nlkorting.org

Vandebron Kortingscode & Korting Oktober 2020

Bezoek Vandebron
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Vandebron Beoordelingen

Gerjan
2020-03-24 14:59:56

Ik had wat zorgen toen ik signalen…

Ik had wat zorgen toen ik signalen kreeg over het uitbetalen van de eindafrekening. Je kan er vanalles van vinden (6 weken voor het opmaken van de afrekening, 2 weken voor het uitbetalen en dat je bij een stornering je cashback kwijt bent) maar bij mij is het volgens het boekje gegaan. Ik had bij mijn vorige energieleverancier bijvoorbeeld binnen wel na 4 dagen eindafrekening en geld binnen, het kan dus anders. Ze hebben bij mij dus gedaan wat geschreven staat.Ik vind dat deze termijnen wel korter kunnen, dat is minder onvrede en betere service. Daarom 4 sterren.

Annelies
2020-01-23 10:24:16

Cashbackkorting top!

Ik lees veel negatieve verhalen over de cashbackkorting, maar daar ben ik juist heel positief over! Net mijn jaarafrekening gekregen en daar is zowel de welkomstkorting die wij kregen als nieuwe klant, als de vriendenkorting doordat ik een nieuwe klant heb aangeleverd keurig in verwerkt. Scheelt toch mooi €270,-! Enige nadeel vind ik dat ze eenzijdig het maandbedrag wijzigen. Dat kun je dan zelf wel weer terugdraaien, maar je merkt het vaak pas als het hogere maandbedrag al een keertje is afgeschreven. Het zou netter zijn als je daar van tevoren schriftelijk van op de hoogte wordt gesteld, zodat je het zelf bij kunt stellen voordat het wordt afgeschreven.

Tim
2020-01-20 20:22:09

Geen problemen gehad

Geen problemen gehad. Niets op aan te merken.

FAQ for Vandebron

Heeft Vandebron korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de nieuwe Vandebron -klanten voor het eerst een bevredigende ervaring te bieden, heeft Vandebron een speciaal preferentieel beleid voor de nieuwe klanten ingevoerd. Laat gewoon de Vandebron Kortingscode zien die je hebt gekregen bij het betalen bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Vandebron Kortingscode mee?

De meeste Vandebron Aanbieding zijn niet permanent geldig. Het is beter om te zeggen dat in het algemeen Vandebron Kortingscode van een andere handelaar niet permanent geldig is. Gebruik de Vandebron Korting zo snel mogelijk om de maximale kortingen voor uw aankoop te krijgen.

Hoe contact opnemen met Vandebron?

Om klanten beter op tijd en effectief advies te kunnen bieden, opende Vandebron een klantenservicekanaal. u kunt de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen met klantenservice\" vinden en erop klikken op Vandebron, en de klantenservice van Vandebron zal u 24 uur per dag van dienst zijn.