nlkorting.org

Converse Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Converse
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Converse Beoordelingen

jayden vanbos
2021-07-03 06:50:01

Na alle reviews werd ik toch wel een…

Na alle reviews werd ik toch wel een beetje zenuwachtig maar de schoenen zijn gewoon netjes binnen gekomen, ze hebben ze erg snel verstuurd

Emkje Bruinsma
2021-06-15 19:12:42

Heel erg blij

Na het kijken van de review's was ik wel wat bang maar ik had ze een week voor levertijd al binnen en zitten perfect. Ik hoefde ze niet te Retouren dus daar heb ik geen ervaring mee maar heeeeeel blij ik kreeg meteen een BEDANKT VOOR U BESTELLING mailtje en kreeg een track and trash maar de levering duurde wel lang alleen ik had ze zelf ontworpen dus daarom denk ik maar COVERSE bedankt!!!

Maartje Blanken
2021-05-05 09:34:43

Positieve ervaring

Na alle slechte reviews hier een positieve ervaring! Op vrijdag een paar Converse besteld en deze de week erna op dinsdag binnen gekregen in de juiste maat en kleur!

Fabiënne
2021-04-14 16:36:58

De bestelling is goed verlopen

De bestelling is goed verlopen. Ik had schoenen besteld op Donderdag en de volgende Woensdag kwamen ze aan (4 werkdagen). De schoen is de juiste kleur en de maat zit goed! Fijn!

L Tulp
2021-03-31 16:58:06

Goede ervaring(en)

Na alle negatieve reviews hierbij een positief bericht. Het proces is prima verlopen. Binnen de aangegeven verzendtijd had ik de schoenen in huis. Helaas hadden ze een andere kleur dan op de website, toch maar teruggestuurd. Een week na het versturen kreeg ik een bevestigingsmail dat de retournering in goede orde was ontvangen, en verwerkt. 8 dagen later stond het geld weer op mijn rekening.Bij eerdere bestellingen ook nooit problemen gehad. Dit was mijn eerste retournering, dat vroeg alleen wat geduld.

Marloes
2021-03-10 15:00:16

Redelijk

Redelijk, ik had schoenen besteld en nadat ik na 3 dagen nog steeds geen bevestiging had gekregen maakte ik me toch een beetje zorgen. Toen ik besloot te kijken op trustpilot zag ik dat het heel slecht was en had ik er geen goed gevoel meer over. Ik heb geen track and trace of iets gekregen maar op woensdag stonden ze opeens voor mijn deur. Al bij al vond ik het niet de fijnste ervaring maar ik vond het ook echt niet slecht.

Femke
2021-03-05 19:09:38

Retourgeld gewoon teruggekregen!

Voordat ik mijn bestelling plaatste van ruim 150 euro heb ik niet gekeken naar de reviews op Trustpilot, wat absoluut niet slim is. Na het plaatsen van de bestelling kwam ik Converse tegen op Trustpilot en zag ik allemaal slechte reviews over het retourneren.. Ik schrok heel erg, want ik wist sowieso dat ik één van de twee terug zou moeten terug sturen want het waren twee verschillende maten. Uiteindelijk beide teruggestuurd en binnen drie weken netjes mijn geld teruggekregen! Ik was wel heel erg bang, ook omdat ik niet nadat ik het pakketje bij PostNL had gebracht een mail had gehad. Daarom na een week even gebeld, vriendelijke vrouw aan de lijn die mij uitlegt dat het pakketje in Eindhoven is aangekomen, het nu nog naar het retourcentrum in Duitsland moet en ze verwacht dat het binnen twee weken op mijn rekening zou staan. En zo niet, kon ik altijd weer bellen. Heel fijn en super service!

Lara
2021-02-19 16:03:35

Top!

Na veel slechte reviews gelezen te hebben op trustpilot was ik toch wel een beetje huiverig nadat ik All Stars besteld had via Converse.com. Echter is mijn bestelling top gegaan, netjes een bevestiging & track en trace ontvangen en ik heb nu hartstikke leuke schoenen!

RR
2020-06-12 11:56:18

Converse heeft blijkbaar een eigen…

Converse heeft blijkbaar een eigen consumentenrecht… Product geretourneerd twv 39,99 (overige producten van deze zending gehouden). Track and trace zegt na 2 weken dat het product nog op het sorteercentrum ligt. Toch maar eens Converse gebeld hoe dit zit. Gen mailbevestiging dat we überhaupt iets terug gestuurd hebben (wel de 3s code van postnl) en dat is blijkbaar normaal volgens de dame van de Converse helpdesk. Kan nog wel een week duren voordat ze het pakket gaan behandelen (als ze al überhaupt weten waar de zending nog is) en gaan daarna over tot retournering. De dame wist mij te VERZEKEREN dat dit bij alle webshops zo gaat! Helaas moeten we nog wat retourneren…. Maar dat is dan ook het allerlaatste wat we hier ooit gaan kopen. Converse is een mooi merk maar wat een slecht georganiseerde winkel is dit.

FAQ for Converse

Heeft Converse korting voor nieuwe klant?

Ja. Converse heeft een speciaal beleid geïntroduceerd dat alleen nieuwe klanten kunnen gebruiken. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de overeenkomstige Aanbieding selecteren door te bladeren door converse.com en deze presenteren wanneer u consumeert, waarna u kunt genieten van de korting voor nieuwe klanten.

Hoe lang gaat Converse Korting mee?

Als u de geldige gebruiksdatum van elke Converse wilt weten, kunt u de geldigheidsperiode van de overeenkomstige Converse -coupon onderaan elke coupon controleren. Converse biedt een verscheidenheid aan Korting die klanten kunnen kiezen op basis van hun behoeften.

Hoe contact opnemen met Converse?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Converse. Je kunt ook contact opnemen met Converse via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop "contact opnemen met klantenservice" voor klanten van Converse. klik op deze knop om een ​​bericht naar Converse te sturen. De klantenservice van Converse zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.