nlkorting.org

Zalando Lounge Kortingscode & Korting Augustus 2021

Bezoek Zalando Lounge
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Zalando Lounge Beoordelingen

Ricardo G
2020-05-18 18:54:12

Mooi product goede prijs

Bianca
2020-05-15 11:53:42

Super snelle levering

Na het lezen van alle reviews was ik bang voor een slechte service en late levering. Ondanks een verwachte levertijd van drie tot zes weken, ontving ik mijn pakket al twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling. Geweldig!

Isabelle
2020-05-15 06:33:24

Zeer goede ervaringen mee

Zeer goede ervaringen mee. Duidelijke site, groot assortiment.Mooie aanbiedingen.Keurig verzorgde pakketten, goede service en snel bezorgd.Geen verzendingskosten en ook retour gratis.Ik vind dat ze het bijzonder goed doen.

Judith de Lange
2020-05-14 10:14:33

Goede ervaring en leuke aanbiedingen!

Goede ervaring en leuke aanbiedingen!Duurde wat langer in verband met Corona maar dat is begrijpelijk.

Saar
2020-05-14 05:29:11

Geen fan meer

Ik was altijd erg fan van Zalando Lounge, er is altijd bezorgd wat en wanneer er werd belooft. Maar de laatste 2 maanden is bij 2 bestellingen een deel van de bestelling geannuleerd zonder dat ik daar bericht van kreeg en andere bestelling heeft ineens de levertijd een maand later. Of ze naar levertijd gaan bezorgen weet ik nog niet want 1 heb ik geannuleerd en de andere moeten nog komen, maar nu ik de andere reviews hier word ik een beetje bezorgt. Corona vertraagd dingen maar lijkt me geen excuus voor slechte communicatie en verwachtingingsmanagement...

hoi hoi
2020-05-11 20:45:55

Goedkope producten

Goedkope producten die bijna altijd optijd geleverd worden. Het enigste nadeel is dst het retourbeleid erg stroef verloopt.

Angelique
2020-04-28 11:04:19

Tevreden klant

Nadat ik een bestelling had gedaan ben ik pas naar reviews gaan kijken. Ik las veel negatieve reviews, en had weinig vertrouwen. Mijn bestelling zou geleverd moetenworden tussen 16 en 28 april. En vandaag 28 april gelukkig toch mijn bestelling mogen ontvangen. Inmiddels al weer een nieuwe bestelling geplaatst. Ben benieuwd of die ook netjes op tijd bezorgd wordt. Tot nu toe dus een zeer tevreden klant.

Henny Nijhuis
2020-04-21 15:33:00

Zalando zelf is beter om eerlijk te…

Zalando zelf is beter om eerlijk te blijven.

jonathan v
2020-04-19 17:24:17

Al vaker besteld bij zalando lounge

Al vaker besteld bij zalando lounge, altijd vertrouwbaar geweest. Verzend tijden kunnen langer duren dan men gewend zijn. Enige nadeel is dat de verzend kosten uitzonderlijk hoog zijn, ik denk extra hoog om er een winst uit te kunnen halen, maar als je in bulk kleren besteld zijn de hoge verzend kosten het waard ten aanzien van de korting die men krijgt.

E de Geest
2020-04-19 09:25:55

Prima ervaring met Zalando Lounge

Prima ervaring met Zalando Lounge, ook ruilen of retourneren gaat goed. Wel jammer dat assortiment vaak hetzelfde is

~~
2020-03-17 11:44:08

Nette service

Tot nog toe geen slechte ervaringen gehad, onlangs sokken bestelt waarbij bleek dat die na eenmaal dragen al een defect ondergingen. Contact opgenomen met de klantenservice en binnen een uur al bericht terug dat het netjes wordt teruggestort. Erg tevreden.

Sanny
2020-03-11 18:28:20

Zeer tevreden

Ik heb tot nu toe al 7 keer in een maand besteld bij Zalando Lounge. En ik ben zeer tevreden over het bedrijf, de leveringstijd valt in de meeste gevallen mee, en ik wacht gemiddeld zo'n 3 dagen. Ik heb een keer een weekje gewacht, maar dat is nog steeds naar mijn mening vrij snel. De producten zijn vrijwel altijd in goede staat en verschillen weinig van de foto's op de website. Enig minpuntje: Soms is het product 'zwart' op de foto en wordt de kleur ook als 'zwart' aangegeven, maar is het product in werkelijkheid donkergrijs.) Misschien toch iets waar Zalando Lounge aan kan werken. Alleen bij een bestelling kreeg ik een item waar een kleine beschadiging aanzat. Ik heb de klantenservice direct gemaild. Tot mijn verbazing kreeg ik vrijwel direct een mailtje terug, waarin zij mij 20 euro zouden terugboeken (dit bedrag heb ik ook daadwerkelijk teruggekregen binnen 3 dagen). Ik ben echt super tevreden met de oplossing die de klantenservice mij heeft aangeboden. Ik was een beetje sceptisch, omdat zoveel mensen hier hebben geklaagd over het feit dat ze alleen kortingscodes krijgen of geen mailtjes terug krijgen. Maar mijn ervaring is zeer positief, snel afgehandeld en toepasselijke oplossing. Ik raad je aan om bij twijfel toch gewoon een keertje te bestellen! Je kan er echt goede deals scoren (Tip: Wees er wel snel bij). Bij elk bedrijf worden wel eens fouten gemaakt, en meestal als je iets negatiefs meemaakt ga je er sneller over klagen. Dus denk dat er naast een paar negatieve ervaringen er ook tal mensen positieve ervaringen hebben met dit bedrijf.

Jelle
2020-02-21 15:42:34

Twee keer een top ervaring

Twee maal een bestelling geplaatst bij de Zalando Lounge, en beide keren een hele goede ervaring gehad. Een keer een paar schoenen en een keer een koptelefoon. De schoenen waren mij te groot, dus die heb ik geretourneerd en netjes mijn geld in 3 werkdagen teruggestort gekregen. Met de koptelefoon was wat mis met het geluid, dus heb ik de klantenservice gebeld. Erg netjes geholpen en ik kreeg het geld teruggestort, zonder dat ik de koptelefoon terug hoefde te sturen! Top dus!

Mike Calmero
2020-01-08 07:00:43

zalando lounge levertijd en annulering bestelling

Vriendelijk te woord gestaan alleen voor de tweede keer in een jaar wat besteld, betaald en wachten.....leverdatum inmiddels al 2 keer veranderd en ineens leverdatum weg....Contact opgenomen, we gaan er achteraan.Volgende dag omdat het onderzoek weken duurt storten we uw geld terug.Echter nu ruim 10 dagen later word mijn bestelling toch ineens geleverd volgens post.nlConclusie....als je zeker wilt zijn van je aankoop en en vooral levertijd is het kopen bij zalando lounge qua levertijd en levering toch een risico.....Bij mij 2 keer helemaal niks geleverd en 1 keer incompleet.wel netjes mijn geld retour gekregen op tijd.Mooie site en spullen.

Sarah Vannieuwenhuyse
2019-12-28 23:48:21

Al meerdere keren besteld

Al meerdere keren besteld. Altijd geleverd volgens de vooropgestelde levertermijn of sneller. 2 producten terug gestuurd en deze retour werd op verbazingwekkend snelle manier verwerkt. Voor ik het wist was het geld teruggestort. Tevreden!

FAQ for Zalando Lounge

Heeft Zalando Lounge korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor nieuwe klanten van Zalando Lounge worden speciale kortingen voor nieuwe klanten ingesteld op de zalando-lounge.nl. Als je nog nooit geld hebt uitgegeven aan Zalando Lounge, kun je de Zalando Lounge Aanbieding gebruiken nadat je verder bent gegaan met het afrekenen om direct van Zalando Lounge te genieten.

Hoe lang gaat Zalando Lounge Korting mee?

Zalando Lounge zal inderdaad een geldigheidsduur instellen voor hun Aanbieding. Zolang u uw Zalando Lounge Kortingscode gebruikt voordat deze verloopt, krijgt u natuurlijk een overeenkomstige korting. als de Zalando Lounge Korting die je wilt gebruiken verloopt, kun je ook meer verschillende Zalando Lounge aanbiedingen bekijken op nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Zalando Lounge?

De kanaalknop voor de klantenservice van Zalando Lounge wordt weergegeven met de woorden \"contact opnemen met klantenservice\", wat meer opvalt op zalando-lounge.nl. aarzel niet en neem gewoon contact op met de klantenservice van Zalando Lounge, en de klantenservice zal je twijfels die je hebt ontmoet bij Zalando Lounge zo snel mogelijk oplossen.