nlkorting.org

Girav Kortingscode & Aanbieding Oktober 2020

Bezoek Girav
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Girav Beoordelingen

klant
2019-10-10 21:56:21

Perfect voor 'rare' pasvormen.

Gewoon een goed product. Ik heb tot nu toe altijd in één keer de goede maat kunnen bestellen dankzij de maatkeuzehulp. Shirts en truien zitten heerlijk, voelen kwalitatief goed aan en houden (al een halfjaar 2x per week wassen) goed hun kleur.Zeker een aanrader als je altijd te korte of te brede kleren hebt.

Erwin P
2019-06-27 11:21:18

Goede T-shirts, slechte levering

T-shirts zijn goed en fijn voor langere mannen, maar ze komen nooit maar dan ook echt nooit hun belofte na van "voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden". Als je ze hierover bericht reageren ze met een soort arrogantie en beginnen ze over een storing. Laatste 3 bestellingen op rij zijn allemaal pas een dag later verzonden, laatste had ik om 20:00 uur besteld. De T-shirts met print zijn wat inspiratieloos en soms wat kinderachtig, hier kunnen ze ook nog wel wat aan verbeteren.

Freek Voorwinden
2019-03-21 16:59:08

Fijne shirts, goede kwaliteit, scherpe prijs

Fijne shirts, goede kwaliteit, blijven mooi. En ook nog een scherpe prijs.De naam van de sixpack t-shirts op de website is wel wat verwarrend, Ondanks het dragen van deze six pack t-shirts heb ik nog steeds een Turks brood. ;-)Daarnaast zou ik (weer even serieus) de six-packs ook graag in andere kleuren dan alleen wit en zwart zien.

Mr W. Vd B
2017-05-15 09:02:29

Erg tevreden met de service van Girav

Erg tevreden met de service van Girav! Zeer professionele helpdesk die heel erg snel actie neemt. Mijn eerste t-shirts heb ik 3 jaar geleden besteld en ze blijven erg mooi!

Berry Schipper
2016-08-08 12:12:19

Al enkele jaren uitsetkend

Hoge kwaliteit spullen en service. Als man van 2.02m ga ik nergens anders meer heen.

Martin Jacobs
2016-07-29 16:17:17

Uitmuntend

Ik kan hier uitstekend terecht voor lange maten. Leveringen tot nu toe allemaal feilloos uitgevoerd.

hvdl
2015-12-24 12:36:04

gewoon goed

Bestelling geplaatst en keurig geleverd. Heb wel anders mee gemaakt. Nu dus wel goed!

Willem
2015-10-19 17:49:09

Aanrader

Ik ben een Nederlander. 2 meter lang en smal. Ik bestel sinds 1,5 jaar bij Girav en heb nog geen tegenvallers gehad. Producten zijn kwalitatief in orde. Assortiment is groeiende. Begin dit jaar eindelijk T-shirts met print en nu eindelijk ook truien. Het zit me allemaal als gegoten, terwijl ik anders meestal (met een uitzondering daar gelaten) te korte bovenkleding had. Bij mijn eerste bestelling een paar modellen retour gestuurd en het was allemaal snel geregeld. Levering is ook gewoon volgende werkdag. Zoals je verwacht dat het gaat in webshopland.

Arnaud Sprenger
2015-01-30 11:02:26

Snel en goed

Ik hoorde een spotje op Radio Continu. Wat heet, ze hebben maandenlang keihard geadverteerd tot het me de strot uitkwam. Maar de boodschap was "ook altijd last van T-shirts die je broek uit kruipen na een paar keer wassen". En dat sprak me wel aan.Gisteravond 19:00 besteld, zonet geleverd. Lekker snel dus. Shirts zien er goed uit, ik heb er wel vertrouwen in dat ze lang mee gaan, maar ik vind het wel aan de prijs, zou wel 20% goedkoper kunnen en mogen.

FAQ for Girav

Heeft Girav korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft Girav kortingen voor nieuwe klanten. Zolang je nog niet eerder bij Girav hebt gekocht, kun je Girav Korting krijgen voor je exclusieve eerste bestelling. Dit is toch zo'n goede manier om het product van Girav te consumeren? kom gewoon naar girav.nl en ga nu winkelen!

Hoe lang gaat Girav Korting mee?

De geldigheidsperiode van Girav Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Girav Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Girav is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in girav.nl.

Hoe contact opnemen met Girav?

Om klanten van Girav een betere aankoopervaring en probleemoplossing te bieden, worden de contactgegevens van de klantenservice op girav.nl geplaatst en kunnen klanten van Girav gerelateerde vragen raadplegen via de klantenservice van Girav en antwoord krijgen als spoedig mogelijk.