nlkorting.org

Freewear Kortingscode & Aanbieding Mei 2022

Bezoek Freewear
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for Freewear

Is er aanbieding voor het eesrt bestellen bij Freewear?

Maak een account bij Freewear en wordt een VIP ervan. Kan je als eerste van de nieuwste collecties, acties en aanbiedingen genieten. Je ontvangt €5,- korting op jouw eerste bestelling! Bovendien kan je de leukste aanbiedingen van Freewear vinden! Je kan de producten van bekende merken zoals Only, Vero Moda, Jack & Jones, Only & Sons, Cars, Petrol kopen. Houd altijd de ogen op de gaten!

Levert Freewear de producten gratis?

Freewear levert de bestelling gratis binnen Nederland als je meer dan €50 bestelt . De bestelling die onder €50 is betaal je de verzendkosten van €2,95. Als de klant die in België of Duitsland woont, dan betaalt hij/zij de verzendkosten van €9,00.

Op welke manier betaalt de klant bij Freewear ?

BijFreewear kan je betalen met iDEAL. Je betaalt daarmee geen extra kost via jouw eigen bank.Je kan ook met cadeaukaart betalen. Het betalen met kredietkaart zoals Maestro, Mastercard en Visa betaal je €1,95 extra. Met SOFORTbanking manier moet je er €0.95 extra betalen.Met GiroPay moet je er €2,25 extra betalen. Via Spaarbank moet je €1,95 extra betalen. Als belg(isce) kan je met Bancontact/Mister Cash betalen. Het is gratis.

Kan ik de producten zelf afhalen bij Freewear ?

BijFreewear kan je de bestelling zelf afhalen in een winkel. Bij het bestellen kies je de optie van “afhalen” . Daarna krijg je een mail met de informatie van de afhaling. Binnen ongeveer 2 werkdagen ligt jouw bestelling klaar . Na een afspraak maken kan je langs de winkel komen.

Hoe lang gaat Freewear Aanbieding mee?

Freewear is van mening dat elke klant begrijpt dat Korting van Freewear moet worden gebruikt binnen de geldigheidsperiode. Sommige klanten van Freewear kunnen echter in de war raken over Kortingscode die gericht zijn op vaste goederen. deze Freewear Aanbieding moeten worden ingewisseld voordat de goederen zijn uitverkocht.

Hoe contact opnemen met Freewear?

Freewear stelt het klantenservicekanaal in onder aan de freewear.nl -homepage en elke gedetailleerde pagina. U kunt op elke pagina de knop "Contact opnemen met klantenservice" vinden om contact op te nemen met de klantenservice. tegelijkertijd zijn er ook andere contactmethoden beschikbaar op freewear.nl, u kunt de manier kiezen waarop u wilt communiceren met Freewear.