nlkorting.org

Gearbest Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Gearbest
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Gearbest Beoordelingen

Bernard Van de Vyver
2019-11-28 13:37:14

Xiaomi Mi Mix 2 aankoop, repair & refund

2 jaar terug een Xiaomi Mi Mix 2 gekocht. Dit was toen een flagship phone.Na korte tijd was de camera defect. Heb dan contact opgenomen door een ticket aan te maken en al snel boden ze mij aan het toestel op te sturen en dan gingen ze hem herstellen of een nieuw terugsturen. Ik heb toen het toestel kunnen opsturen naar een herstelpunt in Duitsland. Na enkele weken kreeg ik een nieuw/refurbished toestel opgestuurd.Een jaar later had ik opnieuw hetzelfde defect in de camera. Toen opnieuw contact opgenomen en kon ik hem opnieuw opsturen of kiezen voor een refund en (188USD). Ik heb toen gekozen voor de refund en na nog geen 3 dagen stond het geld p m'n rekening. Nu opnieuw een smartphone besteld op Gearbest en volop aan het afwachten op de levering. Voor mij dus een super ervaring en ik raad Gearbest zeker aan!

L.Teunissen
2019-05-04 11:32:37

Goed en redelijk betrouwbaar

Thibaut
2019-03-13 16:39:50

Supper

Voor de eerste keer hier besteld het is wel nog niet aangekomen maar een heel duidelijke site En je kan je pakkje volgen tot u deur en als je vragen of problemen heb kan je de Nederlandse klantenservice van gearbest gebruiken via Facebook ik raad iedereen het aan

Ben Smit
2019-03-12 20:07:30

18 januari spijker jack besteld ,begin…

18 januari spijker jack besteld ,begin te twijfelen of hij ooit in mijn bezit komBen Smit

Astrid van Noije
2019-02-16 15:29:53

Contactgevens GearBest?

Weet iemand hoe je op een normale manier in contact komt met GearBest? Heb er iets besteld en betaald maar m’n orderlijst is leeg.

Marick Klop
2019-01-29 09:13:24

laptop van 1000 euro

Ik heb hier iets minder dan een jaar geleden een laptop van 1000 euro gekocht, een xiaomi mi notebook pro met de beste opties.Een aantal maanden geleden begon mijn oplader kuren te vertonen. Hij doet het 9 van de 10 keer niet als je hem in het stopcontact drukt, dan moet je hem nog 10.000 keer bewegen en kijken of het lampje eindelijk gaat branden. Daarna NIET meer aankomen. Ik heb het al geprobeerd op te lossen met een andere kabel of een andere plug adapter maar helaas.Ik heb dit netjes binnen een jaar aangegeven want dit hoort natuurlijk niet maar volgens de klantenservice moet ik een andere oplader proberen. Het is natuurlijk niet netjes dat ik voor die oplader zelf moet opdraaien. Ik ben een enthousiaste fan van Gearbest maar als het te moeilijk is om een nieuwe oplader van 15 euro op te sturen over een bestelling van 1000 euro dan bestel ik niet meer bij Gearbest.

Mido Osman
2019-01-21 20:19:58

Makkelijk contact op te nemen met het bedrijf alleen alles duurt een beetje lang.

Heb na een lange tijd heen en weer contacteren eindelijk te horen gekregen dat het pakketje verzonden is, duurde alleen ontzettend lang totdat het pakketje verzonden was. Hopelijk komt het pakketje goed aan.Gearbest zeker aan te raden, alleen je moet wel achter je bestelling aan blijven gaan.Rating gaat omhoog naar 4 sterren zo gauw het pakketje goed binnen is gekomen.

Tess Mertens
2019-01-20 08:50:52

Pakket niet ontvangen

In november een telefoon besteld en tot op heden niets ontvangen.Uiteindelijk mijn geld teruggekregen, dus toch 4 sterren

Kevin NTAZz
2018-12-05 13:47:31

goede klantenservice snelle levering

goede klantenservice en pakket van china binnen 1 a 2 weken thuis bezorgd nice costumerservice package from china in max 2 weeks home thx bestgear (you cant hold bestgear responsible for sellers mistakes. je kan bestgear niet verantwoordelijk houden als er iets misloopt. kan vanalles misgaan zijn veel personen en firmas bij betrokken !!)

Arjen Scheerman
2018-11-10 06:13:45

Waardeloze after sales

Waardeloze after sales, ik ben nu al een week aan het heen en weer mailen omdat de telefoon die ik bij ze heb gekocht binnen een maand al defect is.Op hun verzoek een duidelijk filmpje gestuurd waarop het defect duidelijk zichtbaar, op internet vind je meer van die telefoons met hetzelfde defect. Ik vraag om gegevens hoe de telefoon terug te sturen maar ze blijven maar domme vragen stellen om je te ontmoedigen en reageren niet op je verzoek om een adres mee te zenden waarheen de telefoon geretourneerd kan worden. Dit is hun beleid, dit heb ik al meermalen meegemaakt, een keer zat er een onderdeel niet bij, weken moeten zeuren om mijn eigen spullen te mogen ontvangen.Ze proberen je ook nog eens af te schepen met een fooi die ze je willen geven als je de defecte telefoon houd. Natuurlijk doe je dat niet, dat ding is stuk. We wachten weer een dag af want iedere dag krijg je één dom antwoord op je verzoek voor een retouradres.Update 23-11-2018Ik heb mijn geld terug gehad omdat het toestel minder dan 45 dagen oud is en ook ondanks dat dat niet in hun voorwaarden staat ook de verzendkosten. Uiteindelijk doen ze wel wat ze moeten doen en dat is support leveren al is het een lijdensweg van 17 dagen geweest, ik verhoog mijn beoordeling daarom van 1 naar 4 sterren als de communicatie sterk verbeterd zou dit 5 sterren zijn geweest.

klant
2018-11-03 15:51:10

stuk product binnen gehad

Stukke telefoon binnen gehad en uiteindelijk me geld binnen een dag terug gehad

David Saffrie
2018-10-24 13:06:49

Vorige 2 yeelights besteld en nu al in…

Vorige 2 yeelights besteld en nu al in huis! Top producten!

Remco
2018-05-24 11:35:21

Prima site (versturen via DHL is een aanrader)

Ik heb mijn telefoon hier besteld. Ik heb hem via DHL laten bezorgen, is wel wat duurder dan de reguliere verzending maar dan heb je ook meer zekerheid. Ik moest alleen helaas nog wel invoerbelasting betalen.De telefoon werd netjes afgeleverd en werkt prima.

Stefano Pan
2018-05-21 14:31:06

Goeie producten, goeie leveringstijd maar de garantie...?

Heb eerst de populaire xiaomi mi a1 voor een goedkoop prijs gekocht. Zonder bezorgkosten. Bestelling zou arriveren na ongeveer 3-5 weken. Maar krijg mijn telefoon al na 14 dagen. In topconditie. Heb verder ook een hoesje en screen protector gekocht zonder vervoerkosten. Maar die konden niet samen besteld worden met de telefoon. Dat is een tegenvaller. Maar kreeg die ook na ongeveer 2 weken ook al was de verwachting dat het langer kon duren. De kwaliteit van het hoesje is ook in orde. Wel was er sticker geplakt van op de verpakking dat het niet is goedgekeurd door de EU. Heb gelukkig geen import-kosten gekregen maar dat had misschien zomaar gekund. Ook dacht ik gelezen te hebben dat ik garantie maar dat lijkt me moeilijk haalbaar. De telefoon komt uit China. Tevreden over het product. De service erom heen is in mijn geval goed geweest maar ik ben niet zeker of de garantie betrouwbaar. Ik weet dat er een gearbest medewerker deze reviews leest. Dus zou die persoon mij meer informatie kunnen geven omtrent de garantie.

Floris
2018-04-27 18:28:05

KOOP. HIER. (Liever) NIET.

Neem gewoon van mij aan: KOOP. HIER. NIET.December 2017 een (goedkope) Chuwi laptop gekocht.Eerste teleurstelling was de douaneheffing. Oké, eigen schuld, had me natuurlijk even in moeten lezen, maar een kleine waarschuwing van Gearbest ergens tijdens het bestelproces ho maar. Laptop gaat na twee weken kapot, doet helemaal niets meer. Goedkope Chinese troep dus, oké, ook eigen schuld.Vervolgens begint de support ellende. Ze doen er werkelijk waar ALLES aan om de boel te traineren. Je krijgt alleen maar standaard flut (fl = k) reacties in de categorie "we sincerely apologise for the inconvenience but rest assured blablablablabla". Nou rest assured dank je de koekoek, ze doen he. lu. maal. niets. Er worden allerlei gegevens uitgevraagd die je onmogelijk kunt aanleveren (SN code, nergens op de laptop of de doos te vinden). Vervolgens wordt er weer twee weken gewoon NIET gereageerd. Kwam door Chinees nieuwjaar (duurt daar blijkbaar twee weken...)Uiteindelijk na tien reacties over en weer word je een aanbod gedaan, de helft van de aanschafwaarde in store credits (dus moet je wederom troep kopen en wederom pdouaneheffing betalen om iets in huis te krijgen) of opsturen naar een duistere reparatielocatie in de UK.Pakket 21 maart verstuurd. NOOIT meer wat gehoord. Na een maand weer contact; graag tracking code en verzendbewijsje insturen. Netjes gedaan, wordt er gewoon WEER om een verzendbewijsje gevraagd.Teringlang verhaal kort; GearBest doet er vokking ALLES aan om je gewoonweg NIET te helpen. Begin er niet aan, bespaar je de ellende en betaal drie tientjes meer voor een Europese leverancier die zich tenminste aan Europese wetgeving moet houden.Vokking SCHANDE.Edit after GearBest response:Your reply is exactly why I am so on edge. You talk the talk but don't walk the walk. Your message is the same that you sent to every Dutch customer on this forun giving you one star for your non existent customer service. OFCOURSE you have tax regulations somewhere hidden on your website and OFCOURSE you have warrenty plan, but you don't act by it. If you'd comply with European warranty regulation you would have either gave me my money back or delivered me a new laptop FOUR FREAKING MONTHS ago. So again: Don't by at GearBest. It's service is a joke.Edit 2 mei:GearBest heeft de aanschafprijs terugbetaald. Zeiken op internet helpt blijkbaar. Maar goed uiteindelijk dus netjes afgehandeld. Dat mag wel gezegd.

FAQ for Gearbest

Heeft Gearbest korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Gearbest speciaal voor de nieuwe klanten het hele jaar door exclusieve first-time korting samengesteld. Zolang u nog nooit eerder in Gearbest heeft uitgegeven, kan deze aanbieding u gemiddeld €18 besparen.

Hoe lang gaat Gearbest Korting mee?

Sommige van de Gearbest Korting zijn lang geldig, maar sommige hebben slechts een korte vervaltijd. Voordat u de Aanbieding gebruikt, kunt u de vervaldatum van elk van uw Gearbest Kortingscode in uw persoonlijke account op gearbest.com controleren.

Hoe contact opnemen met Gearbest?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Gearbest, zoek dan de overeenkomstige "Contact Customer Service" of "Online Contact" in Gearbest en stuur een bericht naar de klantenservice. Over het algemeen staat deze knop onder aan gearbest.com. als u vindt dat online communicatie niet duidelijk genoeg is, kunt u er ook voor kiezen om contact op te nemen met Gearbest via telefoon, e-mail, enz.