nlkorting.org

Mobile Supplies Kortingscode & Aanbieding Oktober 2021

Bezoek Mobile Supplies
  • Alle
  • Deals

Mobile Supplies Beoordelingen

Mark
2020-05-19 14:24:27

Prima service en kwaliteit.

Jeanette Roobol
2020-05-11 21:23:14

Snelle levering en goede afhandeling

Snelle levering. Goed verzorgde verpakking. Retour levering is prima geregeld en nieuwe artikel weer snel geleverd.

Hennie Oosting
2020-05-11 12:42:03

Super service

Super service! Als iets niet goed gegaan is vanuit de klant wordt het zonder moeite en extra kosten opgelost. Kom hier zeker terug.

Daniel
2020-05-05 19:54:41

Zeer correcte klantendienst !

Ik had 2 screenprotectors besteld voor mijn gsm. Twee dagen na levering vervang ik mijn screenprotector en stel vast dat in het 2e doosje geen glas zit. Heb dit per email gemeld en krijg spontaan antwoord dat een nieuwe screenprotector verstuurd is !!

Marianne
2020-05-01 18:41:00

FANTASTISCH SERVICE!!!!!

FANTASTISCH SERVICE!!!!!. Ik had een artikel besteld dat beschadigd was, volgens mij.Mailtje verzonden en zonder moeilijk te doen zonden ze mij een nieuw artikel.Achteraf bleek dat ik HELEMAAL VERKEERD zat

Renate
2020-04-30 20:09:02

Kapotte oplader, problemen met verzending

Ik had een samsung oplader besteld. Deze ook ontvangen maar hij functioneert niet naar behoren. Hierover gemaild, mijn vraag werd snel beantwoord! Alleen zou ik een nieuw snoertje krijgen en deze was, 2 weken later, nog steeds niet binnen. Volgens de reacties op mijn mailtjes hierover was er al 2x een kabeltje opgestuurd. Adres klopt gewoon en alle andere pakketjes kwamen probleemloos binnen. Ik heb nog nooit gehad dat iets 2x kwijt raakt in de post, echt heel vreemd. Uiteindelijk kreeg ik, na 2.5 week, alsnog mijn vervangende kabel. Opgestuurd met track en trace. Met als kadootje nog een extra kabel. Uiteindelijk dus netjes opgelost.

Robin
2020-04-30 16:00:50

Onhandige verpakking, fijne klantenservice.

Aantal keren gehad dat een screenprotector op de website niet duidelijk omschreven staat, er zijn geen instructies en ook in de verpakking zaten in mijn geval meerdere keren niet of nauwelijks instructies. Meestal kom ik er dan wel uit door online te zoeken, maar dan moet je maar net een zelfde soort protector kunnen vinden waar wel instructies voor te vinden zijn. Dit keer zat de protector in de verpakking van een andere protector, waar wel maar dus verkeerde instructies op staan. Zonder echt goed op te letten heb ik deze instructies gevolgd, welke dus niet zorgen voor een goede aanbrenging. Na mijn onvrede te delen is mij echter zonder moeilijk te doen geld terug of een nieuw exemplaar aangeboden, de klantenservice afhandeling is dus erg prettig. Ik hoop dat er wordt nagedacht over het in de toekomst wel meeleveren of op de website publiceren van duidelijke instructies voor de protector in kwestie.

Alex
2020-04-22 10:43:50

Goede klantenservice

Bij Mobile Supplies krijg je snel antwoord op je vragen over je bestelling. Door omstandigheden heeft het pakket langer op zich laten wachten dan verwacht werd. Dit is goed opgepakt door Mobile Supplies dus hierbij mijn complimenten.

Kadir Erkoc
2020-04-09 08:13:34

Suppersnelle reactie en oplossing zelfs…

Suppersnelle reactie en oplossing zelfs nu in de covid 19 tijd.

Zakaria Ibnu Moustapha
2020-03-30 12:02:40

Bespelling geplaatst

Goede communicatie en uitleg naar aanleiding van slechter bereikbaarheid ivm corona crisissituatie

Wilma Kruizinga
2020-03-18 14:05:02

Afspraken worden nagekomen, snelle en goede levering.

De ochtend na mijn geplaatste bestelling, die ik de avond ervoor geplaatst had, telefonisch mijn bestelling nog aan kunnen passen. Dat ging nog en ik heb mijn bestelling de dag erna al in goede orde ontvangen.Dit vindt ik nou top.

Mevrouw
2020-03-16 09:48:44

Nette service

Nette service, zeer klantgericht!

Glenn Eijkhout
2020-03-14 10:25:25

kapotte ontvangen levering

ik had helaas een kapot glasbeschermlaag ontvangen wat natuurlijk kan gebeurd en niet eens door het bedrijf zelf kan komen!, een zeer snelle reactie terug op mijn vraag voor een andere mogelijkheid en een goede passende oplossing aangeboden gekregen.kortom zeer tevreden over dit bedrijf en zal hier vaker wat gaan bestellen!

Mevrouw veroude
2020-03-03 16:20:32

Contact winkel

Na enig mail contact, telefonisch contact gehad en alle problemen waren snel opgelost!

Maria Breederveld
2020-03-02 18:17:49

Top!

Ik had een bestelling geplaatst. Alle producten zijn binnen 2 dagen bezorgd, zelfs het product waarvan op de site stond dat het iets langer kon duren i.v.m voorraad. Super snelle levering dus en zeer tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

FAQ for Mobile Supplies

Heeft Mobile Supplies korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Mobile Supplies. Met deze korting kunt u 35% besparen op de eerste aankoop van Mobile Supplies. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 20 verschillende Mobile Supplies Kortingscode, ga naar nlkorting.org en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Hoe lang gaat Mobile Supplies Aanbieding mee?

Onderaan de Mobile Supplies Aanbieding, zal Mobile Supplies een geldigheidsperiode instellen, die gebruikt kan worden vóór de vervaldatum. Sommige Mobile Supplies Kortingscode hebben echter geen vervaldatum. Zo'n Mobile Supplies Korting kan worden gebruikt voordat de promotieproducten uitverkocht zijn.

Hoe contact opnemen met Mobile Supplies?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Mobile Supplies, kunt u communiceren via de overeenkomstige \"Contact Customer Service\" of \"Online Contact\" in Mobile Supplies. Over het algemeen staat deze knop onder aan de homepage van mobilesupplies.nl.