nlkorting.org

Vandebron Kortingscode & Korting September 2021

Bezoek Vandebron
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Vandebron Beoordelingen

Gerjan
2020-03-24 14:59:56

Ik had wat zorgen toen ik signalen…

Ik had wat zorgen toen ik signalen kreeg over het uitbetalen van de eindafrekening. Je kan er vanalles van vinden (6 weken voor het opmaken van de afrekening, 2 weken voor het uitbetalen en dat je bij een stornering je cashback kwijt bent) maar bij mij is het volgens het boekje gegaan. Ik had bij mijn vorige energieleverancier bijvoorbeeld binnen wel na 4 dagen eindafrekening en geld binnen, het kan dus anders. Ze hebben bij mij dus gedaan wat geschreven staat.Ik vind dat deze termijnen wel korter kunnen, dat is minder onvrede en betere service. Daarom 4 sterren.

Annelies
2020-01-23 10:24:16

Cashbackkorting top!

Ik lees veel negatieve verhalen over de cashbackkorting, maar daar ben ik juist heel positief over! Net mijn jaarafrekening gekregen en daar is zowel de welkomstkorting die wij kregen als nieuwe klant, als de vriendenkorting doordat ik een nieuwe klant heb aangeleverd keurig in verwerkt. Scheelt toch mooi €270,-! Enige nadeel vind ik dat ze eenzijdig het maandbedrag wijzigen. Dat kun je dan zelf wel weer terugdraaien, maar je merkt het vaak pas als het hogere maandbedrag al een keertje is afgeschreven. Het zou netter zijn als je daar van tevoren schriftelijk van op de hoogte wordt gesteld, zodat je het zelf bij kunt stellen voordat het wordt afgeschreven.

Tim
2020-01-20 20:22:09

Geen problemen gehad

Geen problemen gehad. Niets op aan te merken.

FAQ for Vandebron

Heeft Vandebron korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Vandebron. Met deze korting kunt u 60% besparen op de eerste aankoop van Vandebron. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 16 verschillende Vandebron Kortingscode, ga naar nlkorting.org en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Hoe lang gaat Vandebron Aanbieding mee?

Onderaan de Vandebron Aanbieding, zal Vandebron een geldigheidsperiode instellen, die gebruikt kan worden vóór de vervaldatum. Sommige Vandebron Kortingscode hebben echter geen vervaldatum. Zo'n Vandebron Korting kan worden gebruikt voordat de promotieproducten uitverkocht zijn.

Hoe contact opnemen met Vandebron?

Je kunt contact opnemen met Vandebron via de contactpagina van Vandebron op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop \"Contact\". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar Vandebron te sturen. voor veelgestelde vragen biedt Vandebron een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.