nlkorting.org

Walter Wallet Aanbieding & Korting November 2020

Bezoek Walter Wallet
  • Alle
  • Deals

Walter Wallet Beoordelingen

Sterre van t Hof
2020-05-09 20:56:29

Goede ervaring met Walter Wallet

Ik heb bij Walter Wallet een single dock besteld. Tijdens het bestellen ben ik vergeten mijn huisnummer toe te voegen. Heb direct een mailtje gestuurd en een paar dagen later kreeg ik reactie. De bestelling werd aangepast en direct op de bus gedaan. En is de volgende dag aangekomen. Ik ben blij met de service!

Chris de Bruijn
2020-03-30 08:49:35

Duurde ietsjes langer dan verwacht, maar

Product binnen gekregen na een tijdje, duurde iets langer dan verwacht, maar omtrent COVID-19 deed DHL er iets langer over. Daarnaast ook een retourtje gestuurd, geld gewoon netjes terug gekregen. Contact met klantenservice van WalterWallet ging vlot, ik ben goed geholpen.

FAQ for Walter Wallet

Heeft Walter Wallet korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten en het klantenbestand uit te breiden, heeft Walter Wallet speciaal voor de nieuwe klanten het eerste kortingsbeleid opgesteld. Als nieuwe klant van Walter Wallet kunt u gemiddeld €14 besparen bij het betalen van de eerste rekening.

Hoe lang gaat Walter Wallet Korting mee?

Op de Walter Wallet pagina kun je de verschillende geldigheidsperiodes van verschillende Walter Wallet Korting vinden. Walter Wallet Kortingscode binnen de geldigheidsperiode kunt u kiezen wat u wilt. bovendien kunnen deze kortingen alleen worden gebruikt zolang de Walter Wallet -producten die u wilt kopen voldoen aan de gebruiksvoorwaarden.

Hoe contact opnemen met Walter Wallet?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u zoeken op walterwallet.com, elke pagina heeft een klantenservicekanaal zoals \"Contact\", de klantenservice van Walter Wallet kan online communiceren als u een speciaal noodgeval heeft, u kunt ook de hotline van de klantenservice van Walter Wallet bellen