nlkorting.org

C&A Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek C&A
  • Alle
  • Codes
  • Deals

C&A Beoordelingen

Iris Franssen
2021-08-25 07:23:35

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Goede producten

Lizet van achter
2021-08-24 09:24:31

Groot assortiment ruime keus en leuke…

Groot assortiment ruime keus en leuke prijs

Ellis van Ramesdonk
2021-08-14 19:18:36

Uitstekende online service

Vaak iets besteld. Altijd direct per post ontvangen. Prima verpakking. Na evt. terugsturen direct geld teruggekregen. Service uitstekend. Jammer dat mensen menen te moeten klagen.

Isabella
2021-08-13 09:22:18

Herken deze problemen niet

Voor het eerst online bij C&A besteld. Daarna pas zag ik al deze reviews voorbij komen... ik schrok me rot en wilde mijn 2 bestellingen eigenlijk per direct cancelen. Had met C&A gebeld maar helaas geen gehoor. Door al deze horror verhalen had ik behoorlijk wat stress gekregen. Tot mijn grote verbazing verliep alles harstikke goed. Nadat ik de bestelling had geplaatst heb ik een bevestiging gekregen. Een paar dagen later mijn 2 pakketten voorzien van alle juiste maten. Ik heb een aantal artikelen teruggestuurd en zojuist heb ik de bevestiging ontvangen dat mijn pakketten retour ontvangen zijn en dat de bestelling is afgehandeld. Kortom ik ben tevreden. Andere bedrijven zijn misschien wat sneller in de verzending etc. maar vergeleken bij al deze horror verhalen is het me 100% meegevallen! 26/7 bestelling geplaatst, 29/7 bestelling verstuurd, 30 juli bestelling ontvangen en 13 augustus bevestiging van de retour zending en afhandeling.

Yvonne Veld
2021-07-31 12:06:07

Tevreden klant

Aantal spijkerbroeken besteld in de opruiming.3 dagen later complete pakket thuis ontvangen.Helaas een paar broeken die toch 1 maatje kleiner hadden kunnen zijn (maattabel aangehouden), deze moet ik nog retour gaan sturen.Later een jas besteld, gezien bestelbedrag deze af laten leveren bij winkel.Ook deze bestelling was er snel.Ik heb geen haast met levering van de bestelling.Wat mij wel stoort is dat producten tijdens het bestellen uit je mand kunnen verdwijnen terwijl je nog even aan het rondkijken "winkelen" bent naar andere producten.Waarom producten niet reserveren zodra dit in je winkelmandje zit?Producten blijken soms later ineens wel weer leverbaar te zijn terwijl tijdens het 1e bestelproces werd aangegeven dat het "uitverkocht" was.Webshop heeft meer artikelen dan de fysieke winkel. Daar ook even gekeken toen bij de webshop niet alles leverbaar was. Maar daar was echt niks / weinig van mijn gading te verkrijgen.Al met al tot nu toe een goede ervaring met de webshop.

Robert Van Audenhoven
2021-07-27 13:59:50

Heb op zaterdag 24 juli een bestelling…

Heb op zaterdag 24 juli een bestelling gedaan en op dinsdag 27 juli is mijn bestelling toegekomen met Bpost,ben heel tevreden TOP

Neline van Erkel
2021-07-17 12:18:44

Levertijd zeer lang

Levertijd zeer lang. Bij bestellen stonden de artikelen gewoon op beschikbaar. 19 dagen levertijd.

Marco en Linda
2021-07-14 14:40:09

Niet snel, maar wel goed!

Ik heb online 3 colberts besteld bij C&A welke zeer goed waren verpakt.De verzending nam wat tijd in beslag, maar dat was al vooraf aangegeven en voor mij dus ook geen probleem.Omdat ik 2 soorten had besteld en niet geheel kon opmaken welke maat ik nodig had heb ik meerdere colberts besteld.Hierop retourneerde ik de colberts die ik niet wilde houden.Het afwikkelen van de retour nam eveneens wat tijd in beslag.Ik heb geen contact opgenomen want ik had al gelezen dat het druk was en het afwikkelen van retouren langer duurt dan normaal.Belangrijker is dat alles goed is afgehandeld.Dus als je geduld hebt kun je met een gerust hart bestellen.Ik zou zeker zo nog een keer bestellen want er wordt gehandeld naar belofte.

mela de bruin
2021-06-21 14:11:41

Goede kwaliteit en mooie prijs

Stefan
2021-05-16 05:32:30

Meer een attentie

Meer een attentie: Kleding valt absurd klein uit de laatste tijd had meerdere shirts besteld met XXL maat, bij levering is het eerder S of M.Verkeerd gelabeld wellicht? Retouren ging wel erg makkelijk en mijn geld was snel terug gestort.Door mijn lengte is het lastig kleding kopen die past waardoor C&A meschien niet meer de winkel is voor mij maar de afhandeling verder is gewoon goed.

Betaalbare Kleding Oss
2021-05-12 09:32:18

Zo fijn online kunnen shoppen

Echt online broeken kopen is voor mij echt een verschrikking, maar dit is de eerste keer dat het gelukt is zonder te hoeven ruilen c en a is echt mijn winkel voor broeken echt super

Floris
2021-05-08 17:03:44

Nooit problemen gehad met bestellen bij…

Nooit problemen gehad met bestellen bij C&A.Goed bedrijf die altijd levert.De levertijd duurt nu eenmaal langer door de crisis.Respect dat jullie mensen zo op de hoogte houden.

Daisy
2021-05-07 18:11:09

Lange levertijd maar prachtige kleding

Het duurde wel even voordat mijn bestelling geleverd werd (11 dagen, de lange duur werd bij bestellen vermeld) maar dan heb je ook wat: super leuke linnen kleding, mooi afgewerkt en het ziet er veel duurder uit :-). Complimenten aan C&A!

Wietske de Vries
2021-05-01 07:05:44

Zo is winkelen vertrouwd

Gister even C&A binnen gelopenPrima opgezet i.v.m de rivm regels.Gelijk bij binnenkomst stond er een vriendelijke dame bij een tafel en ontsmettings zeep.Binnen een beperkt aantal klanten, goed geregeld.Ik heb even ontspannen iets kunnen uitzoeken.

Trix Lieve
2021-04-06 06:55:20

Het duurt inderdaad lang wanneer je de…

Het duurt inderdaad lang wanneer je de bestelling krijgt. Het beste is achteraf betalen per factuur, die mogelijkheid is er en dan is er geen probleem. Uiteindelijk altijd netjes alles gekregen en alleen betaald wat ik heb gehouden.

FAQ for C&A

Heeft C&A korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor die nieuwe klanten die slimmer willen winkelen in C&A mogen hun eerste speciale aanbieding niet missen. Gebruik de exclusieve C&A Kortingscode om u te helpen veel te besparen bij het afrekenen, haast u om naar c-and-a.com te komen om het uit te geven!

Hoe lang gaat C&A Kortingscode mee?

C&A Korting kan klanten helpen om 70% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van C&A om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Aanbieding kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met C&A?

U kunt de knop "Contact opnemen met de klantenservice" op de C&A -pagina bekijken door te bladeren op de c-and-a.com -homepage en elke andere gedetailleerde pagina. U kunt vanaf deze plaats klikken om met de klantenservice van C&A te praten om uw problemen en verwarring op te lossen.