nlkorting.org

Victoria's Secret Kortingscode & Aanbieding November 2021

Bezoek Victoria's Secret
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Victoria's Secret Beoordelingen

Anonymous
2020-02-11 07:58:13

Zeer positieve ervaring met de klantenservice

Langere levertijd, ja. Maar hier is op te anticiperen. Ik heb in tegenstelling tot de andere reviews echt een mega positieve ervaring met de klantenservice, bij een defect product zonder problemen een nieuwe ontvangen. Fantastisch!

Manon Van Ruiten Brands
2015-02-03 16:21:20

Toppie!

2 weken geleden op zaterdagavond mijn bestelling doorgezet. 5 dagen later had ik het pakketje al in huis! Alles netjes verpakt etc. Het is welliswaar goedkoper om het in de US te kopen maar aangezien er in Nederland geen winkel is, (alleen op Schiphol met luchtjes, bodylotion etc.) is dit een perfecte uitkomst!

FAQ for Victoria's Secret

Heeft Victoria's Secret korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten van Victoria's Secret een betere winkelervaring te bieden, biedt Victoria's Secret een exclusieve korting op de eerste bestelling aan de nieuwe klanten. Zolang je de speciale korting van Victoria's Secret gebruikt, kun je €13 besparen op gemiddelde. Mis het niet!

Hoe lang gaat Victoria's Secret Korting mee?

Hier is de instructie voor het controleren van de geldigheidsperiode van Victoria's Secret Korting, u kunt klikken om al het Aanbieding te bekijken in uw persoonlijke account op Victoria's Secret, en dan kunt u de corresponderende vervaldatum van elk Victoria's Secret Kortingscode.

Hoe contact opnemen met Victoria's Secret?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Victoria's Secret, kunt u communiceren via de overeenkomstige \"Contact Customer Service\" of \"Online Contact\" in Victoria's Secret. Over het algemeen staat deze knop onder aan de homepage van victoriassecret.com.