nlkorting.org

Flixbus Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Flixbus
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Flixbus Beoordelingen

Ivie
2020-02-11 12:43:15

Meer ruimte

Meer ruimte, zachtere stoelen integreren. Je reis kan soms heel lang duren (zurich 15 uur naar noord nederland) maar verder wifi en stopcontacten zijn top.

Joost Koeten
2020-02-04 14:01:49

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Heerlijk relaxed gereisd. Zowel van Amsterdam naar Antwerpen als terug.

Dion Pater
2019-12-24 16:51:50

Als iemand nog twijfelt

Als iemand nog twijfelt of je de flixbus moet pakken, ik raad het zeker aan. Ik was in Groningen opgestapt en ben nu onderweg naar Bercy (Parijs). De chauffeur rijd prima & de bus is veel goedkoper dan bijvoorbeeld de Thalys. Ook heb je stopcontacten in de bus en een paar pauzes.

Ronald Brands
2019-12-20 16:00:51

Reisje van Amsterdam naar Zurich met de…

Reisje van Amsterdam naar Zurich met de nachtbus. Exact op tijd vertrek. Voldoende beenruimte. Stroom en wifi in orde. Directe verbinding. Verstelbare stoelen. Voetensteuntje. Prima chauffeurs (2) die de bus vlot en toch rustig besturen. Uitstekend geslapen. Wel af en toe wakker ivm een tussenstop maar niet vervelend. Advies: Wel vaste zitplaats reserveren in het voorste deel. Wel zo geriefelijk. Kan ik van harte aanbevelen.

Tim
2019-12-19 06:46:10

Ticket steeds duurder

Als alternatief voor de trein heb ik al tientallen keren gebruik gemaakt van de Flixbus. Dit waren busreizen van 1 tot 2 uur.Sinds kort wordt echter nog maar één op de vijf kaartjes voor de prijs van 5 euro aangeboden, de rest is 7, 10 of zelfs 15 euro!!! En dat voor dezelfde reis met een paar uur tijdsverschil in de vertrektijd (Voorheen werd het merendeel voor 5 euro aangeboden, voor een reis van één uur)Dat vind ik een slechte ontwikkeling, bovendien vind ik een prijsstijging van 40% ronduit schofterig, laat staan van 300%, belachelijk!Grootste voordelen ten opzichte van de trein vind ik:-niet hoeven overstappen-goedkopere reisVoor langere reizen dan 2 uur maak ik liever gebruik van de trein. De Flixbus kan simpelweg niet tippen aan het comfort van een trein:- Meer zitruimte- Minder dicht op medepassagiers- Meer bagageruimte en zicht op bagage- Minder horten en stoten tijden de reisHet lijkt erop dat de prijzen van een Flixbus reis langzaamaan veel duurder worden en die prijs weegt wat mij betreft niet op tegen het comfort wat je inleverd t.o.v. de trein.

winnaar
2019-12-15 16:03:54

Comfortabele bussen

Comfortabele bussen, genoeg beenruimte en ruimte voor handbagage, goede temperatuur in de bus, keurig op tijd bij alle haltes, stabiel rijgedrag, toilet in de bus, aardige chauffeurs. Goedkoper naarmate je eerder boekt. Top!

Chantal Tourteau
2019-12-07 16:35:57

Op tijd en chauffeur heel vriendelijk

Op tijd en chauffeur heel vriendelijk

Klant
2019-12-07 08:27:51

Rit van Parijs Galinie naar Amsterdam…

Rit van Parijs Galinie naar Amsterdam Duivendrecht met Eurolines, vertrek op vrijdag om 16.00 uur, aankomst 23.35 uur, een uur te laat. Dit kwam vooral door de avondspits in Parijs en nog wat werkzaamheden her en der. Rit was verder oké. Stoelen zitten goed.

D. Voogdt
2019-11-30 19:18:05

Mooie eerste ervaring met Flixbus.

Bus was goed op tijd, vriendelijke chauffeur. Voelde me veilig en de sfeer met de medepassagiers was goed en gezellig. Op tijd op de bestemming aangekomen.

Kelvin Philip
2019-11-25 17:52:47

slecht In planning

Goede maatschappij maar slecht in plannen. Wij hebben begin de dag ruim voorgelopen in de tijd. Waarvan FlixBus dacht laten we 40 minuten break doen want anders zijn we te vroeg. Ze nemen dus geen rekening met spitsen of dergelijk. Waardoor wij dus uiteindelijk 4 treinen hebben gemist en de dingen die we thuis nog moesten doen ook gemist hebben door deze slechte planning.

Vanessa
2019-11-24 11:15:19

goeie service

werk aan jullie wifi en usb poorten . verder hebben jullie een hele goeie service. ook hele aardige en grappige chauffeurs.

Henk de Groot
2019-11-18 19:56:48

Gemengde gevoelens bij een trip van…

Gemengde gevoelens bij een trip van Amsterdam naar Praag op 15 november 21.45Chauffeurs van umbrella , die geen ándere taal spreken dan hun eigen taal. Daardoor geen info geven aan de passagiers diehun onduidelijke uitspraak kunnen horen of begrijpen. Wel 2 drivers. Zodat op elke halte gewisseld werd.Er werd ergens bij tankstation pauze gehouden, maar niet verteld hoelaat de bus vertrekt. Psuze was ervoor, dat de volgende halte anders te vroeg bereikt werd. Dat is ok. Wel verschil in manier van rijden door de 2 drivers. 1 relaxed en overal op tijd.De andere met scherp op de snede rijden en te vroeg bij de haltes.In praag de koffers al uit de bagageruimte van bus, voordat de passagiers buiten waren, dus diefstal was mogelijk geweest.Bus was verder prima, maar er werd geen info gegeven over de zitplaatsen wel of niet gereserveerde plekken, zodat diverse mensen van plek moeten wisselen op andere haltes

Ronald Henning
2019-11-18 06:34:33

Van Venezië naar Rotterdam

Na bijna 27 uur Flixus, van Venezie naar Rotterdam, was de ervaring niet verkeerd.Het eerste deel was zeer aangenaam en er zat leuk reisgezelschap in de bus. 1 hele leuke jonge dame die naar Heidelberg ging en een aardige man die bij munchen eruit ging. Veel gekletst en weinig geslapen. Ook redelijk veel sneeuw gezien bij Bolzano, wat een aangename verassing was. De chauffeurs waren zeer aardig(niet tegen iedereen, ze communiseren alleen in het italiaans) en zeer kundig.Het tweede deel was wat rommelig. Daar kon de chauffeur weinig aan doen. Hij had een vervangende bus waar geen wifi of stroom in zat, dus het was voornamelijk heel rumoerig in de bus en bij de jongelui veel ergenis dat er geen wifi was.Het is een aanrader om je stoeltje te reserveren, want het kan(zeker gedurende de dag) nogal een strijd zijn om je plekje te hebben. Ik had een stoeltje bij het gangpad gereserveerd, zodat ik mijn benen kwijt kon, maar de jongeman was in eerste instantie niet van plan te verplaatsen..tot dat de buschauffeur hem vertelde te verkassen.Een kleine tip. De customer service is telefonisch niet te berijken! Ik had pas heel laat een bevestiging van mijn bus in Frankfurt en toen ik het nummer wilde bellen(italiaans en nederlands nummer) kwam ik niet verder dan het bandje en werd de lijn verbroken toen ik de selectie gemaakt had om een medewerker te spreken. Daar zit toch nog wel verbetering in.

C. Dumortier
2019-10-10 16:40:06

Handig om verschillende steden in een bepaald land te bezoeken.

Drie keer in Polen gebruik gemaakt van de flixbus. - Wroclaw naar Zakopane- Zakopane naar Kraka- Krakau naar WarschauAlle ritten waren steeds stipt op tijd, als we iets vroeger op het schema waren, wachtte de bus bij die halte tot we terug de juiste vertrektijd hadden. Voldoende beenruimte en wifi van goede kwaliteit. Door deze goede ervaringen, denken we er nog over om met dit systeem in andere landen zo verschillende steden te bezoeken. Helemaal niet duur en handig dat je je zitplaatsen kan reserveren.

wouter
2019-09-20 12:40:54

Nette bus en bus vertrok op tijd

Nette bus en bus vertrok op tijd. (Roermond-Antwerpen)

FAQ for Flixbus

Heeft Flixbus korting voor nieuwe klant?

Ja. Flixbus biedt exclusieve kortingen voor eerste bestellingen voor nieuwe klanten. Als je nog nooit eerder een verbruiksrecord in Flixbus hebt gehad, kun je Flixbus Korting krijgen voor de eerste aankoop. Presenteer uw Kortingscode bij het afrekenen om te genieten van de eerste korting van Flixbus.

Hoe lang gaat Flixbus Korting mee?

Klanten van Flixbus kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Flixbus Aanbieding controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Flixbus voor dat u uw Flixbus Kortingscode op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Flixbus?

Flixbus stelt het klantenservicekanaal in onder aan de flixbus.nl -startpagina en elke gedetailleerde pagina om klanten te helpen bij het oplossen van een probleem dat ze niet zelf kunnen oplossen. .u kunt de knop \"Contact opnemen\" op elke pagina bij flixbus.nl vinden om in contact te komen met de klantenservice van Flixbus.