nlkorting.org

Zalando Kortingscode & Aanbieding November 2020

Bezoek Zalando
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Zalando Beoordelingen

Linda van Iersel
2020-05-21 15:03:45

Niet ontevreden over Zalando, wel over hun klantenservice

Op zich ben ik niet ontevreden over Zalando. Maar over de klanten service ben ik niet erg te spreken. Ook de prijs verschillen per dag vind ik irritant. Als iets niet beschikbaar is in je maat en je vraagt een herinnering aan, en 48 uur later wel weer verkrijgbaar in je maat, maar dan voor 15,00 duurder dan ben ik uitgewinkeld bij Zalando.

lien w
2020-05-18 16:55:23

Zalando zeer betrouwbare site

Zalando zeer betrouwbare site! erg goede producten! Mocht er toch wat mis zijn met het product kan je erg makkelijk retouneren. retouneren kost geen geld. Ook kan je kiezen tussen DHL en Post.nl. Erg fijn!

Liesbeth Ieven
2020-05-17 22:53:24

Zeer tevreden klant

Ik bestel al jaren heel vaak bij Zalando en ben zeer tevreden over dit bedrijf .Altijd correcte service, snelle leveringen,.. Heel bizar wat ik hier allemaal lees...

Gina
2020-05-15 16:01:48

Ik had een klacht/vraag aan de…

Ik had een klacht/vraag aan de klantenservice.Deze is zo goed als opgelost door de zeer vriendelijke medewerkster Zita Topić. Bedankt voor de goeie service!

Corianne van Meerten
2020-05-14 17:36:15

Tevreden

Een beetje huiverig met bestellen vanwege alle reviews, maar toch gedaan. Bestelling verliep vlot, betaald met Paypal, en bestelling 2 dagen later binnen. Dus hier tevreden!

Mark
2020-05-12 21:50:43

Altijd prima service en de beste…

Altijd prima service en de beste prijzen. Levertijd kan wel soms langer duren dan normaal, maar voor deze prijzen is ze dat vergeven..

Niels
2020-05-11 11:23:06

prima service

Meestal snelle levering en goede prijzen. Altijd duidelijke communicatie over de levering.

Debbie
2020-05-06 21:00:40

Heerlijke webwinkel

Heerlijke webwinkel. Herken mij totaal niet in slechte recenties. Ik bestel er veel. Heel veel, zeker nu in quarantaine tijd. Duurt meestal een dag of drie. Altijd de juiste artikelen, nooit iets beschadigd o.i.d. Ik koop meestal sale artikelen voor een mooi prijsje. Ook retourneren is snel en simpel en nog steeds gratis. App is fijn en het assortiment mega. Heb er echt niks op aan te merken en hoop dat 't zo blijft.

A
2020-05-04 12:04:20

Goede service

Trainingsbroek besteld bij Zalando, helaas ontstonden er na een paar dagen al kleine gaatjes in het stof. Een klacht ingediend, en dezelfde dag nog reactie en het volledige bedrag vergoed gekregen, zonder dat ik de trainingsbroek retour moet sturen. Top service!

Sander
2020-05-01 10:32:40

Prima producten geleverd gekregen

Prima producten geleverd gekregen. Aan de service vanuit Zalando niets te klagen. Enig nadeel is dat de postbezorger een briefje door de brievenbus deed en gauw weg ging. Konden pakketje ophalen bij het postkantoor, vreemde manier. Goed, dit staat los van Zalando natuurlijk.

Sjors
2020-05-01 07:17:07

Herken me niet in de negatieve reviews

Herken me niet in de negatieve reviews. Al redelijk lange tijd klant en alles wordt altijd netjes afgehandeld, retour gaat in principe altijd goed. En als het niet goed gaat dan lost de klantenservice het op.

Nienke Meereboer
2020-04-23 12:35:33

Altijd goed

Zalando is altijd goed. Heb al veel dingen besteld, zit vaak goed. Af en toe wat teruggestuurd en ging prima! Ik heb altijd wat in mijn verlanglijstje staan! Zo veel leuke dingen.

Steef Schoeman
2020-04-22 00:48:29

Levering door covid 19 wat aan de lange…

Levering door covid 19 wat aan de lange kant maar alles goed ingepakt goed op maat en ook makkelijk met terugsturen (kostenloos) verder makkelijke site en ook leuk dat er persoonlijke aanbiedingen zijn

Regina van Dijk
2020-04-20 15:08:59

Top top top!

Snelle verzending and super geweldige customer service. Ik belde over een item dat een fout op de schouder had. Ik kon de bralette gebruiken maar het zag er niet goed out. Ik vertelde wat er mis was en ze bood me meteen een refund aan en ik mocht het item houden, met hun oprechte excuses. Waarom terugsturen als het toch kapot is? Ze zouden de klacht naar Calvin Klein doorsturen voor verbetering. Dat vond ik heel netjes!Oh, en ik waardeer de geweldige plus size collectie!

Ido
2020-04-19 20:51:08

Prima bedrijf

Hier bestel ik geregeld kleding. Vaak leuke aanbiedingen en een snelle levering. Retouren gaat ook makkelijk en worden snel verwerkt. De klantenservice reageert ook snel in de chat (ook in het weekend). In mijn geval was de retourzending “zoek” geraakt, maar Ik kreeg het bedrag gewoon retour gestort. Hulde daarvoor! Ik ga hier vast nog vaker bestellen!

FAQ for Zalando

Heeft Zalando korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Zalando de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de zalando.nl. u kunt de exclusieve Aanbieding van Zalando rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat Zalando Kortingscode mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Zalando verschillen. Als u de exacte gebruiksperiode wilt bevestigen, kunt u op elke [HANDELAARNAAM] Korting klikken om de pagina met uitleg over het gebruik te openen om de vervaltijd en andere regels voor het toepassen van uw Zalando Kortingscode te bekijken.

Hoe contact opnemen met Zalando?

U kunt contact opnemen met Zalando via de klantenservice op de pagina zalando.nl. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina zalando.nl. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Zalando te sturen. de klantenservice van Zalando zal het probleem op tijd voor u oplossen. Zalando heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.