nlkorting.org

Verandavillage Kortingscode & Aanbieding Oktober 2021

Bezoek Verandavillage
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Verandavillage Beoordelingen

p van der zwaluw
2020-05-18 19:26:06

Best prettig om te zetten met drie man…

Best prettig om te zetten met drie man druk geweest maar hij stond toch in een dag poeren vooraf gezet in de beton stonden perfect met een duidelijke tekening was belangrijk!!Negatief was dat de gaten niet voor geboord warenwas lastig met de lange schroevenMooie kapschuur geworden

Dhr. Ben van Asperen
2020-05-18 11:21:26

Veranda en montage beide van goede kwaliteit

Na een bezoek aan de showroom en meermaals contact via mail en telefoon, besloot ik door dit bedrijf een veranda te laten plaatsen.Eerst kwam iemand de afmetingen opnemen en even later werd de klus gedaan door eigen medewerkers van het bedrijf. Die hebben prima werk geleverd.

Margriet de Haan
2020-05-12 12:09:13

Na een eerste slecht telefonisch…

Na een eerste slecht telefonisch contact, het een tweede kans gegeven met Aart Jan. Zeer positieve en oplossingsgerichte persoonlijkheid. Vriendelijke chauffeur die tijdens zijn ronde nogmaals terugkwam om de overkapping af te leveren

Frank
2020-05-07 18:45:02

Service na schade (nog niet opgelost). Alles is toch in korte tijd goed gekomen

Spullen werden met schade geleverd (dit had voorkomen kunnen worden door het beter te verpakken ,zware spullen onder en lichte spullen boven op de pallet).Er zat geen bouwinstructie bij.Alles is gelijk telefonisch gemeld,helaas alles afgerekend bij de chauffeur(zoals afgesproken).De handleiding was de volgende dag in huis.Maar verder geen duidelijke afspraken over de nieuwe beschadigde onderdelen.Helaas moet alles van onze kant komen en is er van hun uit geen enkele coulance.Het lijkt wel of ze het geld binnen hebben en dat we nu maar in ons sop gaar moeten koken.Word vervolgtZittend onder onze greenline veranda zonder dakplaten.Hopend op een goede afloopVandaag was een topdag.We zijn twee keer telefonisch benaderd en de dakplaten zijn vanmiddag door twee mannen gebracht.Super.Nu kunnen we hem afmaken en er lekker van genieten.Bedankt.Familie van Hees

Ms. annelies elenbaas
2020-04-29 19:45:39

we werden prima geholpen maar in de…

we werden prima geholpen maar in de showroom was het koud. de levering was ook prima

Josje
2020-04-28 09:43:22

Duidelijke afspraken en snelle…

Duidelijke afspraken en snelle levering! TOP!!

Jacques Willemsen
2020-04-24 11:12:38

Prettige manier van zakendoen.

Goede voorlichting in showroom in Velp door vriendelijke verkoper.Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn ook bij het inmeten.Goede prijs kwaliteits-- verhouding. Beleefde en vakkundige vakmensen die zich keurig hielden aan de afspraken in verband met het corona virus.

Fam Helb
2020-04-24 07:17:25

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit. Goede service, snelle levering

Ceebee
2020-04-24 06:49:33

Prima geholpen in de showroom

Prima geholpen in de showroom, echter details over productinformatie was matig.De steunbalken zijn gemaakt van gelamineerde verlijmde balken. Hout werkt dat snap ik maar zijn alle balken op de verlijmpunten gescheurd, dit wetende had ik het graag vooraf geweten en een andere materiaalkeuze kunnen maken.

fam. Hijmans
2020-04-23 17:49:01

Zeer tevreden met resultaat

goede uitleg wat de mogelijkheden zijn van de soorten overkappingen. Duidelijke afspraken en men komt alles inmeten en houden rekening met de wensen die je hebt. Overkapping is netjes gezet door beleefde vakmensen.Zeer tevreden met het resultaat.

Herman
2020-04-23 17:36:35

Goede kwaliteit en duidelijke site wat…

Goede kwaliteit en duidelijke site wat ook fijn was als je belt meteen contact en iemand die mee denkt top erg blij mee

Rob
2020-04-23 17:31:29

Goed advies gekregen zonder onzin, echte kwaliteit en vakmanschap

Goed advies gekregen zonder onzin. Uitermate tevreden met de verkoper in Amersfoort. Na aanschaf toch wat zaken veranderd geen enkel probleem. Bij levering netjes gewerkt en compleet naar wens. Wat een mooie overkapping! Heel tevreden.

F. Otte
2020-04-23 14:46:58

Super service

Super service, komen afspraken na.En de chauffeur is erg behulpzaam.

A. van Leeuwen
2020-04-23 09:54:30

Prettig bedrijf.

Prettige ontvangst in de winkel. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van het product. Levering en plaatsing op afgesproken tijd. Contact met het bedrijf is prettig.

G. Kant
2020-04-23 08:12:51

Prima geholpen en goede prijs

Prima geholpen en goede prijs! Verkopers zo persoonlijk dat zij op mijn verjaardag mogen komen!

FAQ for Verandavillage

Heeft Verandavillage korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor nieuwe klanten stelt Verandavillage wel kortingen voor hen in. U kunt de korting voor de eerste bestelling of een andere Verandavillage Kortingscode kiezen om u te helpen 55% te besparen. Houd er echter rekening mee dat de eerste aanbieding van Verandavillage alleen beschikbaar is voor klanten die voor het eerst geld uitgeven aan verandavillage.nl.

Hoe lang gaat Verandavillage Aanbieding mee?

Om zoveel mogelijk kortingen te krijgen, moet u Korting van Verandavillage gebruiken. Maar deze Verandavillage Kortingscode zijn niet langdurig geldig, ze hebben allemaal een vaste gebruiksdatum. In dit geval moet u naar de relevante pagina van Verandavillage gaan om de specifieke regels te begrijpen.

Hoe contact opnemen met Verandavillage?

Om klanten beter tijdige en effectieve adviesdiensten te bieden, heeft Verandavillage een klantenservicekanaal geopend. U kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen met de klantenservice\" klikken op Verandavillage. als je opmerkingen of vragen hebt en feedback wilt geven, stelt Verandavillage ook voor dat je dit per e-mail of telefoon kunt doen.