nlkorting.org

Ticketbar Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Ticketbar
  • Alle
  • Deals

Ticketbar Beoordelingen

Nynke Zijlstra
2020-04-30 06:16:19

Tickets Alcatraz

Ik heb op 16 februari tickets gekocht voor alcatraz. Onze reis naar amerika zou plaatsvinden tussen 30 april en 16 mei. Wij hebben nog steeds niks vernomen van ticketbar over een mogelijke terugbetaling. Is hier überhaupt kans op?

Lianne Berendsen
2020-04-21 16:38:15

Tickets Sagrada en park Guel

Wij hebben tickets gekocht voor de Sagrada familie en het Gaudipark.Reis is geannuleerd ivm de corona uitbraak.Kan ik geld terug krijgen voor de geboekte tickets kan hier nergens iets over vinden!

Inge Splinter
2020-04-10 07:32:26

Voetbalkaarten/Corona

In Januari tickets besteld voor de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Atletico Bilbao op 12 april asHelaas gaat ons hele tripje naar Barcelona niet door ivm Corona. Half maart een bericht gestuurd hoe men omgaat met deze situatie. Helaas nog steeds niets gehoord behalve een standaard mailtje. Ik begrijp heel goed dat het druk is met annuleringen. Maar had nu toch wel graag een keer een bericht ontvangen! Het is toch een fors bedrag wat ik heb uitgegeven voor deze kaarten.

Klant
2020-03-12 09:50:12

Tickets voor Rome snel een eenvoudig…

Tickets voor Rome snel een eenvoudig betsteld en ook ontvangen,Helaas gooide het corona virus onze stedentrip in de war en waren alle gebouwen en musea en hop on hop off bussen gesloten.Wij hebben onze tickets dan ook niet kunnen gebruiken.Ik neem aan dat wij ons geld voor deze tickets terug kunnen ontvangen ??!!!Mochten we nog eens gaan zullen we zeker via ticketbar onze tickets boeken, snel en makkelijk.

Laura
2020-03-11 12:26:01

Geen tickets ontvangen (Opgelost)

We hebben vandaag tickets besteld voor Alcázar of Seville, betaal bevestiging ontvangen van mijn bank, maar nog steeds geen bevestiging of tickets ontvangen van Ticketbar terwijl we voor 15:30 vandaag geboekt hebben! Op het telefoon nummer zijn ze niet bereikbaar en op mijn e-mail naar het info of customer service e-mailadres word niet gereageerd.*OPGELOST: door een error in mijn e-mail konden e-mails van ticketbar niet bij mij worden bezorgd. Ticketbar heeft dit netjes opgelost en wij hebben de tickets op tijd ontvangen. Dank Vania voor je hulp!

Steffi
2020-03-11 00:23:00

Corona

BesteMijn vriend en ik hebben een city pass gekocht onlangs voor de periode van 6 april tot en met 9 april. Deze hebben we heel snel toegekregen via mail. Goede klantenservice!Onze vlucht via Ryanair is helaas gecancelled vanwege het coronavirus. Daardoor kunnen we niet gaan jammer genoeg.Zouden wij het geld kunnen terug gestort krijgen?Anders had ik een heel goede ervaring met jullie!MvgSteffi

Brit
2020-03-08 20:56:52

betaald maar tickets nergens te vinden

Verschillende Tickets voor in barcelona gekocht en betaald gelijk, maar nog steeds niets binnen. 1 ticket binnen, de rest foetsie. Heb er bijna 100 euro voor moeten betalen! Heel jammer dat ik niets in mijn mail heb mogen ontvangen of in mijn spam

Consumer
2020-02-27 14:53:29

Voor onze citytrip in Rome hadden we…

Voor onze citytrip in Rome hadden we tickets voor de engelenburcht besteld via Ticketbar.eu. Jammer genoeg hebben we geen tickets ontvangen. We hebben ook geen reactie gekregen via het urgent email adres. Gewoon weggesmeten geld! Onze tickets zijn nog één uur “ geldig”, echt jammer.Na één uur toch reactie gehad. In de mail zaten onze tickets, waren tickets voor een museum in Londen voor 3 maart. Hier zijn we natuurlijk niets mee.Gelukkig hebben we een review geplaatst op trustpilot. Binnen enkele minuten hadden we de juiste tickets in handen.

Joan van der velden
2020-02-22 08:58:20

Heb pakketje besteld voor florence.

Heb pakketje besteld voor florence.Dit is gedeeltelijk goed gegaan.Zit nog te wachten op vouchers voor de transfer van de luchthaven.3 keer gemaild,er komt geen feedback.helpJoan

Angevare
2020-02-14 06:31:32

Op 2 februari tickets besteld

Update: na mijn vorige negatieve beoordeling heeft Ticketbar alle tickets gemaild en een 10% teruggave aangeboden van de kosten.Op 2 februari tickets besteld. Op 1 na nog niks binnen. Gemaild maar nog steeds geen reactie. Morgen vertrekken..hopelijk regelt Ticketbar het nog op tijd!

Marion
2020-02-03 13:57:29

Met wat hobbels toch de tickets.

In eerste instantie ging het niet goed met de tickets via Ticketbar. Maar toen ik dit hier neerzette, is het heel snel opgepakt.Blijft vervelend dat dit op die manier moest gaan, als ik deze actie niet had uitgezet was ik wellicht mijn geld kwijt geweest.Maar Fabian en Xenia hebben het heel goed opgepakt, waarvoor dankt. Ik hoop dat nu alles in orde is.

Maarten Kuivenhoven
2020-02-01 11:12:07

fast delivery

Floor Bloemen
2020-01-13 14:24:29

Safe en good prices

Marlene Erdmann
2020-01-11 07:46:57

Snel voor elkaar

Tickets meteen in huis.

Mw. Klomp
2019-12-14 09:38:12

Makkelijk en snel.tickets

FAQ for Ticketbar

Heeft Ticketbar korting voor nieuwe klant?

Ja. Gezien het feit dat Ticketbar zich momenteel in de merkpromotieperiode bevindt, heeft Ticketbar speciaal nieuwe klantvoordelen geformuleerd. U kunt door ticketbar.eu bladeren om de exclusieve Kortingscode te krijgen. presenteer Ticketbar Aanbieding bij het afrekenen om te profiteren van kortingen voor Ticketbar nieuwe klanten

Hoe lang gaat Ticketbar Korting mee?

De geldigheidsperiode van Ticketbar Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Ticketbar Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Ticketbar is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in ticketbar.eu.

Hoe contact opnemen met Ticketbar?

Ticketbar heeft speciaal het klantenservicekanaal geopend, namelijk de \"Contact Customer Service\" voor alle online klanten. Op ticketbar.eu kunnen klanten verschillende contactmethoden vinden om de problemen op te lossen die ze willen raadplegen, waaronder 24 uur per dag online antwoorden en telefonische hotlines.