nlkorting.org

Car2Go Aanbieding & Coupon November 2020

Bezoek Car2Go
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Car2Go Beoordelingen

Evert Nieuweboer
2020-02-07 18:54:19

Super service

Vandaag heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van Car2go / Share Now en ik ben zeer tevreden over de App en Auto's waar ik gebruik van heb gemaakt.Na intensief gebruik van de 1e auto heb ik, via de app, net optijd een oplaadpunt van nuon vattenval kunnen vinden. Helaas deed het oplaadpunt het niet. De vriendelijke telefoniste van nuon vattenval adviseerde me om een oplaadpunt verder op in de wijk te proberen. Na aankomst bij dit oplaadpunt had ik nog maar 5% van de accu over. Dit oplaadpunt deed het echter ook niet... Ik weet niet of dit aan het pasje van de auto lag of aan de functionaliteit van de oplaadpunten, maar ik was gepikeerd dat het niet werkte. Ik had namelijk een aanzienlijke hoeveelheid spullen mee en moest optijd deze spullen afleveren.Ik heb gebruik gemaakt van de share now telefonisch customer service en ben echt positief verrast door de hoge service! Ik sprak met een meedenkende medewerker en hij biedde me aan om mij van afstand te helpen door tijdelijk de 1e auto op 'hold' te zetten. Hierdoor heb ik snel een 2e auto kunnen halen, mijn spullen kunnen overzetten en alsnog optijd deze spullen kunnen afleveren. Dit traject heeft een klein uurtje gekost. Hierdoor ben ik over mijn urenpakket heen gegaan, echter heeft de service meewerker deze kosten voor mij kunnen beperken als tegemoetkoming van de slechte oplaadpunten.Door deze super service zal ik gebruik blijven maken van de diensten. Maar het zou tof zijn als de oplaadpunten gefixt kunnen worden.

FAQ for Car2Go

Heeft Car2Go korting voor nieuwe klant?

Ja. Om het klantenbestand uit te breiden en meer terugkerende klanten te krijgen, zal Car2Go Kortingscode leveren voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven alleen Car2Go Kortingscode aan de kassa te presenteren om gemiddeld tot €18 rechtstreeks op car2go.com te genieten.

Hoe lang gaat Car2Go Aanbieding mee?

De duur van het gebruik van elke Car2Go Aanbieding is niet precies hetzelfde, sommige zijn langer, andere zijn alleen voor kortdurend gebruik. Maakt u zich geen zorgen over de geldige gebruikstijd van elke Car2Go Kortingscode, aangezien deze duidelijk zal worden aangegeven onderaan de Aanbieding. je kunt meer gedetailleerde informatie zien over verschillende Car2Go Korting in nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Car2Go?

U kunt contact opnemen met Car2Go via de klantenservice op de pagina car2go.com. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina car2go.com. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Car2Go te sturen. de klantenservice van Car2Go zal het probleem op tijd voor u oplossen. Car2Go heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.