nlkorting.org

Efteling Kortingscode & Korting September 2021

Bezoek Efteling
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Efteling Beoordelingen

Floris-Jan Faes
2020-02-23 15:08:27

Overdreven reactie op weersomstandigheden

Vandaag windkracht 5 met een paar middelmatige buien gehad tijdens ons bezoek aan de Efteling. De hele dag zijn alle achtbanen (m.u.v. Vogel Rok) gesloten gebleven. Om 16:00 zijn we maar naar huis gegaan, want eeuwig de darkrides blijven doen gaat op een gegeven moment ook vervelen. In de auto check ik nogmaals de Efteling-app. Blijkt dat op het moment dat de wind heviger aantrok en de regen zwaarder werd de Baron open is gegaan. Belachelijk! Overdreven reactie op de weersomstandigheden vind ik dat.

L. Dijkstra
2019-12-31 07:12:32

Mooiste pretpark van Europa

Voor ons is de Efteling veruit het mooiste pretpark van Europa. Je waant je direct in een sprookjes wereld als de muziek je bij de ingang tegemoet komt. Schoon, netjes en leuk voor jong en oud. Ze blijven ook altijd vernieuwen. Voor ons is het een 10 sterren waard ipv 5. Waarom we toch een 4 ster geven is vanwege de prijs. Logisch dat zo’n park veel onderhoud vraagt en duur is, maar voor gezinnen met een klein budget is een dagje Efteling misschien echt niet meer te doen.

Irjan van Etten
2019-11-30 18:46:17

Top!

Top! Goed attractiepark.

Fred van Haasteren
2019-05-29 15:49:52

Wilde een dagje eftling inplannen zie…

Wilde een dagje eftling inplannen zie ik de prijzen voorbij komen, ik heb een gezin van 5 personen dus alleen om binnen te komen ben ik al 200 euro kwijt. Voor mij is de prijs niet acceptabel voor hetgeen ik en mijn kinderen daar kunnen doen het grootste gedeelte van de dag sta je in wachtrijen. Dus ook dit jaar geen eftling.

Robin Spierenburg
2018-08-19 08:29:58

Prijs-kwaliteit-imago verhouding verstoord

Gisteren naar de Efteling geweest.Conclusie:- op een bus moeten wachten die je uiteindelijk vanaf een grasveld richting de ingang van de Efteling brengt!- met name overdag veel te lange wachtrijen.- meerdere toiletten gebruikt en deze waren allen smerig. Bijvoorbeeld herentoilet uitgang Droomvlucht! - veel afval in het park zien liggen- ook bij eetgelegenheden half uur wachten voor een bakje friet en een kaassoufle.Jammer te zien dat een van de beste recreatieparken ter wereld de grens opzoekt van het ontoelaatbare en daarbij haar van oudsher kwaliteit uit het oog lijkt te verliezen!

Vanherberghen-Nuyens
2018-08-15 19:15:48

Het zou nuttig zijn om de persoon op de…

Het zou nuttig zijn om de persoon op de parking de-welke de invalidekaart controleert een bewijsje te laten meegeven om de faciliteitenkaart te gaan af-halen. Aldus zouden er de helft minder invaliden zijn.De hulp die wíj elk jaar krijgen van de medewerkersis uniek, waarvoor dank.Succes vanuit Turnhout vanwege trouwe bezoekers.

J.
2018-07-29 13:02:59

Leuk en gezellig familiepark dat modern…

Leuk en gezellig familiepark dat modern genoeg is en tegelijkertijd een nostalgisch gevoel geeft

MFG
2018-06-24 00:08:16

Altijd leuk om weer te bezoeken!!

Erik de Rijs
2017-12-03 21:24:31

Hoewel ik er al jaren niet meer was …

Hoewel ik er al jaren niet meer was geweest vond ik het park veranderd. Groter geworden en beter. Wel jammer van de lange wachtrijen maar daar raak je snel aan gewend. Nieuwste attracties zijn echt goed.

Cynthia Block
2017-02-16 11:41:18

Efteling

De efteling website is overzichtelijk.We komen graag in de efteling vanwege de klantvriendelijkheid van de medewerkers en het park zelf.Netjes onderhouden en altijd geinformeerd als er iets gesloten is wegens werkzaamheden

S. Poelaert
2016-01-19 22:48:38

Heel vriendelijk

Ik had op een gegeven moment zin om naar de Efteling te gaan en wou dus tickets bestellen via de Eftelingsite, maar, er waren problemen en ik kon niet betalen. Dus ik belde naar de klantendienst, hier kreeg ik een zeer vriendelijke dame aan de lijn, zij kon op zich het probleem niet oplossen maar bood me wel verschillende alternatieven aan. Zodat ik mijn tickets op voorhand kon kopen en niet in het park zelf. En dat ging heel erg goed. Fantastisch gewoon!

Pth3
2013-08-28 16:29:20

Last minute zo geboekt

Na een verschrikkelijke paar dagen even er tussen uit. Vond de kamer via een andere site en zonder te weten waar het was wou ik er heen. Het bleek de Efteling te zijn! Alles was netjes geregeld. Je kunt er van alles bij bestellen, zoals boodschappen en dergelijke, alles is netjes uitgelegd. En ik heb echt een geweldige paar dagen gehad, voelde me meteen weer wat beter.De klantenservice is ook erg goed! Via de telefoon word er ook netjes geantwoord.

FAQ for Efteling

Heeft Efteling korting voor nieuwe klant?

Ja. Als u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Efteling, kunt u Kortingscode verkrijgen door te bladeren door efteling.com. Presenteer Efteling Kortingscode die u heeft ontvangen toen u aan de kassa gaat betalen, en u kunt gemiddeld €35 besparen. aarzel niet om deze perfecte kans bij Efteling te grijpen om 40% te besparen!

Hoe lang gaat Efteling Aanbieding mee?

Om zoveel mogelijk kortingen te krijgen, moet u Korting van Efteling gebruiken. Maar deze Efteling Kortingscode zijn niet langdurig geldig, ze hebben allemaal een vaste gebruiksdatum. In dit geval moet u naar de relevante pagina van Efteling gaan om de specifieke regels te begrijpen.

Hoe contact opnemen met Efteling?

U kunt de knop \"Contact opnemen met de klantenservice\" op de Efteling -pagina bekijken door te bladeren op de efteling.com -homepage en elke andere gedetailleerde pagina. U kunt vanaf deze plaats klikken om met de klantenservice van Efteling te praten om uw problemen en verwarring op te lossen.