nlkorting.org

Vistaprint Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Vistaprint
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Vistaprint Beoordelingen

Kerby
2021-09-04 14:17:20

Geweldige service

Geweldige service. Een trui en shirt viel groot uit toen het werd geleverd. Na melding namen ze contact op met mij om samen te kijken naar de juiste maat. Deze heb ik als service gratis thuisgestuurd gekregen. #tevredenklant

Susan Rutgers
2021-08-28 12:24:00

Order kwijt geraakt door verzender

Na aan te geven dat mijn order niet was bezorgd door UPS. Heb ik contact opgenomen met de Customer care chat hier hebben zij gelijk mij verzendkosten terugbetaald en ontvang ik binnenkort een nieuwe order. Super

T. Dekker
2021-08-27 11:35:00

Heel handige hulpmiddelen om mooie…

Heel handige hulpmiddelen om mooie visitekaartjes, postkaarten en pennen in je eigen stijl te maken. Prima. Snelle levering. Het ziet er mooi uit.

RvE
2021-08-24 11:08:40

Goede ervaring

Ik had visitekaartjes besteld met de snelste leveroptie. Helaas kwamen de kaartjes niet. Contact met Vistaprint opgenomen en bleek een technische fout, ik kon ze opnieuw bestellen. Als service kreeg ik het bedrag van de verzendkosten terug. Blij mee en de kaartjes zien er ook goed uit!

Ingrid
2021-08-14 07:09:19

Beste service!!!

Ze zeggen dat ze het belangrijk vinden dat de klant 100% tevreden is met de bestelling. Dat hebben ze helemaal waargemaakt! Een tijdje geleden had ik zelf kaarten ontworpen. Omdat ik deze in de breedte wilde had ik dat zo gemaakt. Na afdrukken bleek dat ik 80 kaarten aan de achterzijde verkeerd om had ontworpen dus dat zag er gek uit. Zonder enig probleem hebben zij dit aangepast en 80 nieuwe gedrukt en opgestuurd, zonder extra kosten. Top service!!

Casa Campo
2021-07-16 14:20:45

SUPER tevreden over VISTAPRINT!

Héél erg tevreden over de samenwerking met Vistaprint en vooral over de dienst na verkoop, de klantvriendelijkheid en het oplossingsgericht meedenken met de klant! TOP!!! Doet zo verder!

Consumer
2021-07-12 16:44:13

Super fijne service door ryan.

M C
2021-07-12 11:28:24

Sprakeloos

Tijdens mijn pauze afgelopen vrijdag een business kaartje ontworpen en besteld. Ik koos voor standaard levering (verwachte leverdatum zou 24/07 zijn (2 weken). Echter kreeg ik daags nadien (zaterdag) al een mail dat men pakket klaar was en verzonden werd. En op zondag voormiddag heb ik mijn pakje kunnen afhalen in mijn supermarkt (UPS drop off). De kaartjes zijn proper, zowel kleur, als vorm en zitten degelijk verpakt :) al waren 500 kaartjes precies wat veel xD

Wilma Costerus
2021-06-30 05:56:38

goede kwaliteit en service

Voor ons bedrijf hebben wij al verschillende keren stickers en flyers ontworpen bij Vistaprint. Wij zijn zeer te spreken over de goede kwaliteit en de uitstekende service.

Puck Houkes
2021-06-15 13:49:24

Mega goed geholpen via de chat

Mega goed geholpen via de chat. Het lukte mij niet om een design te uploaden dus heeft de klantenservice dit gedaan. Er was geen wachtrij en toen ik later telefonisch contact opnam werd er ook binnen 30 seconden opgenomen. Echt ideaal, want er zat nogal wat haast achter.

Ed de Jong
2021-06-10 11:24:34

TOP SERVICE!!!!!!!!!!

We hadden kaartjes besteld met een bepaalde bedrukking (spot UV). We waren zelf niet helemaal duidelijk geweest over hoe we het wilde en daardoor niet 100% tevreden toen we de kaartjes kregen. Ondanks dat Vista hier eigenlijk niet echt iets aan kon doen hebben ze onze order aangepast en gratis nieuwe kaartjes verstuurd. Zonder moeilijk doen was het gelijk geregeld. Service met een hoofdletter S. Ga zo door!

Noah
2021-06-09 16:12:20

Geweldig geholpen door Stan

Ik had een veel te grote poster voor mijn buiten stoepbord besteld. Maar hij is zooooo gaaf gemaakt en vroeg welke maat ik dan moest hebbenMet behulp van Stan zijn we er top uit gekomenEn deze opnieuw besteld

Radmila Aksentic
2021-06-07 13:35:16

Dit is een super vriendelijk bedrijf!

Dit is een super vriendelijk bedrijf!Geen wacht tijd aan de telefoon direct contact met een medewerker gewoon ideaal voor een ZZP'er Mensen aan de telefoon zijn heel aardig geduldig en denken zeker met je mee. Zending is snel en ruim op tijd.

Bekkers Joyce
2021-06-03 13:10:11

Super goeie service!

Super goeie service!Visitekaartjes besteld en die werden helaas in een verkeerde kleur bezorgd.Klantenservice heeft het zo netjes opgelost gelijk gekeken wat de kleurcode van ons logo is en daar de kleur van het kaartje op aangepast.Ik had het zelf niet zo mooi kunnen krijgen.Mijn dank is groot!

Wesley
2021-05-26 08:56:36

Hele fijne ervaring, goede producten en prima geholpen

Hele fijne ervaring, vriendelijke klantenservice. Goed geholpen. Op tijd ontvangen, goede producten!Het bedrijf stuurde mij een promotie per mail met 15% korting, deze had ik achteraf niet mogen ontvangen omdat het om een welkom korting ging. Dat was jammer, echter is dit prima opgelost door Mariet. En heb ik deze korting achteraf toch nog mogen ontvangen! Dankjewel. Dat is klantenbehoud.Ik raad dit bedrijf aan!

FAQ for Vistaprint

Heeft Vistaprint korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Vistaprint de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de vistaprint.nl. u kunt de exclusieve Aanbieding van Vistaprint rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat Vistaprint Coupon mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Vistaprint verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Vistaprint Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Vistaprint Korting op de website.

Hoe contact opnemen met Vistaprint?

Vistaprint stelt het klantenservicekanaal in onder aan de startpagina van vistaprint.nl en op elke gedetailleerde pagina, en klanten kunnen tijdig met de klantenservice communiceren. als er algemene vragen zijn, biedt Vistaprint een interface die gerelateerde veelgestelde vragen beantwoordt, en klanten kunnen ook zoeken en zien op vistaprint.nl.