nlkorting.org

Yves Rocher Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek Yves Rocher
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Yves Rocher Beoordelingen

Christiaan Oorschot
2021-09-05 22:19:38

Eerste bestelling

Eerste bestelling, en na 1 dag al verzonden. Dus prima ervaring!

laura hendriks
2021-08-17 10:24:46

Top producten.

Ik kan me totaal niet vinden in de slechte reviews.Al meerdere keren een grote bestelling gedaan, nooit iets geweest dat niet klopte en altijd de volgende dag bezorgd.Ik vind de producten van uitstekende kwaliteit en (op de shampoo na) alles weer opnieuw besteld.De producten zijn natuurlijk en ze testen niet op dieren, wat wil je nog meer?

Linda Jansen
2021-07-11 22:25:54

betalen is moeilijk

Het word nagenoeg onmogelijk danwel heel moeilijk gemaakt om de bestelling te betalen. Direct betalen kan niet, betalen via een link kan niet, ik krijg geen mail met een link, geen acceptgiro in het pakketje. Alleen een vage beschrijving met een standaard betaalinstructie. Hou ik niet van. Producten verder prima. Jammer dat ze de oude parfumseries niet meer hebben.

Sher
2021-06-25 21:59:02

Verwennerij!

Na e-mail contact kreeg ik mijn vergeten samples alsnog opgestuurd, super attent. Ik bestel meestal voor mijn moeder, zij is ook erg blij met Yves Rocher.

Joyce
2021-05-09 21:25:40

Yves Rocher

Goede service en alles werd snel geleverd! Site lijkt soms met problemen te kampen maar dat is vaak na een tijdje bij mij alweer opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar

Jer
2021-05-07 15:05:53

Goede service

Bestelling was snel geleverd. Ik kreeg een cadeau erbij, echter was dit een anti rimpel dagcreme vanaf 45 jaar terwijl ik 22 ben. Gebeld met de klantenservice en uitgelegd dat ik dit niet gebruik vanwege mijn leeftijd. Vervolgens mocht ik zelf een nieuw cadeau kiezen en dacht de medewerker ook mee. Deze is ook snel geleverd. Top service!

Klant
2021-05-01 12:12:54

Super snelle levering en goeie fijne…

Super snelle levering en goeie fijne betaalbare producten

Esmée
2021-04-30 13:08:45

Top!

Super snelle verzending! Ik had de bestelling gisteren besteld en vandaag (volgende dag)al in huis! Alle producten zijn van super goede kwaliteit. En ik zou hier zeker vaker gaan bestellen! Echt een aanrader!

Jessica
2021-03-16 16:44:24

Eerlijke cosmetica voor een lage prijs

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar ben het niet eens met de lage waardering voor Yves Rocher. De producten zijn goed van kwaliteit, niet getest op dieren, milieubewust etc. Dit is gelukkig steeds vaker het geval, maar voor een veel hogere prijs! Ze geven ook regelmatig echt goede aanbiedingen en cadeautjes (voor mijn verjaardag een serum van 25 euro helemaal gratis) en na contact met de klantenservice via facebook (ik heb geen ervaring met de telefonische klantenservice) krijg ik ook gratis een andere kleur van mijn foundation opgestuurd. Ik koop mijn cosmetica nergens anders!

Corry
2021-03-13 08:17:32

Zeer goede producten

Zeer goede producten, wel prijzig. Helaas kun je niet meer achteraf betalen. Erg slechte zaak!

Monique
2021-02-19 15:47:44

Fijne producten

Zeer snelle levering. Woensdag besteld en vandaag (vrijdag) al in huis! De producten zijn van goede kwaliteit. Yves Rocher heeft altijd leuke aanbiedingen. Ook krijg je altijd een geschenk. Ik ben al meer dan 25 jaar trouwe klant en heb nog nooit problemen gehad.

Patricia De Koning
2021-02-16 10:53:01

Snelle levering.

Zondag besteld vandaag dinsdag binnen en dat in de corona tijd.Fijne producten

lidy
2021-01-29 13:22:54

Na vele telefoontjes [onbekend nummer…

Na vele telefoontjes [onbekend nummer en dan weer in hele lange wachtstand] uiteindelijk medewerkster gesproken, volgens haar was Rek.nummer en Bedrijf nu in Frankrijk, en zou ik daar vorig jaar bericht over hebben gehad per mail?Toen ik via Internetbankieren gegevens in toetste kreeg ik foutmelding combinatie Nummer en Bedrijfsnaam, heb toen via mijn "oude gegevens" en Rek.nummer [o.a Yves Rocher Nederland] [in factuur stond een Bedrijfsnaam in Parijs?het geld over gemaakt, dit leek mij het meest betrouwbare.[deed ik al 15 jaar]. Tot nu toe geen melding van achterstallig betalen ontvangen.

Esther Noppers Maneschijn
2021-01-29 07:46:46

Al sinds 1988 lid en elke keer bestel…

Al sinds 1988 lid en elke keer bestel ik mijn producten waar ik erg blij mee ben. Vooral de shampoo en cuir de nutparfum bestel ik al jaren! Vind het leuk om een envelop te ontvangen en producten uit te zoeken, al kan ik ook prima online bestellen. Yves rouche staat voor zijn product!

Siebe
2020-12-10 09:50:33

Bereikbaarheid klantenservice slecht, producten prima.

Vandaag en Gisteren2x de klantenservice proberen te bellen, echter na een kwartier werd de telefoon nog niet opgenomen dan maar opgehangen, de wachttijd wordt niet gemeld en de wachtmuziek is krakend echt een ramp!Mijn bestelling staat nog steeds in voorbereiding, wat is dit voor onzin, de producten zijn goed maar online bestellen en bereikbaarheid zeer slecht!Vandaag hebben ze het pakketje afgeleverd, hier zijn we blij mee, nogmaals de producten zijn erg goed, maar bereikbaarheid klantenservice en updaten website van de status van de bestelling niet up to date. Conclusie, ga naar de winkel en koop het gewoon, of ze moeten dit echt aanpassen. producten 5 sterren, online bestellen 1, kom ik toch nog op 3 :=)

FAQ for Yves Rocher

Heeft Yves Rocher korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Yves Rocher exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Yves Rocher, wordt Yves Rocher Korting van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Hoe lang gaat Yves Rocher Kortingscode mee?

Verschillende Yves Rocher Kortingscode hebben verschillende geldigheidsduur. Ga in het algemeen naar de homepage van yves-rocher.nl en klik op My Center. Daar kunt u de specifieke gebruiksmethode, vereisten en vervaltijd van elke coupon onderaan Yves Rocher Aanbieding bekijken.

Hoe contact opnemen met Yves Rocher?

Op elke pagina van yves-rocher.nl vindt u de knop "Contact opnemen met klantenservice" die is ingesteld door Yves Rocher, klik op deze knop om online met de klantenservice te communiceren. U kunt ook de hotline van de klantenservice van Yves Rocher bellen voor advies. aarzel niet om dit te doen als u problemen ondervindt tijdens het winkelen op yves-rocher.nl