nlkorting.org

Walter Wallet Aanbieding & Korting Oktober 2021

Bezoek Walter Wallet
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Walter Wallet Beoordelingen

Sterre van t Hof
2020-05-09 20:56:29

Goede ervaring met Walter Wallet

Ik heb bij Walter Wallet een single dock besteld. Tijdens het bestellen ben ik vergeten mijn huisnummer toe te voegen. Heb direct een mailtje gestuurd en een paar dagen later kreeg ik reactie. De bestelling werd aangepast en direct op de bus gedaan. En is de volgende dag aangekomen. Ik ben blij met de service!

Chris de Bruijn
2020-03-30 08:49:35

Duurde ietsjes langer dan verwacht, maar

Product binnen gekregen na een tijdje, duurde iets langer dan verwacht, maar omtrent COVID-19 deed DHL er iets langer over. Daarnaast ook een retourtje gestuurd, geld gewoon netjes terug gekregen. Contact met klantenservice van WalterWallet ging vlot, ik ben goed geholpen.

FAQ for Walter Wallet

Heeft Walter Wallet korting voor nieuwe klant?

Ja. Omdat Walter Wallet veel belang hecht aan de winkelervaring van nieuwe klanten. Ook wil Walter Wallet dat nieuwe klanten de voordelen ervaren van het kopen van producten van Walter Wallet tegen een lage prijs. Als gevolg hiervan wordt het eerste preferentiële beleid dat alleen nieuwe Walter Wallet -klanten kunnen gebruiken, het hele jaar door geïntroduceerd.

Hoe lang gaat Walter Wallet Coupon mee?

Voor elke coupon stelt Walter Wallet een overeenkomstige geldigheidsdatum in, en tijdens de geldigheidsperiode kunt u genieten van 60% korting en voordelen met Walter Wallet Kortingscode. Zorg ervoor dat u de bestelling niet heeft geannuleerd tijdens het gebruik van uw Walter Wallet Aanbieding. als u de bestelling annuleert, is de Walter Wallet Korting ofwel ongeldig of wordt u teruggestuurd naar uw couponpakket.

Hoe contact opnemen met Walter Wallet?

Walter Wallet heeft speciaal een speciaal klantenservicekanaal geopend voor klanten om het gewenste probleem op deze manier op te lossen. U kunt de knop vinden door op een willekeurige pagina van walterwallet.com te bladeren en contact op te nemen met de klantenservice. Walter Wallet lost het probleem de eerste keer voor u op.