nlkorting.org

Keuken Concurrent Aanbieding & Korting November 2020

Bezoek Keuken Concurrent
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Keuken Concurrent Beoordelingen

Cafe op den hoek
2020-05-18 13:49:35

zeer tevreden

zeer tevreden over de verkoop en het monteren.fijne jongens

ton van der veen
2020-05-16 15:58:09

Compliment aan Wesley vd Aar voor de…

Compliment aan Wesley vd Aar voor de klantgerichte behandeling van ons bij Keukenconcurrent in Zoetermeer op 16 mei 2020. Hij heeft de klantwens goed vertaald en was niet opdringerig. Dat maakte dat we vandaag de koop voor een nieuwe keuken hebben kunnen sluiten. Ga zo door!

Rico Mortier
2020-05-15 16:42:17

Locatie Hulst

Locatie Hulst, adviseur Jan Willem.Na een hartelijk onthaal, onze wensen voorgesteld.De adviseur, ging aan de slag om ons wensen te vervullen, dit deed hij door mee te denken en het geheel in het budget te plaatsen dat wij hadden.3 D van de keuken was dezelfde dag nog gemaakt, en ook gelijk een afspraak voor in te meten. Dit alles vinden wij dat Jan Willem een top adviseur is die de wensen van de mensen werkelijkheid laat worden.Mortier.

sylvia van haaften
2020-05-11 10:42:36

Aanschaf geheel nieuwe keuken.

Voor het kopen van een nieuwe keuken wil je de tijd nemen. Bij de eerste binnenloop had ik net aan genoeg tijd, de verkoper moest daarvoor wel zijn volgende afspraak verzetten. De 2de keer na het inmeten had ik een afspraak op een zaterdag, een commerciële dag werd mij verteld. Ik had na het inmeten en na het overdenken van het keukenontwerp toch nog wat aanpassingen om mijn keuken zo te maken als ik wilde. Ik heb die tijd genomen maar of dat mij in dank werd afgenomen... Verder goed advies van de verkoper! En uiteindelijk straks een mooie keuken met alleswat ik wilde.

Roy Deumens
2020-05-10 17:50:44

Vandaag geholpen door Dinçer Günay in…

Vandaag geholpen door Dinçer Günay in de vestiging te Heerlen. De intentie om daadwerkelijk een keuken te kopen was niet aanwezig. Toch na een gesprek en het opmaken van een offerte met een goed gevoel en een keuken rijker naar huis gegaan. Voorheen bij Ikea al een keuken laten ontwerpen (waarop ikzelf concessies heb gedaan om de prijs te drukken), om een realistisch beeld te krijgen van de prijs. Met deze prijs in mijn hoofd een keuken laten ontwerpen. De verkoper nam als uitgangspunt de keuken precies zoals ik hem wilde hebben en niet het budget. Goed geadviseerd omtrent de onderdelen waar je wel, of juist niet op moet/kunt besparen waarna ik voor een prijs, waarvoor ik hem bij Ikea nog niet zou krijgen, een mooie keuken heb gekocht. Ik hoop oprecht dat de service evengoed is geregeld.

RD
2020-05-08 11:54:46

Onverwachtse koop

Afgelopen week zijn wij naar KeukenConcurrent Westpoort geweest om een kijkje te nemen, onze keuken was aan een verandering toe. Het was niet de planning om een keuken samen te stellen en te kopen. Heer Arend was zo vriendelijk om ons de nodige informatie te geven over alles en nog wat. Uiteindelijk zijn wij de deur uitgegaan met een keuken naar ons smaak die óók nog eens binnen ons budget valt.Arend bedankt!

Nora
2020-05-07 12:49:40

Toppers

Helemaal tevreden! Youssef van Amsterdam west poort heeft me top geholpen. Niets was teveel gevraagd gekeken wat de mogelijkheden waren in de keuken ruimte verschillende opstellingen gemaakt, in de showroom laten zien welke mogelijkheden er zijn en uiteindelijk een prachtige keuken samengesteld tegen een mooie prijs. Als je een keuken nodig hebt raadt ik aan om langs te gaan bij Keukenconcurrent in Amsterdam Westpoort

Marie
2020-05-07 04:53:19

Prachtige keuken besteld ,geleverd en…

Prachtige keuken besteld ,geleverd en gemonteerd . Alles ging super ,we zijn erg blij met het eindresultaat .

Cindy Grissen-wijtsema
2020-05-06 18:36:26

Top geholpen.

Vandaag bij keuken concurrent Heerlen geweest, waar we Fantastisch geholpen zijn door Dincer. We kwamen binnen met een tekening van een keuken die we in Duitsland hadden laten maken en hadden de vraag of we de keuken ook bij hun voor dat geld konden krijgen. Een beetje sceptisch in eerste instantie is dincer gaan kijken wat hij voor ons kon doen. We hebben samen kleuren, handvaten, oven, kookplaat en noem maar op uitgezocht. Uiteindelijk is het hem gelukt om de keuken met wat kleine aanpassingen wat betreft de veiligheid, afwerkingen en betere opties voor ongeveer hetzelfde bedrag te kunnen laten maken. We hebben dus ook gelijk besloten de keuken te kopen. Nu moeten we wachten tot het zover is en de keuken ook daadwerkelijk geplaatst kan worden.

Brouwers
2020-05-04 09:22:26

Van het begin tot het einde goed…

Van het begin tot het einde goed begeleid. Inmiddels staat de keuken er en wij zijn er superblij mee.

Mo
2020-05-03 14:04:22

Arend heeft mij echt goed geholpen

Arend heeft mij echt goed geholpen. Zijn begonnen bij de basis en uiteindelijk bij een te gekke keuken geëindigd. Had zelf veel vragen over de apparaten en verschillende materialen, daarin heeft hij heel erg goed kunnen adviseren. Vooral het feit dat hij zo lang zijn tijd nam om elke vraag te beantwoorden, dingen op te zoeken en vergelijken was erg fijn.Dank!

niek meijer
2020-05-02 13:25:17

Keukenconcurrent

KeukenconcurrentDoor Youssef geholpen, mijn complimenten voor de service, voelt totaal niet of er iets aan je verkocht word. Denkt heel goed mee, uiteindelijk super blij met het eindresultaat. En voor de prijs hoef je het niet te laten!! Wil je persoonlijk geholpen worden en dat er mee gedacht word aan zaken waar jij niet aan denkt, en niet teveel betalen, ga naar keuken concurrent!

Ale Penders
2020-05-02 06:53:56

Ton Verpoort uit Heerlen

Deze review is voor de goede hulp die Ton Verpoort ons heeft gegeven bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij nam alle tijd en gingen pas weg toen de hele meubelboulevard al leeg was, om alle details goed uit te werken. Ga zeker langs en vraag naar Ton in Heerlen. Hij is recht voor de raap en zorgt ervoor dat je pas weggaat als je tevreden bent.

Youssef
2020-05-01 19:34:26

Bedankt

Alles was top van het begin van de contract tot het einde van het verplaatsing. Nogmaals bedankt.

marcel
2020-04-29 15:11:38

Vanaf de showroom tot de levering van…

Vanaf de showroom tot de levering van de keuken geen problemen en alles naar wens verlopen

FAQ for Keuken Concurrent

Heeft Keuken Concurrent korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten van Keuken Concurrent een betere winkelervaring te bieden, biedt Keuken Concurrent een exclusieve korting op de eerste bestelling aan de nieuwe klanten. Zolang je de speciale korting van Keuken Concurrent gebruikt, kun je €38 besparen op gemiddelde. Mis het niet!

Hoe lang gaat Keuken Concurrent Kortingscode mee?

Voor elke Keuken Concurrent Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 80% korting en voordelen met Keuken Concurrent Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als Keuken Concurrent Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Keuken Concurrent?

Als je suggesties, meningen of vragen hebt over de diensten of producten van Keuken Concurrent, kun je de knop 'Contact opnemen met klantenservice' vinden die is ingesteld door Keuken Concurrent en het telefoonnummer en adres van Keuken Concurrent op elke pagina van keukenconcurrent.nl. voeg gewoon e-maildetails toe en klik op de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" om online te communiceren met de klantenservice van Keuken Concurrent. De klantenservice van Keuken Concurrent streeft ernaar klanten een goede service-ervaring te bieden.