nlkorting.org

Voga Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek Voga
  • Alle
  • Deals

Voga Beoordelingen

Heleen Honcoop
2019-07-11 17:42:35

Prima spullen voor een mooie prijs maar een logistieke nachtmerrie.

Als je iets bij VOGA bestelt moet je een aantal zaken goed weten. Wij hebben tot 5 x toe artikelen besteld voor een fractie van de prijs die je er normaliter voor moet betalen. De kwaliteit is goed en niet te onderscheiden van het originele dure design. Daar zijn we zeer tevreden over. Maar je moet heel veel geduld hebben. Het kan tot 6 maanden duren voor je eindelijk je spullen hebt. Het wordt geleverd in een groot wharehouse in Ierland. Daar krijg je een mail van. En dan moet je sinds kort zelf het transport regelen. Voorheen deden zij dat voor je, nadat je daar een bedrag voor moest betalen. Dat was nog te doen. Onze laatste 2 bestellingen waren 2 lampen en een stoeltje. Totaal 3 boxen. Wij vroegen verschillende offertes aan en die waren rond de €340 . Daar schrokken we wel van. Bij Eurosender konden ze het voor totaal € 140 euro voor ons regelen. Het ging tot 3 keer fout. Op de website stond dat zij ervaring hadden met het transport van VOGA producten, dus wij dachten dat het na onze betaling en het kiezen van een ophaal datum wel geregeld zou zijn, maar wij moesten (bleek achteraf) zelf de Pick orders doorgeven aan Autofulfil, het warenhuis in Ierland. Zij hadden dan 72 uur nodig om het klaar te zetten voor transport. De eerste keer ging mis en daar werd als reden voor opgegeven dat de chauffeur een vergissing had gemaakt, maar de 2e en 3e keer bleken de producten dus niet klaar te zijn for collection. Toen wij eenmaal doorhadden hoe het werkte kregen we 3 trackingnummers en bleek dat er maar 1 parcel klaarstond en die andere 2 niet. Dus er was 1 doos onderweg en de andere 2 waren spoorloos.... Van autofulfil hoorden we niets meer op onze mails en euosender reageerde steeds heel accuraat. En toen ineens stond dpd aan de deur met 3 grote dozen met al onze spullen. Het bleek dus dat alles was samengevoegd onder 1 trackingnummer maar er was niemand die ons dat had verteld. Eurosender heeft niets extra’s in rekening gebracht voor de extra ophaalpogingen. Dat vonden wij heel netjes van ze. De communicatie met autofulfil had stukken beter gekund. Het was allemaal erg onduidelijk en kostte ons veel tijd, energie en frustratie. Dus neem deze review ter harte om te weten waar je aan begint. Het eindresultaat is dat we blij zijn met de prachtige design spullen, maar het logistieke gebeuren is een ramp.

Hennie
2019-03-14 20:03:49

Bezoek voga.com voor een stijlvol interieur.

Ben jij opzoek naar stijlvol interieur? Voga.com heeft alles in huis wat te maken heeft met stijl. Een uitgebreide collectie aan stoelen, bankeBen jij opzoek naar stijlvol interieur? Voga.com heeft alles in huis wat te maken heeft met stijl. Een uitgebreide collectie aan stoelen, banken, bestsellers en veel meer. Naast het aanbieden van een product geven zij informatie die jij niet vaak vind bij andere bedrijven! Informatie over de achtergrond van een product. Dus, wil jij een product met een verhaal? Ga dan snel naar Voga.com waar jij informatie kunt vinden over de designers. Elke designer met zijn eigen verhaal en eigen stijlvolle ontwerp.Ben jij geïnteresseerd geraakt?! Bezoek nu Voga.com

Jeroen
2018-08-01 10:44:40

Uitstekend product

Ik snap niet dat veel mensen hier zo lopen te zeuren, als je de kleine lettertjes goed leest dan kom je niet voor verrassingen te staan. Ja, het duurt lang en ja, je moet bijbetalen voor de verzendkosten vanuit Ierland maar dan heb je ook een uitstekend product.Je krijgt op een gegeven moment een mailtje dat je bestelling in Ierland ligt met een verzendbedrag en een link. Het betalen gaat eenvoudig en twee weken later heb je je bestelling binnen. Uiteindelijk moet je inderdaad wel drie maanden wachten.

E.D.
2018-07-30 10:21:27

Bestelling wordt pas na 7 maanden geleverd, goede kwaliteit product

Na zeven maanden wachten is de stoel aangekomen die ik bij Voga bestelde. Gelukkig maar, want ik dacht al dat ik er naar kon fluiten. Dat is dus niet zo en vandaar dat het ook wel zo eerlijk is om dat meteen bij trustpilot aan te geven waar ik onderstaande slechte review schreef. Voga komt dus WEL zijn verplichtingen na, alleen duurt het ongebruikelijk lang. Betere/helderder communicatie daarover door voga bij het bestellen, doet je dan minder in de rats zitten. Als het bestelde product aangekomen is in de opslag in Ierland krijg je een bericht dat je een betaalorder krijgt voor het verzenden van een externe bedrijf. Kosten rond 50 euro kwamen er dus nog bij voor het verzenden via UPS.De stoel is heel erg mooi en degelijk gemaakt en ik ben er blij mee!Dit was de tekst die ik eerst publiceerde. Telkens wordt order uitgesteld en wordt dat na vragen via email afgedaan alsof dat normaal is. Op mijn verzoek de order te cancellen wordt niet ingegegaan. Mid februari 2018 besteld en nu nog niet ontvangen (eind juli). Werkelijk waardeloos. Nu lees ik deze reviews op trustpilot en zie ik dat meer mensen hetzelfde probleem hebben. Had ik dat maar eerder gedaan. Beter maar niet bij Voga bestellen. & dank je wel trustpilot voor deze site. Ik zal 'm voortaan gaan raadplegen bij internetbestellingen. @Voga => kom je verplichtingen na of betaal gewoon het aankoopbedrag terug.

Edo Westra
2018-07-25 13:18:55

Lang, lang wachten. product OK

negen maanden zaten er tussen de bestelling en levering van een 'Eames' bureaustoel. De communicatie over het verloop van de productie en levering is heel slecht. Na 5 maanden was de bestelstatus ineens gewijzigd in 'order cancelled'. Daarna heb ik diverse keren contact gehad met de klantenservice en iedere keer werd de deadline niet gehaald. Je moet ook rekening houden met de extra kosten die je moet maken voor het vervoer van Ierland naar Nederland. Dit zit niet bij de prijs in. De kwaliteit van de stoel lijkt in orde te zijn. De afwerking is ook heel goed. De zogenaamde korting van Voga moet je met een flinke korrel zout nemen. bottom line hebben wij met zeer grote vertraging een goed product ontvangen tegen een billijke prijs.

R Wolterink-Oenning
2018-06-02 13:47:28

De bestelling duurt lang

De bestelling duurt lang, direct na bestelling iets aanpassen lukt idd niet, maar de spullen waren fantastisch en goed verpakt. Beschadigt artikel wordt zonder problemen opnieuw verzonden. ( nog even afwachten of deze ook daadwerkelijk aankomt) Wij bestellen zeker nogmaals! Tijd van leveren zou aan gewerkt moeten worden verder een topsite!

Liesbeth
2017-11-10 18:29:55

Geen paniek

Na alle 'paniekbeoordelingen' verwacht je dat alles mis zal gaan.Behalve dat de Voga-site een keer haperde door vernieuwing van de site, is alles goed gegaan. Bestelling, levertijd en aflevering. Alles bleek te gaan zoals op de site te lezen valt. Weg twijfel, wij hebben een prachtige salontafel.

Erwin Dhaenens
2017-08-04 09:33:04

Vandaag diamond chair ontvangen

Vandaag diamond chair ontvangen, drie weken eerder dan verwacht super! Prima kwaliteit! In de toekomst overwegen we een tafel aan te kopen, zal weer VOGA worden! Bedankt!!

Remco
2017-07-05 15:48:56

Indianenverhalen

In december een Charles Eames stoel besteld bij Voga. In tegenstelling tot vrijwel alle recensieschrijvers op deze site, heb ik de site van Voga en hun voorwaarden wel goed doorgelezen, waardoor ik op de hoogte was van het feit dat een levering wel eens langer kan duren dan Voga belooft en het feit dat de producten in Ierland worden afgeleverd. Ok, voor mij was het een 'calculated guess' en ik heb er rekening mee gehouden dat de levering wel eens lang kon gaan duren. Verwachte levering was in april, uiteindelijk is het eind juni geworden. Op mijn mails altijd binnen 2 dagen netjes antwoord ontvangen en op het moment dat het product binnen was een keurige mail van de vervoerder DSV ontvangen dat ze de stoel voor € 42,- konden verschepen. Afhandeling van de levering gaat allemaal keurig online, je ontvangt een track & tracé nummer van UPS en binnen een week stond de stoel in mijn huis. Kwaliteit is echt super, niet van echt te onderscheiden. Ik ben er blij mee, denk dat mensen eerst eens wat beter hun huiswerk moeten doen voordat ze blind een grote aankoop online doen en vervolgens een bedrijf door het slijk halen.

H Feijt
2015-12-30 14:48:14

dwa stoel

mooie stoel, prima kwaliteit , snelle levering

Karin Vermeer
2015-11-05 13:36:09

Het lange wachten waard!

Ik geef Voga 4 sterren omdat we heel lang hebben moeten wachten op onze prachtige Eames lounge chair.Ik had eigenlijk de moed opgegeven door de vele slechte beoordelingen hier op trustpilot. Na klagen over de als maar langer durende levertijd bij Voga werd ik meteen terug gebeld.Er werd mij uitgelegd dat ze de grote aanvraag op dit moment niet aankunnen.En dat bleek ook zo te zijn. Ik kreeg korting die met een week werd overgemaakt en er werd mij gegarandeerd dat de stoel echt geleverd zo worden in de eerste week van November. En nu staat hij er..... en wat is hij mooi! echt super kwaliteit. Ik hoop dat ze bij Voga alles weer op de rit krijgen want wat hebben ze mooie dingen. bij levering op tijd had ik 5 sterren gegeven. Voga bedankt voor het oplossen van de problemen. groetjes, Karin

Huib Van Saane
2015-10-14 15:30:55

bij Voga moet je geduld hebben

Op 5 augustus bestelde ik een lamp. Omdat ik geen update van de bestelling kreeg heb ik geïnformeerd naar de status. Men deelde mij mede dat door het grote succes productieachterstand was ontstaan. De verwachting is dat de lamp eind december kan worden geleverd. 5 maanden nadat ik betaald heb dus! Om enigszins te compenseren heb ik 10% extra korting gekregen, maar professioneel is het niet. Wat ik mis is een tussentijdse update van de bestel/productiestatus. Als je weet dat je lang moet wachten is dat helder, maar 3 maanden is geen 5 en dan verwacht je actief te worden geïnformeerd. Ik heb eerder een tafel besteld en kwalitatief zijn de producten prima, maar qua communicatie en snelheid moet er veel verbeteren, anders gaat Voga ten onder aan haar eigen succes. En dat zou jammer zijn. Ik weet niet of ik volgende keer weer zoveel geduld kan opbrengen.

Remy Schook
2015-04-20 10:12:56

Prima!

Prima site met een goede beeldvorming van het product.Goede informatie over voortgang, maar mag nog gedetailleerder.Product is van goede kwaliteit, goed verpakt en is precies zoals op de site omschreven.

greet lievens
2015-03-08 08:07:43

stoel Eames DSW

levering stiptproduct perfect in orde zeer tevreden

robert
2015-02-22 09:52:08

Lange levertijd, maar mooie producten!

We hebben begin november 2014 een Florence Knoll bank, 2 stoelen en een voetenbankje besteld. Ongeveer twee weken geleden is alles precies op de voorspelde afleverweek bezorgd. Alles was zeer goed (bijna iets te...) verpakt en de spullen zijn echt van prima kwaliteit. Alleen raar dat we door het bezorgbedrijf niet van te voren op de hoogte werden gesteld dat ze kwamen bezorgen en opeens voor de deur stonden.Ik schrijf deze review omdat ik het zelf ook nogal spannend vond om bij Voga te bestellen en veel gehad heb aan de reviews op trustpilot. Wilde daarom mijn positieve gevoel delen. Een minpunt: ordestatus op de voga website wordt niet bijgewerkt, dat geeft een onrustig gevoel. Mijn order staat nog steeds op 'bezig met verwerken'

FAQ for Voga

Heeft Voga korting voor nieuwe klant?

Ja. Om een ​​goede indruk achter te laten bij nieuwe klanten is er een speciale korting voor de eerste klant geïntroduceerd door Voga. Om specifieker te zijn: als je een nieuwe klant bent, kies je ervoor om de eerste aanbieding van Voga of een andere Aanbieding te gebruiken om je te helpen 50% te besparen bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Voga Aanbieding mee?

Voga heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke Voga Aanbieding is anders. Klanten hoeven alleen Voga Korting te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met Voga?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Voga een klantenservicekanaal geopend bij voga.com. u kunt op de knop "Online contact" of "Contact opnemen" op de officiële website van Voga klikken om deze specifieke diensten bij Voga te ontvangen, die u veel kunnen helpen.