nlkorting.org

Amazon Kortingscode & Aanbieding September 2022

Amazon Beoordelingen

leon
2019-01-17 16:43:56

dikke voldoende voor amazone.de

hoewel het bestelde product (schoenen) niet de juiste kleur had maar wel juiste merk en model en maat was,dit lag niet aan amazone maar bij de leverancier waar het verkeerd gemerkt wascontact gehad met klanten service ik werd vriendelijk te woord gestaan en een nette oplossing gevonden ik krijg het prijsverschil terug en in overleg houd ik het product ik tevreden en zij tevreden klantenservice werkt makkelijk via de appzij bellen u terug

Lena
2021-02-28 09:04:39

Binnen 2 dagen in huis

Binnen 2 dagen in huis. Laagste prijs en geen verzendkosten. Super!

Malon
2021-03-03 11:51:15

Goed gegaan!

Zag behoorlijk wat slechte reviews en had besloten Amazon daarom te vermijden, maar betreffende artikel was bij bol meerdere malen de prijs en bij andere webshops ook veel duurder of het verzenden veel duurder. Uiteindelijk toch maar geprobeerd met het "risico" een paar euro's kwijt te zijn... Maar volgende dag al geleverd, zoals beloofd! Was erg blij!

R.H.
2018-06-05 07:46:38

Fantastische webshop

Fantastische webshop! Zeer goede klantenservice en concurrerende prijzen. Je kunt zelfs retourneren als je de originele verpakking niet meer hebt, en als je even een e-mail naar de klantenservice stuurt (ik heb het wel in het Engels gedaan, er is later wel in het Nederlands terug gereageerd) storten ze ook de verzendkosten terug! Zeker aan te raden!

claudia
2020-06-18 05:37:24

Ik vind het een super bedrijf alles wat…

Ik vind het een super bedrijf alles wat ik bestel.komt nog eerder aan ook!! Niets op aan te merken

Thijs
2020-01-07 22:43:56

Scherpe prijzen en goede support

Qua prijzen altijd erg scherp en de Nederlandstalige support reageert relatief snel via mail. Leveringen tot nu toe altijd netjes binnen gehad en zonder problemen. De langere bezorgtijden heb ik aanvaard, want dat moet je ook niet verwachten zolang ze alles vanuit het buitenland naar Nederland sturen. Ik kijk positief aan tegen uitbreiding naar Nederland in dit jaar, waarbij ik verwacht dat leveringstijden van veel producten korter zullen worden.

Idree
2019-09-13 11:21:19

Amazon zelf is 5 sterren.

Amazon zelf is 5 sterren waardThird party sellers op Amazon vaak maar 1~2 sterren waard.Nvidia Shield via amazon zelf gehaald en teruggebracht zonder enige problemen.PC case fans gekocht via een third party seller "okluge" en ik kreeg niet mijn volledige aankoopbedrag + verzendkosten terug.Amazon gemaild want verzendkosten zit in't totaalbedrag. Zij hebben vervolgens mijn verzendkosten alsnog vergoed.

Marieke Hanssen
2020-12-29 17:37:38

Goede eerste ervaring!

In de drukke december maand een kado besteld omdat het prijsverschil zo groot was met andere winkels.Na het lezen van alle slechte recencies raakte ik lichtelijk in paniek! Wat als het niet op tijd geleverd wordt, kapot is of helemaal niet geleverd wordt...Zoals het omschreven werd zou het toch echt op tijd geleverd moeten worden. En jawel, het pakket kunnen traceren, iedere dag gebeurde er wat.En 4 dagen voor de verwachte leverdatum had ik het al binnen! Naar alle tevredenheid! Dus hopelijk worden de goede recencies ook gedeeld, bij deze!

Sam Bussel
2019-06-18 12:14:56

heel fijne website

heel fijne website. ik had een cd gekocht en betaald, kreeg ik 2 dagen daarna 0,20 cent terug omdat de prijs lager was geworden. voor de rest krijg ik altijd goed en snel de bestellingen binnen.

Anoniem
2018-06-27 20:12:49

Snel en goedkoper dan de rest

Snel en goedkoper dan de rest. Vooral prime is een aanrader!

FAQ for Amazon

Heeft Amazon korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten hebben een voorkeursbehandeling in Amazon. Om specifieker te zijn, als je een nieuwe klant bent van Amazon, ontvang dan gewoon Amazon Aanbieding voor nieuwe klanten en je krijgt een exclusieve korting wanneer je doorgaat naar de Amazon afrekenpagina.

Hoe lang gaat Amazon Coupon mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Amazon verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Amazon Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Amazon Korting op de website.

Hoe contact opnemen met Amazon?

Amazon stelt het klantenservicekanaal in op de amazon.de startpagina en elke gedetailleerde pagina waar het gemakkelijk is om de knop "Contact Customer Service" te vinden. Amazon -klanten kunnen amazon.de verschillende contactmethoden vinden op amazon.de om met de klantenservice te communiceren.

Geldige Aanbiedingen Net Zoals Amazon Actiecodes

 • 10%

  Korting
  DEALS Zorgdirect

  Zorgdirect Geeft Soms Tot Wel 10% Reductie Op Hun Services

  Verloopt 26-12-22
  Zie alle Zorgdirect Korting
 • verkoop

  DEALS Kadogalerie

  Eetbare Bloemen Zadenpakket Bedankt Voor €8,95 Aan Kadogalerie

  Verloopt 2-10-22
  Zie alle Kadogalerie Korting
 • verkoop

  DEALS Pricerebel

  Altijd Extra Korting Bij PriceRebel

  Verloopt 27-11-22
  Zie alle Pricerebel Korting
 • 40%

  Korting
  DEALS Bureaustoel.nl

  Neem Korting Tot -40% Op Werkstoelen Kassastoelen Baliestoelen En Loketstoelen Aan Bureaustoel.nl

  Verloopt 5-10-22
  Zie alle Bureaustoel.nl Korting
 • verkoop

  DEALS Kamer26

  Geniet Magneetbehang Glossy Whiteboard Laag Tot €165,00 Aan Kamer26

  Verloopt 5-10-22
  Zie alle Kamer26 Korting
 • verkoop

  DEALS The Funhouse

  Tepelklemmen Er Zijn 95 Producten Net Vanaf €12,50 Aan The Funhouse

  Verloopt 26-11-22
  Zie alle The Funhouse Korting
 • 78€

  Korting
  DEALS Vikingchoice

  JILONG Net Vanaf 19,78€ Aan Vikingchoice

  Verloopt 8-10-22
  Zie alle Vikingchoice Korting