nlkorting.org

Delta Kortingscode & Korting Januari 2022

Bezoek Delta
  • Alle
  • Deals

Delta Beoordelingen

Johnny Korstanje
2020-03-05 19:44:25

De oude app werkte als een tierelier,de…

De oude app werkte als een tierelier,de nw is live tv een drama,zorg dat de kinder ziektes eruit zijn

Erika Zuidam van der Wardt
2020-01-22 14:20:05

Waar je zelf als bedrijf hoffelijk en eventueel probleem oplos gericht bent, laat Delta een koude, halsstarrige en onbeleefde kant zien.

Helaas, op mijn bericht van gisteren is beleefd gereageerd met het verzoek om toch nog even contact op te nemen met de zakelijke afdeling. "dit kan toch niet de bedoeling zijn" Ik had mijn tijd beter kunnen besteden. Ik kreeg dezelfde heer aan de telefoon die mij de dag dat de monteur er was vertelde dat als ik goede wifi wilde hebben, ik zelf een versterker moest kopen. En ik was zeker niet verplicht om het bij de monteur af te nemen, dat had ik ook bij een winkel kunnen doen. Maar als je verder geen verstand van aansluiten hebt, inmiddels al 4 ( !!) weken zit te wachten op een oplossing, zal je toch wat moeten!In het tweede gesprek kwam er verder een heel technisch verhaal voorbij, waaruit bleek dat het probleem zich zeker vaker voordeed, maar dat het toch de klant zijn probleem is. (Tussendoor is ook nog verteld dat ik hem elke keer in de reden viel, terwijl ik meer het idee had dat IK niet aan het woord kwam.Ook nog zoiets klant, koning?) De klapper kwam toch wel dat toen ik vertelde dat ik ze toch verantwoordelijk hield voor goede wifi in huis, en dat Delta of moet zorgen voor een goed modem, OF voor vergoeding van de versterker, ik beticht werd van "voor een dubbeltje op de eerste rang zitten"... Ik kreeg dus niet duidelijk verteld dat hun eigen monteur vertelde dat ze slechte modems leveren, en hij altijd een voorraad versterkers bij zich had omdat dit probleem dagelijks voorbij kwam. Het gesprek liep zeer vervelend en zeer halsstarrig, met toch wel het ergste dat ik de meneer mijn gesprek even weghield, en met zijn collega`s bijzonder veel lol scheen te hebben.Misschien dat ze dachten "daar komt er weer eentje die er in is getrapt?We gaan onze zit lijdzaam uitzitten, en hopen dat er niks kapot gaat, we vrezen namelijk met grote vrezen !Btw, ik moet 1 ster geven, maar dat is zelfs nog teveel..Update! Gelukkig heeft een collega vandaag contact opgenomen en is er een nette financiële compensatie aangeboden. We houden het maar op een mooi leermoment voor de betreffende meneer en ik hoop ik dat door mijn toedoen de service gewoon correct blijft!

Van Welij
2019-11-24 00:04:59

Uitval computer

Door plotselinge uitval heb ik de servicelijn van Delta moeten bellen. Keurig netjes te woord gestaan, maar moest wel 4 x bellen eer het probleem opgelost was.

Sven
2019-10-16 09:24:56

Zeer slecht

Slecht! Na mijn online aanvraag kreeg ik niets te horen. Zelf moeten bellen: Ze kunnen pas vanaf 11 november installeren.

Peter
2017-10-23 14:53:20

Service is prima

Lori Luitwieler
2013-09-11 08:22:27

gewoon goed!

Tevreden over de prijs, levering, bereikbaarheid en service.Ik vind het inderdaad wel jammer dat het bonnenboekje in het leven is geroepen.Mijn voorkeur gaat uit naar een contant bedrag op mijn rekening zodat ik vrij ben hoe mijn korting te besteden.

Frans Muste
2013-09-10 19:55:15

Alles in één, echt alles in ÉÉN!!

Delta levert tegen een mooi tarief alles in één: gas, elektrisch, water, digitale televisie, internet, telefonie. En als extra voordeel lagere gemeentelijke/provinciale belasting, omdat elk jaar dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders: provincie Zeeland en alle Zeeuwse gemeentes. We hebben nauwelijks storingen, behoudens een enkele keer geen stroom. Is ons nu 3 keer gebeurt in 15 jaar. DTV-standaard pakket slecht voor 1 aansluiting betalen en alle andere (bij ons 4 tv's) gratis. Ik zeg: top!

Esther Pieterman
2013-09-10 14:25:59

Tevreden

Erg tevreden over zowel Delta als Zeelandnet. De keren dat ik problemen had, wat trouwens op één hand te tellen is, werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Ook ik vind het jammer dat de Bonuspoints afgeschaft zijn. Iedere klant kon zich hier kosteloos voor aanmelden en je werd beloond door het aantal produkten dat je afnam en het aantal jaren dat je klant was. Erg eerlijk. Maarja, het is niet anders en in het bonnenboekje zitten erg leuke aanbiedingen. Leuk om Zeeland verder te ondekken!

mevr. LCC. Boogaard
2013-09-08 10:00:47

Alles in een, handig en makkelijk

Geen gedoe bij verschillende bedrijven, alles bij een bedrijf. Jammer van de vervallen bonus, was voor mij een aangenaam meevallertje. Het bonnenboekje heb ik niets aan, verdwijnt hier ongebruikt bij het oud papier, zo zonde.

Cynthia Jakobsen-gabrielse
2013-09-06 11:17:47

Gewoon goed, "zuunig en zeeuws"

Wij zijn erg tevreden, we nemen alles af van Delta, soms vergelijk ik wel eens met andere providers/leveranciers, maar met alles bij elkaar en dan de korting vind ik het prima zo. Als je hulp nodig hebt omdat er iets niet goed werkt, tot nog toe snel een oplossing via de helpdesk.Inderdaad jammer dat de bonus een bonnenboekje is geworden.... Daar sluit ik mij aan bij de vorige beoordelaar. Bonus verdien je zelf door alle producten bij 1 leverancier te halen. Iedereen bonnen geven..... Dat is een beetje jammer.....

Leon de Keijzer
2013-09-06 09:21:49

Bonnenboekje!!

Ik neem zo'n beetje alles van Delta af en ben daar zeer tevreden over.Ik heb ook zeelandnet en daar heb ik wel eens problemen met de verbinding. Ik moet toch zeelandnet maar eens bellen voor een router van hun, want alle routers die ik heb geprobeerd (2) hebben problemen met mijn modum.Wel vreemd, want mijn collegas in Rotterdam hebben daar nooit problemen mee en die hebben ook een netgear.Verder vind ik het, op zijn zachtst gezegd, jammer en oneerlijk dat de bonus is omgezet in een bonnenboekje. Iedereen krijgt nu korting, terwijl ik sommige aanbiedingen van anderen heb laten lopen om met zoveel mogelijk produkten bij delta te blijven. Een reductie van de bonus was meer op zijn plaats geweest. Dan bereik je, en beloon je de juiste mensen!!

Leon Dekker
2013-09-05 17:57:26

Zeer betrouwbaar en goed van kwaliteit

Delta is een betrouwbare leverancier van gas, water en stroom. En dit voor een goede concurrerende prijs. Enig minpunt is dat Deltapunten is af geschaft. Dit was aan het einde van het jaar altijd nog een leuk extraatje. Digitale TV HD is redelijk uitgebreid, maar van mij mogen er meer HD zenders bij komen. Telefonie van Delta is ook van goede kwaliteit en zelden een storing.Makkelijk en overzichtelijk dat alles op 1 factuur binnenkomt en niet via allerlei verschillende leveranciers en dus verschillende facturen.

5v0360
2013-09-04 22:56:46

goede prijs.kwaliteit verhouding

Erg tevreden over De Delta en zijn producten en services

Fam v Sas
2013-09-04 22:21:49

Op Zeelandnet onderdeel na, tevreden!

Levering van Gas/licht /water verdiend zeker een dikke voldoende. Daarin tegen kan de service van Zeelandnet zeker nog verbeterd worden. Recentelijk overgestapt van KPN naar Zeelandnet. Voornaamste reden voor de overstap was de betrouwbaarheid die het bedrijf uitstraalt en alles onderbrengen bij één bedrijf heeft ook zijn voordelen.Helaas hebben we na de overstap naar Zeelandnet regelmatig problemen met de internet verbinding van router naar Laptops etc. Voordat er teruggebeld wordt door de technische dienst ben je 3 á 4 dagen verder. In deze tijd vind ik dit onacceptabel. Alles loopt tegenwoordig via internet; schoolwerk, betalingen etc.. dat het niet meer van deze tijd is dat je zolang moet wachten op hulp.

J. van Iwaarden
2013-09-04 19:58:16

Waarom moeilijk als het ook makkelijk goed kan!

Wat is er nu makkelijker dan alle services via dezelfde leverancier!Geen gezeur met overstappen van de ene op de andere leverancier. Scheelt een berg rompslomp en gedoe met meerdere facturen. Delta is makkelijk aanspreekbaar en weet de klanten te vinden.

FAQ for Delta

Heeft Delta korting voor nieuwe klant?

Ja. Delta heeft zijn eigen voorkeurssysteem en biedt exclusieve voordelen voor de nieuwe klanten via het Delta speciale kortingssysteem. je hoeft alleen maar door de Delta Kortingscode pagina op nlkorting.org te bladeren en op de corresponderende Kortingscode te klikken om te genieten van 60% bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Delta Aanbieding mee?

Om zoveel mogelijk kortingen te krijgen, moet u Korting van Delta gebruiken. Maar deze Delta Kortingscode zijn niet langdurig geldig, ze hebben allemaal een vaste gebruiksdatum. In dit geval moet u naar de relevante pagina van Delta gaan om de specifieke regels te begrijpen.

Hoe contact opnemen met Delta?

Delta stelt het klantenservicekanaal in onder aan de homepage van delta.nl en elke gedetailleerde pagina om in contact te komen met de klantenservice. De klantenservice van delta.nl is 24 uur per dag online en helpt u uw winkelproblemen enthousiast aan te pakken.