nlkorting.org

Yourhosting Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Yourhosting
  • Alle
  • Deals

Yourhosting Beoordelingen

Bas
2020-05-02 08:17:01

Ik was aan het chatten met Jan Frans

Ik was aan het chatten met Jan Frans. Jan Frans is een kundig man en weet je goed te helpen om je website draaiende te krijgen. Gister had ik namelijk ook gechat met 1 van zijn collega's die zelf niet kundig was met het technische gedeelte van Wordpress, wat ook logisch is binnen een organisatie. Maar het voelde alsof mijn puzzel ongeveer op de juiste plek lag en de stukjes in de juiste gedeeltes lagen en Frans daarbij net alle puzzelstukjes in elkaar wist te schuiven of voor mij goed te leggen. Bedankt Jan Frans.

T. Verster
2020-04-29 13:17:24

Stephanie had ik aan de'chat' Dat…

Stephanie had ik aan de'chat' Dat leverde een prettig gesprek op, waarin me dingen werden duidelijk gemaakt en problemen werden opgelost. Ook haar toon was aangenaam professioneel

Xenia
2020-04-24 08:02:13

Geweldig geholpen via chat en…

Geweldig geholpen via chat en teamviewer. Probleem dat al tijden speelde in 1 keer opgelost!

Rebelbass
2020-04-21 11:19:55

Fijne top service

Fijne service! Samen met een aardige expert ( Jan de Vries) de nieuwe instellingen checken in apple mail via teamviewer. In 10 minuten alles gepiept. en ook nog goede tips gekregen gisteren met de dame ( ben even haar naam kwijt) via de chat. Die dus weer een expert in heeft geschakeld en dat alles onder de noemer 'service'. ik vind het geweldig.Dank! en blijf gezond allemaal, groet Aïda

Eric de waal
2020-04-20 16:31:47

Goed geholpen door Jan Frans

Goed geholpen door Jan Frans. Wat probleempjes met de e-mail, maar gelukkig snel opgelost. Prima.

Katja
2020-04-17 08:16:40

Snelle en vriendelijke online support…

Snelle en vriendelijke online support bij het aanpassen van mijn pakket. Met begeleiding via de chat was de aanpassing snel geregeld.

Carin
2020-04-17 08:13:36

Erg goede service

Erg goede service en hulp met alle verschillende vragen over website bouwen, online zetten van de website en welke vragen je maar hebt over je website of de producten van yourhosting!

Steven Kik
2020-04-17 07:15:09

Hulp bij re-start

Door een recente hack was mijn email niet langer niet beschikbaar en ik heb niet de kunde om dit zelf op te lossen. Ik ben uiteindelijk direct geholpen door het Your Hosting Team en men heeft binnen enkele minuten mij weer op gang geholpen. Zeer ervaren en kundige assistentie, top !

My Sunny Tenerife
2020-04-15 12:11:57

Hallo Your Hosting,uitstekend hulp van Frouwke.

Hallo Your Hosting,Hartelijk dank voor de goede service aan de telefoon van een zeer vriendelijke en correcte tevens goed op de hoogte met alle zaken, de naam van de telefoniste was een Friese mevrouw haar naam is Frouwke echt petje af voor haar.Nogmaals bedankt,Hotze en Svetlana Walinga

Michaël den Hartog
2020-04-08 10:29:22

Fantastische reactie op mijn noodkreet.

Uitgaande mailserver werkte bij mijn pc niet meer, op Ipad kwamen geen mails meer binnen. Zaterdag via een omweg per mail dringend om hulp gevraagd. Maandagmorgen een bericht dat voor maandagmiddag om 14.30 uur een belafspraak was gemaakt. Toen in een half uur stap voor stap door het account gelopen, waarbij Jan Frans de Vries de besturing op afstand overnam: alles gecontroleerd, waar nodig opnieuw ingesteld en tenslotte getest. Werkt weer perfekt! Grote waardering voor de manier waarop Yourhosting reageerde en voor de manier waarop deze digibeet op een professionele, rustige manier door Jan Frans de Vries door het hele proces werd geleid. Mijn dank is groot! M.J. den Hartog.

Eveline
2020-03-18 12:20:45

Prettig en deskundig

Ik ben net zeer deskundig geholpen door Lieselot Verhulst. Ze is zeer rustig, begrijpt wat je bedoelt, lost dingen snel op en is zeer kundig. Zeer prettige ervaring!

Beeld-in-Huis
2020-03-10 11:40:14

Richard Sebregts heeft mij uitstekend…

Richard Sebregts heeft mij uitstekend geholpen bij het in orde maken van de instellingen op mijn iPhone. De manier waarop hij mij wegwijs maakte was snel en prettig.

Shirin
2020-02-11 15:32:19

Jerremey was erg geduldig en heeft mij…

Jerremey was erg geduldig en heeft mij en mijn collega heel goed geholpen,

arjan
2020-02-07 14:57:23

Super goed

Super goed. Alle problemen en more heel snel opgelost. Vriendelijk, aardig, deskundig, beleefd en to the point

Marianne Wiersema
2020-02-02 21:26:31

Goed, slecht , en uiteindelijk top door Jan Willem

Jarenlang producten en diensten afgenomen van Your Hosting.Eerst zeer tevreden, ook over klantenservice. Nu helaas niet meer omdat alles digitaal en via formulieren moet. Na veel tijdverspilling eindelijk telefonisch contact gehad met klantenservice. Opeens alles vlot, geduldig en zeer behulpzaam geregeld door Jan Frans de Vries. Een topper! Dankjewel Jan Frans!!!

FAQ for Yourhosting

Heeft Yourhosting korting voor nieuwe klant?

Ja. U bent bij ons aan het juiste adres, Yourhosting is erg vriendelijk voor de eerste keer dat klanten. Hier kunt u genieten van exclusieve Yourhosting kortingen op de eerste bestelling. je kunt bladeren op nlkorting.org en de exclusieve Yourhosting Kortingscode vinden, die je wat Yourhosting Aanbieding kan geven bij het betalen.

Hoe lang gaat Yourhosting Kortingscode mee?

Voor elke Yourhosting Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 60% korting en voordelen met Yourhosting Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als Yourhosting Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Yourhosting?

Als je suggesties, meningen of vragen hebt over de diensten of producten van Yourhosting, kun je de knop 'Contact opnemen met klantenservice' vinden die is ingesteld door Yourhosting en het telefoonnummer en adres van Yourhosting op elke pagina van yourhosting.nl. voeg gewoon e-maildetails toe en klik op de knop "Contact opnemen met klantenservice" om online te communiceren met de klantenservice van Yourhosting. De klantenservice van Yourhosting streeft ernaar klanten een goede service-ervaring te bieden.