nlkorting.org

Verfbestelsite Aanbieding & Korting Januari 2022

Bezoek Verfbestelsite
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for Verfbestelsite

Levert Verfbestelsite de producten gratis?

Bij een bestelling bedrag vanaf € 70,- verzendt Verfbestelsite het gratis in Nederland of België. Als het aankoopbedrag minder dan € 70,- , betaal je de verzendkosten van € 6,95. Naar Duitsland wordt jouw bestelling gratis verzonden als het boven € 100,is . Bij een bestelling die onder € 100,is betaal je de verzendkosten€ 7,95.

Kan ik de producten zelf afhalen bij Verfbestelsite ?

Bij Verfbestelsite kan je jouw bestelling afhalen en het is gratis. Bij het bestellen kan je de optie van \"Afhalen\" kiezen. Als jouw bestelling voorradig is wordt het 2 uur later klaargemaakt nadat jouw betaling wordt geplaatst. Op maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur t/m 18:00 uur kan je langs Verfbestelsite komen om jouw bestelling af te halen.

Wat is de betaalmethode bij Verfbestelsite ?

Bij Verfbestelsitekan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL. De wereldwijd gebruikte betaalmethode PayPal kan je ook gebruiken. Je kan ook achteraf betalen met AfterPay. Voor een persoonlijke aankoop is het maximaal aankoopbedrag € 2500,-. Voor de is het maximaal aankoopbedrag € 250 bij eerst bestelling en € 500 bij tweede bestelling. Bancontact / Mister Cash is speciaal voor Belgische klanten .Je kan wel kredietkaart zoals Mastercard en Visa gebruiken maar het maximumbedrag is €1500.

Wat hebben de klanten gezegd over Verfbestelsite ?

Verfbestelsite krijgt 9.1 van 1.875 beoordelingen in de laatste 12 maanden en wordt 95% van de klanten aanbevolen.Sjors gaf 10 en schreef op 17-9-2021: “ snel geleverd en de juiste kleur “André gaf 10 en schreef op 17-09-2021:”Alles wordt netjes en compleet verpakt en op tijd geleverd.”Vlagtwedde gaf 10 en schreef op 13-9-2021:” Compliment ! Goed verpakt. Echt geleverd op de volgende dag in huis .\"

Heeft Verfbestelsite korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Verfbestelsite exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Verfbestelsite, wordt Verfbestelsite Korting van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Hoe lang gaat Verfbestelsite Korting mee?

De geldigheidsperiode van Verfbestelsite Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Verfbestelsite Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Verfbestelsite is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in verfbestelsite.nl.

Hoe contact opnemen met Verfbestelsite?

De klantenservicekanaalknop van Verfbestelsite zal de woorden \"contact klantenservice\" onderaan de homepagina weergeven. Zoek gewoon de knop en dan kunt u online communiceren met de klantenservice van Verfbestelsite. dit komt omdat het bieden van hoogwaardige service aan klanten het doel is van Verfbestelsite.