nlkorting.org

Zara Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek Zara
  • Alle
  • Deals

Zara Beoordelingen

lisa
2021-08-30 09:09:36

snelle levering

Marloes
2021-08-20 08:45:57

Ik ben fan!

Al verscheidene online bestellingen gedaan tijdens corona, nog nooit problemen mee gehad. Onlangs voor het eerst iets retour moeten sturen, dat was wel spannend. En alles gebeurde piekpijn. Ook de chatfunctie was een hele hulp, eenmaal je met een agent kan spreken. Alles werd netjes geregeld, ik heb mijn centjes terug na een kleine week. Ik ga er zeker blijven bestellen.

Sher
2021-08-19 22:25:34

Positief

Mijn bestelling laat ik bijna áltijd leveren in de Zara winkel, dit zodat ik het daar direct kan passen en retourneren. Het is zó efficient en daarnaast is de restitutie sneller verwerkt. Echter zijn de kassa's langzaam en worden die rijen steeds langer. Ik koos daarom om het dit keer te retourneren naar het hoofdkantoor. Spannend en eng, omdat de vorige keer de restitutie van Zara het langst duurde. Maar dit keer was het erg snel!

Jungoo Bts
2021-08-12 20:26:48

Geef ons voortaan gewoon retourlabels…

Geef ons voortaan gewoon retourlabels mee ik heb geen eens printer thuis moet ik helemaal 50 minuten met ov om iets te retourneren in de winkel

Robert
2021-07-31 21:16:46

Fysieke winkel werkt beter voor mij dan…

Fysieke winkel werkt beter voor mij dan de webwinkel qua afhandeling

J.
2021-07-29 17:59:30

Ik ben heel dubbel

Ik ben heel dubbel. Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd, het inleveren in de winkel van retouren en mijn geld snel terugontvangen gaat heel goed. Wat ik echt slecht vind is hoe Zara omgaat met het reserveren van artikelen in de winkelmand. Zelfs bij het afronden van gekochte artikelen krijg ik bij Paypal regelmatig een melding dat een (of meerdere) van de artikelen niet meer beschikbaar is (zijn) en moet ik het betaalproces afbreken. Ik snap dat Zara zijn verkoopkansen breed inzet maar dit is echt belachelijk! Hierdoor heb ik al regelmatig even niets gekocht bij Zara dus de vraag is wat het hen echt oplevert....

H
2021-07-21 18:02:14

Goede ervaringen

Ik heb voor het eerst op Zara.com aankopen gedaan. Ik heb al vijf aankopen gedaan en ze waren allemaal binnen een paar dagen bezorgd (snel geleverd dus). Alle artikelen waren mee geleverd en netjes verpakt. Geen beschadigingen en allemaal in nieuwstaat. Kwaliteit kleding is super. Er was ook sale, dus heb het een en ander gekocht (babykleding). Heb een paar dingen moeten retourneren, maar dat ging prima in de winkel (hoop wel dat het geld snel teruggestort wordt). Alleen vanaf 50€ gratis bezorgen, vind het soms iets te veel, maar je komt snel op dat bedrag uit. Ook jammer is dat er dan producten worden getoond, terwijl ze uitverkocht zijn (dan klik je erop en dan ben je teleurgesteld dat het toch niet verkrijgbaar is). Over het algemeen tot nu toe heb ik een fijne ervaring!

Nick K
2021-07-14 12:38:26

Trainingsbroek bij Zara besteld

Trainingsbroek bij Zara besteld, track en trace ontvangen en het pakket ook goed verpakt niks mis mee.De site vind ik zeer zeer slecht, totaal niet overzichtelijk moeilijk te gebruiken (Ik ben 20 en ben dagelijks met computers bezig) Je kan niet fijn zoeken of kijken naar artikelen en gaat zo wat artikel per pagina. Ik snap natuurlijk dat ze het Modern willen hebben maar het is niet echt fijn zoeken zo..Kan beter/simpeler in mijn mening

Lena S
2021-06-30 12:59:01

goed maar niet perfect

Al twee keer bij de ZARA bestelt, de eerste keer was het retouren een gedoe- de website deed het niet dus ik moet alle nummers met de hand invullen bij de klantenservice (heel erg lang mee bezig geweest, maar uiteindelijk welke leuke kleren gehouden) tweede bestelling klopten de maten niet altijd, je kan op de website ook geen reviews zien of een kledingstuk wat groter valt of kleiner (misschien iets aan doen?)

cindy durant
2021-06-24 12:31:17

Top service

Top service en direct mijn centjes terug

Daan Schuurmans
2021-06-09 16:23:56

Personeel mag wat liever zijn

Leuke kleding, minder aardig personeel

Lauren
2021-05-25 12:43:41

Super leuke kleren alleen onaardig…

Super leuke kleren alleen onaardig personeel.

Marieke Kramer
2021-05-17 19:52:13

Leuke betaalbare kleding grote winkel…

Leuke betaalbare kleding grote winkel ik kom er graag

lisa van Veenendaal
2021-05-17 17:46:50

Ik was laatst in de Zara Hilversum…

Ik was laatst in de Zara Hilversum super leuke kleren maar over het personeel ik was gaan shoppen met me moeder en ze gingen proberen grappig te doen en me moeder haar kleren scannen die in haar hand zaten en daarna keihard lachen. Wat heel beledigend klinkt .

Kaat
2021-05-14 20:59:04

Zara Leuven (België)

Mooie kleding, uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit, zeer mooi gebouw maar veel te warm. Supervriendelijke, aangename en behulpzame nieuwe medewerker. Hij is enorm klantvriendelijk, weet waarover hij spreekt en geeft heel goede tips. TOP

FAQ for Zara

Heeft Zara korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel kunt u in Zara, als u een nieuwe klant bent, de exclusieve nieuwe klant Zara Aanbieding ontvangen. Presenteer het gewoon bij het afrekenen of selecteer Zara Kortingscode om te genieten van de kortingen voor nieuwe klanten. kom nu naar zara.com en koop dit Zara -product op zo'n goede manier!

Hoe lang gaat Zara Korting mee?

De geldigheidsperiode van Zara Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Zara Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Zara is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in zara.com.

Hoe contact opnemen met Zara?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Zara, kunt u communiceren via de overeenkomstige "Contact Customer Service" of "Online Contact" in Zara. Over het algemeen staat deze knop onder aan de homepage van zara.com.