nlkorting.org

Viadennis Kortingscode & Korting December 2021

Bezoek Viadennis
  • Alle
  • Deals

Viadennis Beoordelingen

Leo Langenberg
2020-05-19 17:27:06

Van uit België een aanrader binnen 1dag…

Van uit België een aanrader binnen 1dag geleverd aanrader

Debbie Huybrichs
2020-05-15 13:36:08

Goede service

Had bang dat de website niet betrouwbaar was omdat langer duurde dan op de website stond aangegeven.(volgende dag geleverd) maar ik heb uiteindelijk een mail gestuurd en heb binnen 1 uur reactie gehad en het komt ook door de coronavirus dat alles wat later is.Paar mails op en neer en goede dienst via mail en heb vandaag na 2 dagen dan toch mij bestelling gekregen.Heel erg aan te rade via Dennis.

Eric
2020-05-15 12:05:13

Wat een super ervaring!

Wat een super ervaring, allereerste bestelling gedaan hier bij ViaDennis.Antwerpen en Leeuwaarden ligt toch een stukje uiteen, maar toch, laat in de namiddag een bestelling geplaatst, en inderdaad de dag nadien pakje netjes, en verzorgd aangekomen. Dikke proficiat.Het materiaal dat ik heb gekocht is van uitstekende kwaliteit.De waardering van 5 sterren is hier zeker op zijn plaats.

W.Kooistra
2020-05-14 18:19:53

Zeer snel bezorgd

Zeer snel bezorgd. Prima bedrijf hier kun je met gerust hart iets kopen.

Bieke Jacops
2020-05-08 16:59:40

goed en snel

Bestelde een nieuwe batterij voor mijn laptop, erg snel in huis en degelijk verpakt. Goede kwaliteit ook!

Chris Mulder
2020-05-07 20:28:00

Goede service

Hier spullen verkeerd besteld en zonder enig probleem mocht dit retour. Goede service en prettige communicatie. Aanrader

Sofia Baharidis
2020-05-01 10:26:45

Beste klantenservice ooit

Ik heb nog nooit zulke goeie klantenservice gehad. Er werd gecheckt of ik wel het juiste scherm had, dat bleek dus niet te zijn. Vervolgens werd het juiste scherm direct voor mij besteld. Scherm was ook heel snel binnen.

Nikki
2020-04-23 10:33:21

Super service

Super service ! Snelle levering en producten van goeie kwaliteit! Aanrader

Bart Hofland
2020-04-16 12:27:53

Uitstekende afhandeling van retourzending (RMA) onder garantie

Zes maanden geleden had ik een nieuwe accu voor mijn laptop besteld, omdat ik merkte dat de accu van mijn laptop last had van een behoorlijk capaciteitsverlies. De bestelling van die nieuwe accu was destijds keurig afgehandeld. Ik besloot echter om te wachten met het vervangen van de accu totdat deze ernstige haperingen zou vertonen.Vorige week was het dan zover. De oude accu van mijn laptop had voor de zoveelste keer problemen met laden, waarop ik besloot om de accu dan eindelijk toch maar te vervangen. Dus: oude accu eruit, nieuwe accu erin en... het werkte... maar niet helemaal. De batterij-indicator van Windows 10 gaf aan, dat er ofwel geen accu in de laptop zat (als de laptop was aangesloten op netspanning) ofwel de accu 100% opgeladen was (als laptop was losgekoppeld van de netspanningsadapter). In het laatste geval bleef de batterij-indicator aangeven, dat de batterij 100% vol was, totdat de laptop op een gegeven moment uitviel (omdat de accu op een gegeven moment toch te leeg was, natuurlijk).Daarop had ik contact opgenomen met ViaDennis en hen in kennis gesteld van deze technische problematieken. Vervolgens had ik de betreffende accu teruggestuurd en aangegeven dat ik onder garantie graag een ander exemplaar van hetzelfde artikel wilde ontvangen.Dat werd vervolgens allemaal keurig en feilloos afgehandeld. En ook best snel. Al met al heeft alles tezamen (afhandeling + bezorging vervangende accu) nog geen drie werkdagen geduurd. Ik ben erg tevreden met deze dienstverlening.

Sandra Lap
2020-03-29 06:33:26

Topservice

Betrouwbaar, een fantastisch snelle levertijd en topservice.

Jan-Willem
2020-03-26 16:05:21

HP Pavilion laptop oplader

In eerste instantie had ik een goedkopere variant van oplader gekocht bij deze webshop. Deze bleek na anderhalve week niet werken. Nadat ik dit kenbaar gemaakt heb bij viaDennis, kreeg ik al snel een premium oplader opgestuurd. Het verschil van de opladers werd in rekening gebracht. Goede en snelle service, bedankt!Ik ga hier zeker nog eens terug komen!

Fera
2020-03-21 09:22:48

Supersnelle levering en advies

Supersnelle levering en advies. Voor een paar tientjes functioneert mijn Macbook weer prima. Deze kan voorlopig weer een poosje mee.

Rogier Stokking
2020-03-19 10:57:30

Zeker in deze onzekere tijd is het een…

Zeker in deze onzekere tijd is het een top prestatie dat ze zo snel mijn adapter hebben geleverd. Bestellen ging snel, goede overzichtelijke informatie, meerder betaal opties, goede terugkoppeling per mail en ja ik wel doorlullen over zo iets ogenschijnlijks eenvoudigs, maar ben zeer te spreken en zal ook zeker anderen doorverwijzen naar dit bedrijf.T.O.P.

Anoniem
2020-02-29 15:22:47

Snelle levering

Snelle levering, keurig! Ik kom hier terug.

Sylvia Krugers
2020-02-24 16:22:40

Supergoede service

Supergoede service, goed telefonisch bereikbaar en komen beloftes na! Toen ik een compliment maakte over de super service, werd er verbaasd gereageerd, dat was toch heel normaal vlgs de medewerker. Doorom van mij een 10+ voor ViaDennis

FAQ for Viadennis

Heeft Viadennis korting voor nieuwe klant?

Ja. Als je nog nooit geld hebt uitgegeven aan Viadennis, kun je Aanbieding krijgen door op de viadennis.nl -pagina op nlkorting.org te bladeren en te genieten van de exclusieve korting op de eerste bestelling, die klanten gemiddeld €10 kan besparen. Ga gewoon naar de viadennis.nl en winkel nu!

Hoe lang gaat Viadennis Coupon mee?

Wil je Viadennis Kortingscode niet missen? Hier is de eenvoudige manier voor u om de geldige gebruikstijd van verschillende Viadennis Aanbieding te begrijpen. Op de couponpagina op viadennis.nl vindt u meer informatie over de informatie van Viadennis Korting. dan kun je genieten van 60% kortingen bij het afrekenen.

Hoe contact opnemen met Viadennis?

U kunt de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die wordt aangeboden door Viadennis gemakkelijk vinden door op de homepage van viadennis.nl en alle gedetailleerde pagina's te bladeren. Aarzel niet en klik op deze knop om met de klantenservice van Viadennis te praten en uw problemen tijdens het winkelen op te lossen.