nlkorting.org

Car2Go Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Car2Go
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Car2Go Beoordelingen

Evert Nieuweboer
2020-02-07 18:54:19

Super service

Vandaag heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van Car2go / Share Now en ik ben zeer tevreden over de App en Auto's waar ik gebruik van heb gemaakt.Na intensief gebruik van de 1e auto heb ik, via de app, net optijd een oplaadpunt van nuon vattenval kunnen vinden. Helaas deed het oplaadpunt het niet. De vriendelijke telefoniste van nuon vattenval adviseerde me om een oplaadpunt verder op in de wijk te proberen. Na aankomst bij dit oplaadpunt had ik nog maar 5% van de accu over. Dit oplaadpunt deed het echter ook niet... Ik weet niet of dit aan het pasje van de auto lag of aan de functionaliteit van de oplaadpunten, maar ik was gepikeerd dat het niet werkte. Ik had namelijk een aanzienlijke hoeveelheid spullen mee en moest optijd deze spullen afleveren.Ik heb gebruik gemaakt van de share now telefonisch customer service en ben echt positief verrast door de hoge service! Ik sprak met een meedenkende medewerker en hij biedde me aan om mij van afstand te helpen door tijdelijk de 1e auto op 'hold' te zetten. Hierdoor heb ik snel een 2e auto kunnen halen, mijn spullen kunnen overzetten en alsnog optijd deze spullen kunnen afleveren. Dit traject heeft een klein uurtje gekost. Hierdoor ben ik over mijn urenpakket heen gegaan, echter heeft de service meewerker deze kosten voor mij kunnen beperken als tegemoetkoming van de slechte oplaadpunten.Door deze super service zal ik gebruik blijven maken van de diensten. Maar het zou tof zijn als de oplaadpunten gefixt kunnen worden.

FAQ for Car2Go

Heeft Car2Go korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Car2Go nieuwe klanten de eerste korting om 60% te besparen om meer klanten van Car2Go aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Car2Go Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Car2Go Aanbieding mee?

Car2Go heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke Car2Go Aanbieding is anders. Klanten hoeven alleen Car2Go Korting te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met Car2Go?

Op elke pagina van Car2Go en car2go.com vindt u de contactgegevens van Car2Go. U kunt telefonisch, per e-mail enz. Communiceren met de klantenservicelog gewoon in op de Car2Go, of stuur een e-mail naar Car2Go om contact op te nemen met het personeel van het merk om uw problemen op te lossen.