nlkorting.org

Simba Sleep Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Simba Sleep
  • Alle
  • Deals

Simba Sleep Beoordelingen

lijanne van den brink
2020-01-30 18:42:49

Simba hybrid

Eind 2017 een Simba matras gekocht. Helaas is het matras inmiddels helemaal doorgelegen en liggen we in een kuil. Contact opgenomen met Simba, binnen een dag hadden we bericht terug, gegevens ingevuld, een dag later kregen we de melding. Dat we een nieuw matras kregen, en nog een dag later was deze in huis. Super Service van Simba, en nu hopen dat deze niet doorzakt!

Tamara Kamerman
2020-01-13 21:49:10

Ons matras was na 3 jaar ingezakt

Ons matras was na 3 jaar ingezakt. Nadat we dit hadden aangegeven kregen we binnen enkele dagen een nieuw matras opgestuurd. Super service!

Karin de Leeuw
2019-06-22 04:41:05

Heerlijk matras.

Zeer snelle levering. Wat een heerlijk matras. Eindelijk geen rugklachten meer en droom weer fijn.

Bodemprijs Aankoopmakelaar
2019-04-04 09:08:02

Zoekgeraakt matras

Zoekgeraakt matras. Heel vervelend maar zij hebben het op zich genomen! Helemaal top want wij hadden niks te tekenen gekregen toe het werd opgehaald. Heel fijn dat het zo is opgelost

Maurits van der Schraaf
2019-01-21 13:25:32

Uitstekend matras

Uitstekend matras, en ook de bijbehorende kussens zijn erg fijn.Verder geeft dit bedrijf een excellente service (goed bereikbaar, houden zich aan afspraak, coulant). Enige minpunt is dat ze Post NL @home als vervoerder gebruiken, die het bij mij nogal heeft laten afweten. Maar alles netjes opgelost door Simba, inclusief tegemoetkoming voor het ongemak. Goed bedrijf, prima zakendoen.

Bartels
2019-01-19 20:27:09

Verlost van rug en nekklachten!

Ik heb al langere tijd last van rug en vooral nekklachten. Simba gekocht omdat we daarop mochten proefslapen. De eerste nachten waren even wennen maar nu wil ik nooit meer anders; in combinatie met het Simba hoofdkussen helemaal van mijn rug en nekklachten verlost! Enkel en alleen spijt dat ik de Simba niet veel eerder aangeschaft heb!

Gast
2018-12-10 12:06:59

Matras helaas te warm, bezorgen snel, ophalen helaas iets minder.

Na het lezen van de positieve reviews besloten het Simba matras te bestellen en te proberen. Bezorging ging goed, donderdagavond besteld, op zondag bezorgd.Na 3 nachten op het matras geslapen te hebben besloten het terug te sturen. Ik zelf lag niet lekker op het matras en kreeg last van tintelende armen en zakte er voor mijn gevoel te diep in weg (90KG). Mijn vriendin vond het matras wel erg lekker liggen, echter beiden vonden we het matras zelfs in de winter al te warm.Ook geurt het matras behoorlijk. De kamer waar het matras in gestaan heeft tot het weer opgehaald is ruikt na een aantal dagen zelfs nog steeds naar het matras. Het is niet echt een vieze geur, maar je ruikt het wel.Het terugsturen van het matras was geen enkel probleem. Het maken van de afhaalafspraak ging de eerste keer wel mis. Ik kreeg op de afgesproken dag geen bevestiging en het bleek dat de transporteur geen ophaalopdracht had gekregen. De tweede poging ging het goed.Donderdag opgehaald en maandag al het geld terug op de rekening.Op zich dus een redelijk positieve ervaring met het bedrijf, jammer dat het matras niets voor ons bleek te zijn.

daphne koer
2018-11-02 10:08:41

Matras ligt heerlijk.

Matras ligt heerlijk.Wat opvalt is dat vanaf nacht 1 mijn man en ik weer dromen...echt bizar.Ook de klantenservice verdient een pluim!Ontzettend vriendelijk en bereid net dat stapje harder te doen! 5 sterren

Sanne G.
2018-09-01 18:02:19

Even een paar weken wennen, nu ligt het heerlijk

Ik moest even een paar weken wennen, je zakt een beetje weg in het matras en ik was bang dat het te zacht zou zijn. Maar niks was minder waar, nu ik gewend ben spendeer ik soms zelfs hele zondagen in bed, het matras is stevig genoeg en vormt zich naar je lichaam. Dik tevreden dus!

Carola
2018-08-29 21:51:03

Het matras is echt dé beste aankoop…

Het matras is echt dé beste aankoop die wij in lange tijd deden! Of je nu op je zij rug of buik slaapt alles ligt lekker nergens een drukpunt van of een veer of een bobbel maar heerlijk op een wolk liggen. Super

Esmeralda Babahmetovic
2018-08-29 10:42:24

Ik slaap vanaf dag 1 heerlijk

Ik slaap vanaf dag 1 heerlijk, echt een aanrader!

Marion B.
2018-08-28 09:51:03

Sleeping beauty

Matras slaapt heerlijk. Ondersteuning overal en veel minder last van mijn rug. Echt veel minder.

Quincy R.
2018-08-28 09:43:04

Dit matras is 1 uit 1000

Dit matras is 1 uit 1000. Licht echt super fijn! <3

I b.
2018-08-28 08:56:08

Uitstekende matras

Uitstekende matras, ik slaap heerlijk !

G.
2018-08-28 07:40:29

Eindelijk weer wakker worden zonder…

Eindelijk weer wakker worden zonder rugpijn! Moest één weekje wennen maar ben nu helemaal happy met Simba. Eerst Emma gehad maar dat had niet het gewenste resultaat. Simba is een stuk steviger wat voor mij persoonlijk lekkerder ligt en dus ook beter voor mijn rug blijkt te zijn.

FAQ for Simba Sleep

Heeft Simba Sleep korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Simba Sleep de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de simbamatras.nl. u kunt de exclusieve Aanbieding van Simba Sleep rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat Simba Sleep Coupon mee?

Voor de Simba Sleep Aanbieding binnen het gebruikte tijdsbereik, kan het met succes worden gebruikt. Echter, voor Simba Sleep Kortingscode die alleen kan worden gebruikt bij bestellingen van een bepaald type product, moet je ze gebruiken zodra de producten beschikbaar zijn om te voorkomen dat je de speciale kortingen mist.

Hoe contact opnemen met Simba Sleep?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Simba Sleep een klantenservicekanaal geopend bij simbamatras.nl. u kunt op de knop "Online contact" of "Contact opnemen" op de officiële website van Simba Sleep klikken om deze specifieke diensten bij Simba Sleep te ontvangen, die u veel kunnen helpen.