorden en telefonische hotlines.

  Geldige Aanbiedingen Net Zoals Ticketbar Actiecodes

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.