nlkorting.org

Zaful Aanbieding & Coupon Januari 2022

Bezoek Zaful
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Zaful Beoordelingen

Jessica
2020-05-07 13:18:53

Ik ben nu al een maand aan het wachten…

Ik ben nu al een maand aan het wachten op mijn bestelling. Ik heb net een brief gekregen van de douane. Ik moest alle mails doorsturen die ik van Zaful gekregen heb. Nu ben ik ongerust dat ik bij ga moeten betalen. Dit zie ik helemaal niet zitten.

Noa
2020-04-25 20:51:32

Probleem goed opgelost

Had eerst een aantal problemen met de levering. Die zijn gelukkig opgelost en ze hebben er zelfs voor gezorgd dat ik het geld van de verzending terug krijg! Helemaal tevreden!

Tane
2020-04-21 20:29:41

Aanrader

Al meerdere keren op Zaful een bestelling gedaan en altijd erg blij mee geweest. Kan inderdaad vrij lang duren soms tot je bestelde items effectief aankomen maar voor de rest nooit problemen gehad!!! Heb afgelopen week een pakketje binnen gekregen en net weer iets besteld :)

Kaat
2020-04-16 14:31:52

Ik heb 1 maand geleden bikini's…

Ik heb 1 maand geleden bikini's besteld, het geld is ook van mijn rekening wanneer zouden ze geleverd worden?

Marieke Morelissen
2020-04-11 08:46:36

Nog steeds niet binnen

Ik ben al bijna een maand aan het wachten op mijn bestelling... Komt het überhaupt nog wel binnen?

Yelin Nijmeijer
2020-01-06 20:44:19

Alle kledingstukken netjes geleverd

Alle kledingstukken netjes geleverd. Heb boven de 100 euro gekocht en hoefde geen extra import kosten te betalen. De kledingstukken zagen er precies zo uit als op de foto’s! Het enige minpunt is dat ik geen track and trace kreeg voor mijn pakketje en hij opeens kwam. Hij was er al wel na 7 dagen.

Linde Plasmans
2019-12-19 12:15:20

Klantvriendelijk

Ik had een probleem, maar dit hebben ze perfect opgelost.

JesseCrafts
2019-11-20 09:05:03

Alles in orde

Vlotte afhandeling. Ik had mijn twijfels of mijn bestelling wel aan zou komen omdat ik meerdere reviews online heb gelezen waarin stond dat mensen niks hebben ontvangen. Maar ik heb er geen problemen mee gehad. De shipping stond 5 tot 7 dagen en ik het het pakketje ontvangen binnen 6 dagen na shipping.

Tjoens Day
2019-11-13 22:54:43

Ik heb gwn altijd alles binnen gekregen…

Ik heb gwn altijd alles binnen gekregen hoor snap niks van al die reviews. Ik keek toevallig nadat ik mij bestelling had geplaatst en het maakte me zelf een beetje bang! Maar dit is Mn 2e bestelling en altijd boven de 50,- en nooit problemen gehad

yana verstraelen
2019-11-13 18:56:41

Iets terug sturen

Ik heb mijn pakketje aangekregen maar 1 ding past niet en Wil dit graag terug sturen hoe moet dit ?

Tessa
2019-09-27 15:47:54

Bij terug sturen pakket kwijt geraakt, maar toch geld terug gehad!

De kleren zaten voor mij niet gepast, dus teruggestuurd. Duurde erg lang, ik hoorde er niks meer van, dus maar contact opgenomen. Pakket was nooit aangekomen, terwijl ik hem netjes via PostNL had gestuurd, inclusief het track & trace nummer. Dit nummer deed het later niet meer, en het pakketje zal ergens zijn tussen Nederland en Alicante, waar ik het heen moest sturen... Toch heeft Zaful mij het bedrag teruggestuurd. Erg netjes!

E Kluivingh
2019-08-26 14:06:39

Vanaf 8 juli aan hst wachten op zomerkleding. Geld terug gekregen.

Op 8 juli heeft mijn dochter van 14 jaar van haar zelfverdiende geld voor haar vakantie kleding gekocht.. ondertussen zijn we al twee weken terug en het pakket is nog niet binnen. Zou 30 juli komen. Daarna moesten we 7 werkdagen wachten. Nu moeten we tot 9 september wachten. Gaat om 135 euro. Kleding die volgend jaar niet meer past bij een groeiende tiener . Drie maanden kleedgeld van krantenwijk. Maar wij moeten geduld hebben. Nooit meer dus en nu maar hopen dat mijn dochter op 9 september eindelijk haar geld krijgt.Wel zelf weer contact moeten opnemen op 9 september toen we nog steeds 1geen pakje hadden ontvangen. Eerst weer standaard antwoord. Toen ik dat niet accepteerde is de zaak naar een leidinggevende verplaatst en had ik binnen 24 uur antwoord dat het geld werd terug gestort. Vandaag geld binnen gekregen. Gelukkig dus uiteindelijk goed en naar tevredenheid opgelost. Jammer dat het veel tijd kostte, dat pakket nooit is aangekomen, maar goed opgelost uiteindelijk.

Amber
2019-08-09 11:49:24

Retour?

Ik heb een vraag.Ik heb iets besteld op zaful het was erg leuk maar het paste niet. Hoe kan je het terug sturen en hoe werkt het kan iemand mij daar alsjeblieft mee helpen zo snel mogelijk !

Romy
2019-08-03 13:51:13

Hoi,

Hoi,Ik heb van de week al een reactie geplaatst maar nog steeds geen duidelijke informatie ontvagen. in de app van zaful staat: “addressee notified to pick-up” Wat word hier nu verder mee bedoeld? Het zou thuis geleverd worden en nu staat er dus dat ik het op moet halen maar verder 0 informatie waar. Graag krijg ik hier de juiste informatie over aangezien ik over een week al op vakantie ga en dit al een paar weken geleden besteld heb. Het gaat om een witte kimono voor over de bikini.Alvast bedankt,-R

Romy
2019-08-01 19:33:44

Pakket ophalen

Hoi,Ik heb op 17 juli een kimono voor over mijn bikini besteld. Het is nu 1 augustus en bij mijn bestelling staat dat mijn pakketje klaar ligt om opgehaald te worden. Verder totaal geen informatie waar ik mijn pakketje op kan halen etc. Graag krijg ik hier meer informatie over want heb geen idee waar het nu is.Groetjes,R

FAQ for Zaful

Heeft Zaful korting voor nieuwe klant?

Ja. Omdat Zaful veel belang hecht aan de winkelervaring van nieuwe klanten. Ook wil Zaful dat nieuwe klanten de voordelen ervaren van het kopen van producten van Zaful tegen een lage prijs. Als gevolg hiervan wordt het eerste preferentiële beleid dat alleen nieuwe Zaful -klanten kunnen gebruiken, het hele jaar door geïntroduceerd.

Hoe lang gaat Zaful Kortingscode mee?

Als je de specifieke gebruikstijd van elk van de Zaful Korting wilt weten, kun je de instructiepagina die overeenkomt met Korting op zaful.com raadplegen. Op deze pagina staan ​​over het algemeen duidelijke vervaltijd- en gebruiksregels voor elke Zaful Aanbieding. na overleg kunt u genieten van de extra kortingen van Zaful Kortingscode.

Hoe contact opnemen met Zaful?

Je kunt contact opnemen met Zaful via de contactpagina van Zaful op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop "Contact". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar Zaful te sturen. voor veelgestelde vragen biedt Zaful een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.