nlkorting.org

Amazon Kortingscode & Aanbieding December 2023

ADVERTENTIE

 • amazon.de

  Probeer alle Amazon-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

  Amazon Beoordelingen

  Marijke Kusters
  2020-07-09 08:42:31

  Een dikke 10

  Een dikke 10, maar kijk uit WAAR je bestelt. Er staat een linkje onder de kassa WIE er levert, als dat in China is, weet je toch genoeg. NIET doen dan. Er zijn geboeg WESTERSE bedrijven die WEL leveren!!!

  Rex
  2018-10-16 21:05:39

  Service is erg goed

  Service is erg goed. Ik ben een Prime member en heb daardoor gratis verzenden, retouren en ook nog eens een leuk filmaanbod on demand.Retouren duren soms wat langer maar klantenservice contact is snel en makkelijk, ook is de verzending over het algemeen heel snel.

  Nassi Bo Beun
  2021-02-02 23:41:55

  Bijna 4 jaar Amazon.de ervaring

  In de jaren 00 gebruikte ik Amazon.com. Nu gebruik ik al bijna 4 jaar Amazon.de (Prime). Ander lid van het gezin heeft Amazon.nl Prime.VerzendingMeeste producten ontvang ik na 2-3 dagen, soms de volgende dag, soms duurt het weken (maar dan krijg je een bericht dat de levering uitgesteld is).PrijzenSommige artikelen zijn bij reguliere webshops goedkoper, zoals laatst een Xsarius Satmeter die in Nederlandse shops €99 kost maar bij Amazon €119.Wel opletten dus, maar over het algemeen zijn de prijzen laag. Je moet wel weten hoe je iets zoekt, daarbij is de "andere klanten kochten" handig. De niet-merkartikelen vermijd ik want die zijn niet altijd even degelijk (China-meuk). Prijzen tussen Amazon.de en Amazon.nl willen nog wel eens variëren.Retouren/service3x retour gehad, binnen 1 week weer geld op mijn rekening. Bij 1 van de retouren hoefde het artikel zelf niet eens terug (had ik verkeerd besteld).Het werkt wel allemaal via scripts en het is lastig om iemand te pakken te krijgen. Voor mij geen probleem maar voor sommigen kan dat frustratie opleveren.

  Marloes Drost
  2019-03-06 23:29:18

  Voor de 1e keer wat via Amazone…

  Voor de 1e keer wat via Amazone besteld. Maar pakketje kwam maar niet, zelfs niet 2 weken later dan de uiterste levedatum. Was ook geen track and trace code gegeven. 3 emails gestuurd in die tijd naar de klantenservice, kreeg vriendelijk antwoord maar had er niks aan. Na de 4e email eindelijk mijn geld terug gekregen. Krijg ik email van de leverancier met de vraag waarom het retour komt. Ook beetje gek als je het nooit hebt gekregen...Een nieuwe bestellng geplaatst (zeflde product), deze was gelukkig wel binnen afgesproken tijd binnen.

  Alex Bijleveld
  2020-09-24 14:10:35

  Tevredenheid

  Telefonisch contact inzake een te bestellen product gehad. Uitstekende uitleg. Op basis hiervan product besteld waarvan de levering ook op een correctie wijze heeft plaatsgevonden.

  Ruud
  2018-11-25 16:22:58

  Voor de eerste keer besteld

  Voor de eerste keer besteld en geen problemen.dag van aankomst en aflevertijd klopte precies.prima,tot volgende keer.

  Lennert
  2018-09-19 15:23:13

  Altijd goede levering voor zeer scherpe…

  Altijd goede levering voor zeer scherpe prijs en ruime retour-mogelijkheden. Kan ze absoluut aanraden over bol.

  Rex
  2020-09-14 18:14:31

  Ik shop hier heel erg veel

  Ik shop hier heel erg veel, het meest van alle winkels denk ik. Heb een prime membership dus gratis zenden en ook nog eens een goed filmaanbod via primevideo. Ze zijn goed met retouren en deze worden snel genoeg verwerkt.

  Bruno
  2020-04-02 13:55:10

  Zeer tevreden over de klantendienst.

  Zeer tevreden over de klantendienst.Op een vrijdagavond via mail een vraag omtrent een garantieprobleem (toestel defect na 1,5 jaar).Een half uur later kreeg ik telefoon met een voorstel tot oplossing : ik kreeg een gratis nieuw exemplaar en het defect exemplaar mocht gratis retour.Dit is pas SERVICE !

  tim damhuis
  2019-11-06 17:44:55

  Ben gewoon heel tevreden met amazon.de…

  Ben gewoon heel tevreden met amazon.de prima webshop. Heb één keer mn bestelling 2 dagen te laat ontvangen. Maar dat lag aan dhl. En wat zijn nou 2 dagen als het geen haast heeft. Toch hield amazon me op de hoogte van de bezorging. In tegenstelling tot DHL. Amazon.de: prima over te spreken. Bestel regelmatig. Gr tim.

  FAQ for Amazon

  Heeft Amazon korting voor nieuwe klant?

  Ja. Nieuwe klanten hebben een voorkeursbehandeling in Amazon. Om specifieker te zijn, als je een nieuwe klant bent van Amazon, ontvang dan gewoon Amazon Aanbieding voor nieuwe klanten en je krijgt een exclusieve korting wanneer je doorgaat naar de Amazon afrekenpagina.

  Hoe lang gaat Amazon Coupon mee?

  Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Amazon verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Amazon Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Amazon Korting op de website.

  Hoe contact opnemen met Amazon?

  Amazon stelt het klantenservicekanaal in op de amazon.de startpagina en elke gedetailleerde pagina waar het gemakkelijk is om de knop "Contact Customer Service" te vinden. Amazon -klanten kunnen amazon.de verschillende contactmethoden vinden op amazon.de om met de klantenservice te communiceren.

  Geldige Aanbiedingen Net Zoals Amazon Actiecodes

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.