nlkorting.org

I Mania Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek I Mania
  • Alle
  • Codes
  • Deals

I Mania Beoordelingen

N V
2020-05-20 07:28:44

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.Heel goede klantenservice.Zonder probleem retour gekregen nadat artikel niet goed werkte.Top

Danielle Roodnat-Coenen
2020-05-14 19:44:33

Retouren, geen probleem, top service

Ik had een telefoonfront glas besteld en nog niet ontvangen, maar bleek dat ik ervoor een verzekering had. Dus toch geannuleerd via een mail, binnen 1 uur kreeg ik een creditmail, en 1 dag later stond het geld al op mijn rekening. Top service! No problem! Money back

acheyy
2020-05-13 20:10:10

Ik ben zeer tevreden met de service

Ik ben zeer tevreden met de service. De kwaliteit van de kabel is zelfs hoger dan mijn verwachtingen. mocht ik het weer nodig hebben zal ik zeker weer hier bij imania bestellen. top!

Ana Cetina
2020-05-13 16:19:32

Beste prijzen en super vriendelijk!

De beste prijzen online. Ook een super vriendelijke reactie van de klantendienst en vlotte afhandeling bij een annulatie. Ik bestel zeker weer bij i-Mania!

Bas Vermeer
2020-05-13 14:24:18

Uiteindelijk netjes afgewerkt!

begin April een bestelling geplaatst en 6 weken later nog niets ontvangen. Tot 2 maal toe een mailtje gestuurd met de status maar geen reactie. Ik wil graag telefonisch in contact komen maar niet mogelijk, via contact formulier aangevraagd om terug te bellen, helaas ook niet gebeurd.. Heb weinig vertrouwen in een goede afloop. Uiteindelijk toch in contact gekomen en klacht is uiteindelijk adequaat en goed opgelost!

Fabiaan de smet
2020-05-02 11:05:41

Top service

Voor mij een aanrader , top service en heel snel afgehandeld . Dankje wel voor alles grtjes uit Belgie :-)

Koen Karen Vastesaeger - Verhaegen
2020-04-25 06:34:08

zeer betrouwbaar en uitmuntende communicatie!

i- Mania is een partner van Bol.com en wat mij bertreft een zeer betrouwbare!Mijn product , (een bluetooth speaker aan een onklopbare prijs), moest vanuit China komen en dat duurde dus erg lang omdat het land in lockdown zat.Veelvuldig mailde ik over de wherebouts van mijn product, en de dame die mijn mails beantwoordde, Jessica, wist mij steeds snel en correct te informeren!Ze stelde me ook voor om mijn geld terug te betalen, maar door Jessica haar info vertrouwde ik de zaak voor 100%. Nu geniet ik al een weekje van mijn speaker en dat dank ik dus aan i-mania. Maar mijn dank gaat vooral naar Jessica: snel antwoord, correct, en steeds met een 'goeie avond', 'fijne dag', ... !

Charita
2020-04-23 19:26:15

Super bedrijf

Super bedrijf! Ik had een "Buiten noodsituaties draagbare Hand Power Dynamo Hand Crank laden USB lader (zwart)" besteld via Beslist. Ik had een mail gestuurd dat ik het nog niet had ontvangen en of ze wisten hoelang het duurde en of ik anders mijn geld terug zou kunnen krijgen. Kreeg heel snel een mail terug en ze had uitgelegd dat het niet kon worden uitgeleverd vanuit de leverancier en hebben mijn order geannuleerd. En heb netjes en ook snel mijn geld weer terug gekregen. Via de mail ook een aardige mevrouw, die goed en snel heeft gehandeld. Dikke duim omhoog!

Stijn van den hout
2020-04-22 19:32:40

Fantastisch bedrijf!

Fantastisch bedrijf!Toen ik op de site keeke en zo goedkope producten zag was ik meteen op deze pagina gaan checken en naar deze review heb ik het besteld. Zelfs in corona tijd werd het optijd geleverd. Dus mensen vertrouw je deze site niet ik kan je geruststellen je wordt niet opgelicht.

RAMAN CEDRIC
2020-04-21 15:04:07

in moeilijke tijden heeft deze on line…

in moeilijke tijden heeft deze on line shop een sterk team klaar staan voor zen klanten beetje lange levering maar een super service.en correcte info ten alle tijden.een aanrader en zeker voor een vervolg.

D. Vermeersen
2020-04-19 08:03:33

Perfecte service

Prima service na ontvangst verkeerd product. Keurig netjes opgelost!

Ennio
2020-04-14 19:27:22

Top service vanwege de klantendienst

Top service vanwege de klantendienst, met name Jessica. Een kabeltje dat ik aangekocht had via de site bleek bij levering niet te werken. Wanneer ik de klantendienst hierover contacteerde, kreeg ik de volgende werkdag reeds een antwoord. Er werd direct een nieuw exemplaar opgestuurd zonder problemen.

Marcel ten Pas
2020-04-13 08:53:39

Perfecte service

Per vergissing een verkeerd scherm voor m'n mobiel besteld, maar via enkele mailtjes alles opgelost. Bereikbaarheid en reactiesnelheid via de mail is perfect. Deze site is een aanrader.

S. van der Veen
2020-03-30 13:01:52

Jessica is een topper!

Een petje besteld dat door de Corona crisis een erg lange levertijd had, om die reden ben ik overgegaan in annuleren. Hiervoor was alle begrip en had mijn geld terug binnen 24 uur.Complimenten aan Jessica die alles snel en ontzettend vriendelijk heeft opgelost, een echte topper!!S. van der Veen

Emil Bakker
2020-03-27 14:32:04

Goed voor elkaar!

Voor het eerst kennis gemaakt met dit bedrijf. Helaas bleek het door mij bestelde app. niet leverbaar op korte termijn. Goede communicatie hierover ontvangen en betaalde bedrag snel terug ontvangen op mijn rekening. Professionele club.

FAQ for I Mania

Heeft I Mania korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten en het klantenbestand uit te breiden, heeft I Mania speciaal voor de nieuwe klanten het eerste kortingsbeleid opgesteld. Als nieuwe klant van I Mania kunt u gemiddeld €46 besparen bij het betalen van de eerste rekening.

Hoe lang gaat I Mania Aanbieding mee?

I Mania is van mening dat elke klant begrijpt dat Korting van I Mania moet worden gebruikt binnen de geldigheidsperiode. Sommige klanten van I Mania kunnen echter in de war raken over Kortingscode die gericht zijn op vaste goederen. deze I Mania Aanbieding moeten worden ingewisseld voordat de goederen zijn uitverkocht.

Hoe contact opnemen met I Mania?

Om klanten van I Mania een betere koopervaring te bieden, zijn er overeenkomstige contactgegevens voor de klantenservice op i-mania.nl. en de klantenservice van I Mania zal 24 uur per dag online consultingservices bieden aan klanten van I Mania om hun problemen zo snel mogelijk opnieuw af te spelen en op te lossen bij i-mania.nl.