nlkorting.org

Uniqlo Aanbieding & Korting Januari 2022

Bezoek Uniqlo

Uniqlo Beoordelingen

wilma sluijs
2021-08-04 08:50:19

Uitstekende kwaliteit en prima geholpen

Uitstekende kwaliteit en prima geholpenJaren geleden heb ik een paar shirtsgekocht in Londen. Tot heden ben ik hier nog steeds erg tevreden mee!Gisteren ben ik in de Kalverstraat geweest , moest wat ruilen van de dag daarvoor . Nou dat was door een vriendelijk verkoper en in het Nederlands. Hij maakte ook een praatje wat tegenwoordig erg zeldzaam is. Dus de andere meningen kloppen in totaal niet. Want de vorige dag was ik er ook en toen waren de andere verkoopsters ook vriendelijk. Ja, ook wel in het Engels aangesproken maar dat is normaal waar toeristen komen. Ik ben geen 18 meer en je moet wel met je tijd mee gaan. De winkel ziet er ook zeer netjes uit en dat is tegenwoordig ook niet overal. Dus voor mij een dikke pluim en weg met al die negatieve rewiews.

J. Hu
2021-01-23 21:06:42

Eerlijk gezegd was ik best huiverig na…

Eerlijk gezegd was ik best huiverig na het lezen van alle negatieve reviews op Trustpilot. Ikzelf had namelijk ook een bestelling geplaatst op 24-11-2020. De volgende dag kreeg ik een bevestigingsmail dat de order was verzonden. Helaas bleef het daarbij. I.v.m. corona verwachtte ik ook dat pakketjes langer zouden duren dan normaal, maar nadat ik op 16-12-2020 nog steeds niets had ontvangen, heb ik Uniqlo maar gecontacteerd. Heel jammer is dat ze moeilijk te bereiken zijn, nergens een telefoonnummer waar je een medewerker persoonlijk kan aanspreken. Wel hebben ze een live chat, waar je voor in de wachtrij wordt gezet. Uiteindelijk werd ik geholpen door Patricia. Haar verteld dat mijn pakketje waarschijnlijk zoek is geraakt, omdat PostNL nog niets had ontvangen. Ik kreeg de keuze uit: geld teruggestort krijgen of opnieuw mijn bestelling toegestuurd krijgen. Ik heb gekozen voor geld terugstorting. Uiteindelijk heb ik op 07-01-2021 mijn geld teruggekregen. Het heeft allemaal even geduurd, waarschijnlijk ook i.v.m. de feestdagen, maar ik ben blij dat het netjes is opgelost.

Anna
2020-11-03 14:50:09

Een Uniqlo trui retour

Had twee truien besteld via Uniqlo, waren erg mooi. Eentje donkerder dan ik wilde, dus deze teruggestuurd via PostNL (kostte me wel 15,50, maar goed: wel met track and trace en verzekering). Vandaag het bewijs gemaild naar de klantenservice dat ze het hebben ontvangen op 30/10. Kreeg een keurige mail terug dat ze het na verwerken binnen 15 dagen zullen refunden...ben benieuwd hoe lang het echt zal duren (gezien alle andere reviews). Zal wel even updaten over meer dan twee weken.--Een keurige terugbetaling gekregen op 6/11. Alleen dus wel 15,50 euro kwijt aan de retourzending.

FAQ for Uniqlo

Heeft Uniqlo korting voor nieuwe klant?

Ja. Als je nog nooit geld hebt uitgegeven aan Uniqlo, kun je Aanbieding krijgen door op de uniqlo.com -pagina op nlkorting.org te bladeren en te genieten van de exclusieve korting op de eerste bestelling, die klanten gemiddeld €7 kan besparen. Ga gewoon naar de uniqlo.com en winkel nu!

Hoe lang gaat Uniqlo Aanbieding mee?

Uniqlo heeft gedetailleerde pagina's om u te helpen de vervaltijd van elk van uw Uniqlo Aanbieding te begrijpen. Naast de verschillende geldigheidsduur van de Uniqlo Korting, mag het toepassingsgebied niet worden gebruikt voor de producten die u wilt kopen. Denk er daarom aan om de details op uniqlo.com zorgvuldig te bevestigen.

Hoe contact opnemen met Uniqlo?

Om klanten van Uniqlo een betere koopervaring te bieden, zijn er overeenkomstige contactgegevens voor de klantenservice op uniqlo.com. en de klantenservice van Uniqlo zal 24 uur per dag online consultingservices bieden aan klanten van Uniqlo om hun problemen zo snel mogelijk opnieuw af te spelen en op te lossen bij uniqlo.com.